Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Fethiye Kabak Koyu

• *
  • Selamlar
Fethiye Kabak Koyu
OP: 07 Haziran 2021, 20:47:34
İyi akşamlar
Oğlum bu çarşamba kamp yapmak için arkadaşlarıyla Kabak koyuna gitmeyi planlıyor. Tecrübeleri yok. Bildiğim kadarı, önce Fethiye’ye gidip oradan tekne kiralamaları gerekecek.
Tavsiyelere şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
Ynt: Fethiye Kabak Koyu
#1: 09 Haziran 2021, 11:10:02
Kabak vadisinin üst kısmına normal minibüs ile gidip sahile 30dk lık bir yürüyüş ile inebilirler.
Veya ölüdenizden kalkan dolmuş teknelere binebilirler, bunlar Kelebekler ve Kabak seferi yaparlar. (kabak daha seyrektir, sormaları gerek)
Son çare (sezon dışı) ölüdeniz sahilden dolmuş tekneleri özel olarak kiralamak.

Ama yazın gençler akın akın gidiyor kabağa zaten, saçı başı birbirine karışık sırtında gitar olanları takip etmeleri yeterli! :)

öZgür (mobil)

• IP logged
><(((º>

• *
  • Selamlar
#2: 09 Haziran 2021, 11:25:12
Kabak vadisinin üst kısmına normal minibüs ile gidip sahile 30dk lık bir yürüyüş ile inebilirler.
Veya ölüdenizden kalkan dolmuş teknelere binebilirler, bunlar Kelebekler ve Kabak seferi yaparlar. (kabak daha seyrektir, sormaları gerek)
Son çare (sezon dışı) ölüdeniz sahilden dolmuş tekneleri özel olarak kiralamak.

Ama yazın gençler akın akın gidiyor kabağa zaten, saçı başı birbirine karışık sırtında gitar olanları takip etmeleri yeterli! :)

öZgür (mobil)
Çok teşekkür ederim,
Bu öğlen İstanbul’dan çıkıp Cumartesi akşam dönmek ne kadar akıllıca ama gidiyorlar. Gençlik işte.
O karadan ulaşımı öğrenmişler.
Herhalde hallederler.

• IP logged

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
#3: 09 Haziran 2021, 11:57:03
Ohoo, gençlikte 1 günlüğüne bile nerelere gidip gelinir! Ben 20li yaşlarda yaptıklarımı düşününce yoruluyorum şimdi! :D

Fethiye çevre koyları gençler tarafından çok tercih edilen popüler yerler, hiç sorun olmaz, yaz okulu gibi keyifli olur..

öZgür (mobil)

• IP logged
><(((º>

• *
  • Selamlar
#4: 09 Haziran 2021, 12:14:24
Ohoo, gençlikte 1 günlüğüne bile nerelere gidip gelinir! Ben 20li yaşlarda yaptıklarımı düşününce yoruluyorum şimdi! :D

Fethiye çevre koyları gençler tarafından çok tercih edilen popüler yerler, hiç sorun olmaz, yaz okulu gibi keyifli olur..

öZgür (mobil)
Çok sağol Özgür

• IP logged

E
  • *
Fethiye Kabak Koyu
#5: 17 Şubat 2023, 09:11:25
Fethiye'de tekne kiralamak için en iyi zamanlar Mayıs Haziran; özellikle Haziran ayında hava tam ısınmamışken ve deniz en güzel zamanlarındayken tekne tatili yapmak çok keyifli olacaktır. Bence denemelisiniz.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2023, 12:10:25 Gönderen: Ahmet Kabaalioğlu »

E
  • *
Fethiye Kabak Koyu
#6: 17 Şubat 2023, 09:27:53
Gerçekten gençlik hemen yoruluyor, ne üzücü. Biz de zamanında haftalık tekne turlarına çıkar ve istediğimiz koyda demirlerdik. Fethiye koyları özellikle gençler için mükemmel Özgür bey'in de dediği gibi yaz kampı gibi oluyor bence mutlaka denemelisiniz.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2023, 12:10:42 Gönderen: Ahmet Kabaalioğlu »

Yukarı git