Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Virtual Regetta Offshore

• *
Virtual Regetta Offshore
OP: 10 Kasım 2020, 13:53:46
Virtual Regetta' ya katılan var mı bizden? Dün başladık bakalım Vendee Globe'a. 2 gündür kafadan esiyor.  :-\
Benim tekne adı Nazli. Katılan varsa takipleşelim...
  • IP logged
"...parce que je suis heureux en mer et peut-être pour sauver mon ame..." - Bernard Moitessier

• *
Ynt: Virtual Regetta Offshore
#1: 10 Kasım 2020, 15:50:28

4 seneden sonra tekrar katıldım ama yarışın startına 1 saat kala hatlar karıştı eski şifremle eski teknemi alamadım.Yapacak bir şey kalmayınca Guest 1663823526 no ile misafir olarak katıldım.Şimdilik fena gitmiyor.Katılan tekne sayısı 600.000 i geçmiş.
Heyamolahey üyelerinden;
Hakan Tiryaki-Yengeç
Mahir Günşıray-Laluna
Özgür Ökten-GemiTrafik.com
ayrıca
Meltem Anay-Tem
Gökhan Uğraş-Bauer
tekneleri ile benim listemdeler.
Doğan hocam tekne isminizi verirseniz listeye ekleyebiliriz.
An itibarı ile Bauer teknesi liderliğinde gidiyoruz İspanya batısında.
Hala katılmak isteyenler için çok geç sayılmaz.2 günlük fark çok bir şey ifade etmiyor.Virtuelregatta offshore uygulamasını telefon yada tabletinize yükleyip Vendee Globe oyununa kayıt olup başlarsınız.
Çok eğleneceğinizi garanti ederim.Her gün bir kaç kere bakıp,hava durumuna göre rota ayarlamak yeterli.Katılan herkese bol şans.
  • IP logged
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

• *
#2: 10 Kasım 2020, 15:55:03
Teşekkürler Kenan abi benim kullanıcı ismi Nazli.
İ harfi ile.
88.000 sıradayım şu an, fena değil yarış çizgisine yakınım.
  • IP logged
"...parce que je suis heureux en mer et peut-être pour sauver mon ame..." - Bernard Moitessier

• *
#3: 10 Kasım 2020, 16:05:54
Tamamdır ,listemdesiniz Doğan hocam.Teknenizin renkleri de çok hoş.
Dün kısa yoldan İspanya kıyılarına inmeye kalkınca 20.000 lere kadar yükselmiştim,kıyıda rüzgar azalınca şu an 80.144 e kadar geriledim.Siz bizim grubun bir hayli batısındasınız.Bauer 116. olarak devam ediyor.
  • IP logged

• *
#4: 10 Kasım 2020, 16:23:37
Teknenin poları yok, kafadan bir rakam salladım 44 derece orsaya kilitleyip yattım gece.  ;D

Ortalara doğru rüzgar karışık, ne yapacağa karar vermek gerekiyor zannedersem.
  • IP logged

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
#5: 11 Kasım 2020, 11:03:23
Katılmayanlar için son durum şöyle görünüyor;

• IP logged
><(((º>

• *
#6: 12 Kasım 2020, 00:50:34

Ne işiniz var Özgür kardeşim, Tiryaki ile birlikte batı ellerinde.
Deniz atı nalı toplamaya mı gittiniz  ;D
Gruptan ayrılanı kurt kaparmış ona göre.
Bu arada biz kıyıya yakın grup belli mesafelerle güney batıdaki siklon alanına doğru gidiyoruz.Nazli iyi bir pozisyonda,Meltem hocanım yanımıza iyi geldi.Laluna kıyıya bizden daha yakın gidiyor.Bauer hala çok iyi.Azor adaları civarında görüşmek dileği ile.
  • IP logged

• *
#7: 12 Kasım 2020, 00:58:29
Birde foto ekliyelim.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
#8: 12 Kasım 2020, 12:15:35

Ne işiniz var Özgür kardeşim, Tiryaki ile birlikte batı ellerinde.
Deniz atı nalı toplamaya mı gittiniz  ;D
Gruptan ayrılanı kurt kaparmış ona göre.
Bu arada biz kıyıya yakın grup belli mesafelerle güney batıdaki siklon alanına doğru gidiyoruz.Nazli iyi bir pozisyonda,Meltem hocanım yanımıza iyi geldi.Laluna kıyıya bizden daha yakın gidiyor.Bauer hala çok iyi.Azor adaları civarında görüşmek dileği ile.
Valla hocam bi gece uyumuşum, gruptan ayrı düştük, ben de o siklona üstten giriş yapma taktiği yaptım, uzun süre spinnaker ile pupa-genişapaz inerim gibi düşünüyorum.. daha tembel işi bir seyir olacak.. artık gerisi kısmet. :)
  • IP logged
><(((º>

• *
#9: 12 Kasım 2020, 12:25:17
O kadar tuhaf karışık bir hava var ki doğuda kalanlar da terste kaldılar biraz. Ben iki tarafı da kollayayım diye ikisinin nispeten ortasında konumlandım. Birinci şu an benim rotamda tam 6 saat önümde... Fırtına merkezi doğuya doğru seyredecek zannedersem. Bayağı zevkli birşey... Bilen varsa bu teknelerin polarını daha nokta atışı rota planlaması yapabiliriz esasında. Burak Reis iki gündür girmiyor foruma Amiga oysa yarışa odaklandı full galiba...  ;D ;D C:-)
  • IP logged

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
#10: 12 Kasım 2020, 12:43:24
Evet, Amiga müthiş geliyor, tee yukarılardan apayrı bir rotadan geldi, yetişti, muhtemelen bu gece geçecek bizim grubu! :D
  • IP logged
><(((º>

• *
#11: 12 Kasım 2020, 13:54:39
Bu arada katılmak isteyen varsa yeni bir özellik eklemişler galiba. Grubun ortasından başlatıyorlarmış yeni gelenleri. Geç değil yani...
  • IP logged

• *
#12: 12 Kasım 2020, 15:24:40
SARIYAZ da geldi.
Ama nereye gider göreceğiz
  • IP logged
SARIYAZ  Turgut / Marmaris

• *
#13: 12 Kasım 2020, 15:43:55
SARIYAZ da geldi.
Ama nereye gider göreceğiz

Hoşgeldiniz  :)
İyi güzel mıntıkadan başlatmış, biz kara kara düşünüyoruz neresinden geçelim siklonun diye.  ;D
  • IP logged

• *
#14: 12 Kasım 2020, 17:12:56

Mehmet reisim hoşgeldiniz.
Biz güney batıya indikçe siklon kuzeye çıkıyor.Böyle gidip drise etmezse 12 saat sonra rüzgar hem kafadan gelecek hem hızı düşecek.Bauer bunu görüp rotayı güney doğuya çevirdi,biz de onu
mu takip etsek acep  ;D
  • IP logged

Yukarı git