Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Kri-Kri'yi Satıyoruz

• *
  • Bilen bilir
Ynt: Kri-Kri'yi Satıyoruz
#15: 10 Temmuz 2020, 11:05:39

Erman biraderim, yeni teknen hayırlı olsun öncelikle.  :)xx

Anlaşılan Kri-Kri hala satılık. Ahşap olmasa seninle bir çingen pazarlığı yapardım diyeceğim ama hiç de beceremem. Yıllar önce Cücü  Moody grendier 419 a 50 000 avyo eklif ettiğinde ağzım açık kalmıştı. Broker bayan gayet kibar yok artık mealinden bir şeyler geveleyince Cücü gayet sakin sizin göreviniz satıcıya iletmek demişti. ;D

Bu arada Hakan'ın Yengeç için yaptıklarını görünce sana  elimi öpersen bana ver diyesim geliyor.  ;)

Şaka bir yana hakkında hayırlısı olsun diyorum bu arada yeni teknen ile neler yapıyorsun? Anlaşılan gezmekten elin klavyeye gitmiyor.  :)

Sağlıklı ve keyifli günlerde kullanasın. ;)
  • IP logged
DeDe

• *
    • instagram
#16: 22 Ağustos 2020, 12:31:40
Herkese Merhaba,

Güzel tirhandilimiz, pandeminin gölgesinde, biraz acı biraz tatlı, biraz meşakkatli bir sürecin ardından çok da keyifli bir seyirle, yeni sahibine ve yeni yerine ulaşıtı..

Yeni sahipleri tirhandilimizi henüz karada bakımları devam ederken beğenip almak istediler, biz de bakımlarını tamamlamak ve denizde teslim etmek üzere söz verdik.. Tabii bu süreçte sağolsun ustalar ellerinden geleni ardına koymadı, yine bir sürü stres sıkıntı kavga dövüşün sonunda bir dünya gecikmenin ardından Kurban Bayramı öncesi  hazırlıkları tamamlayıp transferini planladığımız kayığımızı ancak Bayram ertesinde Dalyan'a götürebildik..

Onca stres ve cefanın ardından, Kri-Kri'nin denizle buluşmasıyla, 300 millik keyifli, sorunsuz bir seyirle ve sonunda da masalsı bir İztuzu finali benim açımdan gözü yaşlı bir mutlu son oldu diyebilirim.

Kri-Kri hala mevcut adıyla şu sıralar Ortaca - Dalyan'da kaya mezarlarını izleyerek gününü geçiriyor. Tahmin ederim ve dilerim ki bundan sonra  Kri-Kri'yle Köyceğiz gölünde, Göcek koylarında, Ekincik koyunda bol bol karşılaşırsınız...

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#17: 22 Ağustos 2020, 13:08:30
Erman yeni teknen hayırlı olsun, tirhandil Krİ Kri de yeni sahibine hayırlı olsun.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Selamlar
#18: 22 Ağustos 2020, 14:55:01
Hayırlı olsun Erman
Çok geciktirmeden yeni kayığını tanıtmanı bekliyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
#19: 22 Ağustos 2020, 15:31:56
Hayırlı olsun, selametle...
  • IP logged
"...parce que je suis heureux en mer et peut-être pour sauver mon ame..." - Bernard Moitessier

• *
#20: 22 Ağustos 2020, 17:12:59
Hayırlı olsun Erman. Teknende çok emeğin var. Umarım senin sahiplendiğin gibi iyi bakarlar Kri Kri' ye.
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
#21: 22 Ağustos 2020, 19:03:26

Erman'cığım çok sevindim. Yeni yerinde yeni sahibini de mutlu eder umarım. :)

Şu an alargada karşımda bir dolu tekne var ve inan artık evimin önünde bir tekne fikri bile beni yoruyor. Ama geçende Güzelbahçe yeni barınağın önünden geçerken eşime ''girip bakalım mı belki Far Out buradır'' ''deyince eşim hemen 'bakalım satılık falan ise geri alalım'' dediğinde içim burkuldu. Bu, kızımızı kötü kaderinden kurtaralım demekti. İnsanın yıllarca sevip üstüne titrediği teknesinin kaderi de inan ki bizler için çok önemli. Belkide ben biraz çatlağım dır kim bilir. :'(

Yeni teknen ile mutlu ve sağlıklı günler yaşa inşallah. ;)
  • IP logged
DeDe

• *
#22: 22 Ağustos 2020, 19:53:33
Eski sahibine de yeni sahibine de hayırlı olması dileğiyle...
  • IP logged

• *
#23: 22 Ağustos 2020, 20:38:02
Hayırlı olsun Erman Kaptanım...
Yeni teknenle nice güzel zamanlar dilerim
  • IP logged

• *
#24: 24 Ağustos 2020, 10:53:51
Hayırlı olsun. Yeni tekneyi de güzel günlerde kullan Erman kaptan.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#25: 24 Ağustos 2020, 12:35:06
Kri-Kri'yi, Finike körfezi açıklarında yeni evine yolculadık. Çok keyifli bir karşılaşmaydı.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
    • instagram
#26: 28 Ağustos 2020, 22:21:41
Kri-Kri'yi, Finike körfezi açıklarında yeni evine yolculadık. Çok keyifli bir karşılaşmaydı.
Yaa..ne büyük bir mutluluk abi anlatamam..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
    • instagram
#27: 28 Ağustos 2020, 22:22:10
Herkese çok teşekkür ederiz... Buradaki birçok kişiden büyük küçük bir parça vardı o teknede..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • IP logged
Akdenizli, Balıkçı

Yukarı git