Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Naviga Tv

• *
Ynt: Naviga Tv
#15: 07 Haziran 2020, 18:18:20
"...... itirazlarımıza rağmen bizi yedekleyip Simi’ye götürdü ve liman polisine teslim etti.
Burada iki günlük zorunlu ikametten sonra, Panormitis adlı vapurla Rodos’a gönderildik. Rodos’ta mahkeme kararıyla serbest bırakıldık. Sonunda, yola çıktığımız
günden 3 hafta sonra, başlangıç noktamız olan Marmaris’e teslim edildik....."
---
"Marinadakiler son on yıldır böyle bir fırtına yaşamadıklarını söylüyorlar. Her şeyde bir hayır vardır. Belki bize balıkçı teknesi çarpmasaydı, fırtınaya, denizde veya uyduruk bir marinada yakalanabilirdik. Kim bilir?"

Tadından yenmeyen bir anlatım 🙂 Akşama az kaldı
  • IP logged
Yaşayıp gidiyoruz.

• *
  • Selamlar
#16: 07 Haziran 2020, 23:15:03
Çok güzel bir sunum oldu. Devamını bekliyoruz.
Çok teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
#17: 08 Haziran 2020, 15:29:26
Çok ufuk açıcı bir sunum oldu. Alim abinin alçak gönüllülüğü ve nüktedanlığı tartışılmaz.
Panama ve sonrasını 2. programa bıraktık. Bitsin istemedim ama aramızda 4 saat fark var, sabahlayacaklardı neredeyse.
  • IP logged
Yaşayıp gidiyoruz.

B

Burak Doneray

#18: 08 Haziran 2020, 15:43:42
Zoom kullanmaya bir türlü başlayamadım umarım Youtube üzerinden yayınlanmak için uzun değildir   eklendikçe seyretmeye çalışıyorum ama hep güzel programları kaçırdım buda onlardan biri Nadire hanım ile Selim bey'in  sunumuda seyredemediğim izlemeyi çok istediğim programlar arasında .

Teşekkürler Çetin Kent .
  • IP logged

• *
#19: 08 Haziran 2020, 15:49:07
En uzun programımız oldu. 1.5 saat civarı ve Trinidad'a kadar geldik. Orada tekneyi karaya alıp bıraktılar. Bu haftasonu kısmet olursa oradan devam edeceğiz.

Videoların hepsi yayına konuyor. Biraz zaman alıyor sadece. İnternete konmuş videoların adreslerini birazdan buradan güncellerim. Slocum yayını şimdilik favorim. Moitessier gelecek yakında. O da çok keyifliydi.
  • IP logged
Yaşayıp gidiyoruz.

• *
#20: 08 Haziran 2020, 16:09:09
Youtube'a konan videolarımızın listesi aşağıdadır.

Golden Globe Yarışı'nda bir amatör denizci: Donald Crowhurst

All is Lost'u batırıyoruz

Vendee Globe: İnsanoğlunun en büyük meydan okumalarından birine ışık tutuyoruz

Bu kez meydan okuma doğaya karşı değil, iki millet arasında: Fransız dükleri, İngiliz lordlarına karşı... 

İlk o cesaret etti ve başardı. Tek başına dünya turunda tarihin başlangıcı: Joshua Slocum ve teknesi Spray.

Videoların bulunduğu Naviga TV'ye sıradaki videolar da yükleniyor. Bernard Moitessier konusu gelecek, Tezdiker çiftiyle katamaran ve tek gövdeliler konusu, Alim Sür ve dünya sehayati gibi videolar yüklenmek için bekliyor.

• IP logged
Yaşayıp gidiyoruz.

• *
#21: 12 Haziran 2020, 14:56:42
Pazar akşamı Alim ve Hattaya Sür'le tekrar buluşacağız. Yine uzakdoğudan bağlanacaklar. 2. bölüm de çok renkli olacaktır.

Venezuela'da Karakas'ın tekinsiz sokaklarında vize için uğraşacağız. Ivan kasırgasından kılpayı kurtularak Panama Kanalına doğru yola çıkacağız. Panama Kanalından katamaranımız My Chance'le birlikte Pasifik Okyanusuna geçeceğiz. Galapagos'lara kadar ters havalarda ümitlerimiz kırılacak. Pazar akşamı bakalım daha neler neler dinleyeceğiz. Müthiş görüntüler ve "lezzetli" bir sohbet 2. bölümüyle canlı yayında bizi bekliyor.
  • IP logged
Yaşayıp gidiyoruz.

• *
  • Selamlar
#22: 12 Haziran 2020, 22:17:35
Bekliyoruz efendim, ben şimdi daha önce kaçırdığım Joshua Slocum yayınını izliyorum keyifle youtube’de

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
#23: 13 Haziran 2020, 16:13:44
Tek gövde mi çok gövde mi derken...

• IP logged
Yaşayıp gidiyoruz.

B

Burak Doneray

#24: 13 Haziran 2020, 19:36:21
Çok güzel program olmuş . Kendi fikir ve deneyimlerime benzer şeyler duymak hoşuma gitti. Çetin abi Kısmete kötü dedin ya programın başında kulaklarıma inanamadım.Ya ben yanlış duydum ya dil sürçmesi yada anlam kayması havuzluğa derken tekneye der gibi anlaşılıyor. (4:30 - 4:50 )😎 Kısmet  Tamam konforsuzda müthiş güzel estetik denizci bir tekne .
  • IP logged
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2020, 19:52:02 Gönderen: Burak Doneray »

• *
#25: 13 Haziran 2020, 21:00:30
Posedion çarpar :) Havuzluk ve konfor açısından kötü o kesin :)
  • IP logged
Yaşayıp gidiyoruz.

B

Burak Doneray

#26: 13 Haziran 2020, 21:38:04
Havuzluğu öyle yapmışlar ama nedeni çok belli Baba tekneleride aynı onda bile  Bidarka ile bofor 8 bir havada seyirdeyken benim vardiyamda havuzluğa iki kere dalga çöktü sadece ayaklarımı havaya kaldırdım saniyeler içinde boşaldı ıslanmadım bile .Konfor derken ben tekneleri ikiye ayırıyorum ıslak ve kuru tekneler. Kuru tekneden daha konforlu ne olabilirki. Sevgiler.
  • IP logged

• *
#27: 13 Haziran 2020, 22:16:09
Kısmetin arka tarafına ilave bir kabin eklenmişti, dümen tutmak, oturup sohbet etmek bile çok zordu, o açıdan oldukça sıkıntılı bir havuzluktu. İnip binmesi de, iç kullanımı da öyle. Maksimum 2 kişi için eh idare ederdi. Yapıldığı zamanların anlayışına göre kusursuz olduğu kesin.
  • IP logged
Yaşayıp gidiyoruz.

B

Burak Doneray

#28: 13 Haziran 2020, 22:48:51
Haklısın Çetin abi zor bir havuzlukmuş.Kuru olduğu kesin ama .

• IP logged
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2020, 22:59:25 Gönderen: Burak Doneray »

• *
#29: 14 Haziran 2020, 17:41:37
Evet, kuru bir havuzluk, o konuda kesinlikle denecek birşey yok.
  • IP logged
Yaşayıp gidiyoruz.

Yukarı git