Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: DENİZDE NEZAKET

• *
Ynt: DENİZDE NEZAKET - 2
#15: 16 Şubat 2017, 20:42:00
Alıntı
• Yanınızda küçük bir ekstra Türk bayrağı bulundurunuz. Türk bayrağı çok eskimiş ecnebi yatçıya hediye ediniz, bu jesti o anlar.

Bayıldım bu tekneye. , kitapçık bu tekne sahibinin bilgisi dahilinde basılmıştır belki. :)
  • IP logged
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2017, 20:45:43 Gönderen: Öcal Turan »

e

erdal duran

Ynt: DENİZDE NEZAKET
#16: 16 Şubat 2017, 21:15:34
Mesele nezaket kuralları değil, bunların farklı bir üstünlük penceresinden sunulması, bahşedilmesi, tebliğ edilmesi durumu..

bunun yayılması, kitapçık olarak dağıtılması toplumda zaten fazlası ile var olan "zengin yatçılar" imajını parlatmak ve orta direk halkı denizden uzaklaştırmak dışında hiçbir bir işe yaramaz..

yok patronmuş, misafirmiş fasa fiso!
insana ve doğaya insan gibi davranmanın, kimseyi rahatsız etmemenin, birlik içinde yaşamanın kitabı, kuralı mı olur?
kitapçık değil ilkokuldan başlayan insanlık ve ahlak derslerimiz olmalı..

tekrar ediyorum, bu elit takımı önce kendi sömürgen ahlaklarını sorgulasın!

Bravo :)xx! Tuttum bu tepkiyi.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#17: 16 Şubat 2017, 22:57:07
Bu arada ben gerçekten özel nakış işleme yaptırdığım küçük bayrak teknemde bulunduruyorum hatta bazı küçük objeler de.
Gerektiğinde hediye ediyorum.Iyi bir animsatma oldu stokta 2 küçük bayrak kalmış yeniden yaptırayım.

Çok güzel bir alışkanlık, hepimizin dikkat etmesi gereken bir konu.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

e

erdal duran

#18: 16 Şubat 2017, 23:30:05
Bu arada ben gerçekten özel nakış işleme yaptırdığım küçük bayrak teknemde bulunduruyorum hatta bazı küçük objeler de.
Gerektiğinde hediye ediyorum.Iyi bir animsatma oldu stokta 2 küçük bayrak kalmış yeniden yaptırayım.

Çok güzel bir alışkanlık, hepimizin dikkat etmesi gereken bir konu.

Kenarda bir kutu lokum bulundurmayı da unutmayalım :).
  • IP logged

T
  • *
#19: 16 Şubat 2017, 23:45:11
Türk kahvesi ve nazar boncuğu  ;D
  • IP logged

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
#20: 17 Şubat 2017, 15:20:15
eskiden de kızardım eleştirirdim ama İtalyadan yaklaşık 1milyon yuroluk motoryatı 50bin yuro mazot yakarak Türkiyeye transferi sonrası daha pasaport işlemleri bitmeden döşemeleri gucci mi yapalım armani mi yapalım tartışması yapan patronların kaptana vereceği ücretin 150 yurosu için pazarlık yaptığını gördükten sonra lafımı sakınmıyorum!

insan olanı da vardır elbet ama sınıf olarak bize ahlak nezaket dersi verecek durumda değiller..
  • IP logged
><(((º>

• *
  • Arayanlar bulamaz , bulanlar arayanlardır
#21: 27 Şubat 2017, 12:03:04
Onu bunu bırakın da bişey sorucam
Bir arkadaşım var  ;) çocuk havuzlukta çay içerken biten bardağın dibinde kalan 1 parmak soğuk çayı denize dökmek racona ters mi merak ediyor. Beni aydınlatırsanız ben de kendisine aktarayım  :P
  • IP logged
I need your clothes your boots and your motocycle

• *
#22: 27 Şubat 2017, 12:12:22
Onu bunu bırakın da bişey sorucam
Bir arkadaşım var  ;) çocuk havuzlukta çay içerken biten bardağın dibinde kalan 1 parmak soğuk çayı denize dökmek racona ters mi merak ediyor. Beni aydınlatırsanız ben de kendisine aktarayım  :P

Doğal olan her şey serbest .:)
  • IP logged

• *
    • Classicboats Turkiye
Ynt: DENİZDE NEZAKET - 2
#23: 27 Şubat 2017, 12:27:31

Bayıldım bu tekneye. , kitapçık bu tekne sahibinin bilgisi dahilinde basılmıştır belki. :)

Bu risale teknenin sahabı tarafından kaleme alınıp basılmış ve el'an Setur Marina ofislerinde bila bedel dağıtılmaktadır.
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

• *
    • Classicboats Turkiye
#24: 27 Şubat 2017, 12:34:29
eskiden de kızardım eleştirirdim ama İtalyadan yaklaşık 1milyon yuroluk motoryatı 50bin yuro mazot yakarak Türkiyeye transferi sonrası daha pasaport işlemleri bitmeden döşemeleri gucci mi yapalım armani mi yapalım tartışması yapan patronların kaptana vereceği ücretin 150 yurosu için pazarlık yaptığını gördükten sonra lafımı sakınmıyorum!

insan olanı da vardır elbet ama sınıf olarak bize ahlak nezaket dersi verecek durumda değiller..

Biliyor musun? Tabii biliyorsundur !Bu aile ile diğer aile bile henüz burjuva olamamışlardır. Daha debeleniyorlar. Belki Ömer farkındadır.
Ben Grubun şirketinde çalıştım. Yukarıda verdiğin tek örneği çalışanlar hemen her gün yaşıyorlar. Farkındalar mı ? Orasını bilmem. Çünkü onlar da sınıflarının bilincinde değiller.
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

Yukarı git