Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: 4 Kişilik Can salı

• *
4 Kişilik Can salı
OP: 10 Aralık 2019, 13:34:35
Sıfırından beri bende. İlk servis zamanı geliyor.
Piyasa fiyatının 1/3 fiyatına.

• IP logged

• *
  • S/Y Pigeon
Ynt: 4 Kişilik Can salı
#1: 11 Aralık 2019, 08:06:15
 Kaç model,yeni mi?
 :) :) :)
  • IP logged

• *
#2: 11 Aralık 2019, 12:21:03
  • IP logged

• *
#3: 11 Aralık 2019, 15:18:09
Gördüğüm lüzum üzerine can salını satıştan çektim reisler.
Bu konu kilitlenebilir.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#4: 11 Aralık 2019, 15:28:08
Öcal reisim, başlık müsait olduğu için burdan devam edeyim; sana seyirlerinde- ki uzun seyire de çıkma arzunu biliyorum- can salı gerekecektir.

Yeni bir can salı mı aldın? Bu can salını yeniden servisini yapıp, belgeleyip kullanamaz mısın?

Yoksa seyir yapmaktan vaz mı geçtin?

Selamlar..
  • IP logged

• *
#5: 11 Aralık 2019, 17:36:08
Öcal reisim, başlık müsait olduğu için burdan devam edeyim; sana seyirlerinde- ki uzun seyire de çıkma arzunu biliyorum- can salı gerekecektir.

Yeni bir can salı mı aldın? Bu can salını yeniden servisini yapıp, belgeleyip kullanamaz mısın?

Yoksa seyir yapmaktan vaz mı geçtin?

Selamlar..

Eyüp hocam biraz eski model olmakla beraber servisi yapılı bir can salı daha hediye geldi bir arkadaşımdan. Bunun daha yeni ve bilinir marka olması nedeniyle satıp biraz nakite döneyim dedim ama diğer forumda kasıtlı nizah çıkardılar , 100 USD lik servisi yapmamak için iş salı hibe etmemi istemeye kadar gitti okumuşsunuzdur.  :-[

Ben de , bunu servis yaptırıp insanların konuşamayacağı bir hale getirip , Sahibinden sitesinde  servis maliyetini koyarak biraz daha yüksek fiyattan tekrar satışa koymaya karar verdim. O nedenle satıştan çektim. İnsanlara laf anlatmak zor , büyük bir olay zannediyorlar servisi.
Satılmazsa da , diğerini bir eğitim kurumuna hibe eder bunu tutarım bir ayarlama yaparım artık. :)

Konu bundan ibaret.

İlginiz için teşekkür ederim. Sağolun.
  • IP logged

Yukarı git