Teknesiz yaşam sıkıntı vermeye başladı. On numara deniz manzaralı evde elde bira, klima karşısında, kuzeye kapalı kıyıya kafayı sokmuş sıcakta bunalan tekneleri seyretmek bile bir dereceye kadar.Biralar bitiyor sıkıntı aynen devam. Eski idi ama teknemde iki bira arası bir işler ile oyalanıyordum en azından.
Yaa, gördünmü, biz sana dediydik zamanında .
Erdal biladerim,aslına bakarsan ben de biliyordum başıma gelecekleri ama Far Out'un yaşından ötürü sigorta yapılmayışı ve marinanın nerede ise her hafta arayıp taciz etmeleri canıma tak ettirmişti.
Çok kereler yazdığım şu sanırsam 2007 model Sirius 32 nin satılık ilanı telefonuma geldikten sonra tamam artık dedim ve satmaya karar verdim.
Eğer ki söz konusu bu tekneye bir yerlerde rastlayan olursa ve de yeni sahibi satmayı düşünürse o günkü aldığı fiyatla almaya hazırım.Buradan bu yazıyı okuyan arkadaşlara duyurmuş olayım.
Aslında yazdığım dünya turu projesine buradan olumlu bir sonuç çıkacağını ben de eşim gibi düşünmüyorum ama Nasrettin hoca misali ''ya tutarsa'' dedim.
Dün torun çizgi film izliyor ben de nöbette ona nezaret ediyorum.Arada laf atıyorum ama cevap yok.
''Ekin ya ne oldu şu Sirius ile dünya turu beni gezdirecek misin?'' dediğimde cevabı çok insafsız oldu.
''Ben dünya turuna gidecek kadar büyüdüğümde sen ölmüş olursun''
İşte 5 yaşında bir çocuğun henüz kıvırmayı bilmediği için söyleyebildiği gerçek.
Bizim olayımız burada uzatmalarda dostlar sofrasında yarenlik ederek güzel zaman geçirmek.