Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Whale Marka Ayak Tipi Tatlı Tuzlu Su Pompası Bakımı

• *
Utku Abi rezelet valla  ;D

Havuzlukta oturuyoruz ama hala Ece ye soruyorum bizim mutfakta ayak pompası var mı diye, in bak dimi  ;D ;D ;D
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
Utku Abi rezelet valla  ;D

Havuzlukta oturuyoruz ama hala Ece ye soruyorum bizim mutfakta ayak pompası var mı diye, in bak dimi  ;D ;D ;D

Yandaki resim ne kadar sert Anadolu erkeği olduğunu kanıtlıyor zaten. ;D
  • IP logged
DeDe

• *
Eline sağlık Ahmet kaptanım. Eski teknemde vardı, kullanışlı birşey.

Hakan abi nereye takmıştın, mutfakta yok ? ?0-?

:P ;D ;D ;D

Nası yani ?0-?
Dalga geçme Derya korsanım. Mutfakta tezgahının zeminle birleştiği yerde, hatta tekne üzerindekinin gövdesi çatladı diye yenisiyle değiştirmiştim yav  :)

Poseidon inandırsın yok abi :D ama 52 ye takarsan ileride bizimde olabilir  ;)  ;D ;D

Alla Allah. ?0-? Tamam söz ;D

Hakan Abi haklısın, varmış  ;D ;D ;D

mutfağa pek girmediğimden farketmemişim  8)

Neyse yeni teknede bi masraftan kurtuldum :D
  • IP logged

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ

Bizde mutfak ve tuvalet lavabosunda birer adet vardı. Aynı pompa deniz suyu basabildiği gibi, küçük bir vana ile tanktaki suyu da basabiliyor.

Ayak pompası bende de uzun süredir "Yapılacaklar' listesinde. Ancak, deniz suyu bağlantısı için teknenin delinmesine gönlüm razı gelmiyor.  Drogonfly'ın aynası için deldirmiştim, bin pişmarım; sanki balık bulucu kullanıyoruz; ne gerek vardıysa, yapmışım bir kere.

Ama biliyorum ki temiz koylarda uzun kalışlarda bu Ayak Pompası  olmaz ise olmazlardan. Bir de sizin uygulamanızdaki, bir vana ile  tatlı  su basmada da kullanılabilir  şekilde  montaj çok akıllıca; hidrofor arızasında iyi bir alternatif.

Yeni bir delik açmadan, mevcut deliklerdeki vanaların birinden T ile bağlantı yapan var mı acaba? Bir de bizde mutfak ve tuvalet lavabosu arasında epey mesafe var; böyle durumda iki pompa bir vanaya bağlanabilir mi?
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
"Yeni bir delik açmadan, mevcut deliklerdeki vanaların birinden T ile bağlantı yapan var mı acaba?"
Bu sene fuardan aldığım pompayı mutfağa yeni taktım. Çok memnunum ve hiçbir delme işlemi yapmadan montajını yapabildim.
Deniz suyu soğutmalı dolabım olduğundan filitre sonrasına taktığım bir T ile basitçe çözdüm. Hiçbir sorun çıkarmadığı gibi filitrede bonus oldu.

LDN-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

e

erdal duran

Motor su alma bağlantısı belki ama tuvalet su alma bağlantısından T almak bana riskli geliyor. Sonuçta tuvaletle bağlantılı bir sistem ve mikroplar ve bakteriler vs. sistem içerisinde dolaşıyor. Mümkün olduğunca tuvalet sistemlerinin uzağında olmasında yarar var.
  • IP logged

Yukarı git