Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Internette olmayan tekne satış ilanları

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
Ynt: Internette olmayan tekne satış ilanları
#75: 18 Kasım 2017, 11:01:23
Özgür sen bunu biliyorsundur muhtemelen, aklımı aldı. Fethiye'de, Çalış yolundaki barınakta.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
    • Classicboats Turkiye
#76: 18 Kasım 2017, 12:45:27
Bu Danimarka kökenli kabotaj teknesi uzun zamandır ortalıklarda dolanıyor. Ben en az 6-7 yılını biliyorum.Zaman zaman ilanı çıkar sonra yeniden kaybolur.
Çok özgün projelere alt yapı olabilir ama hem ciddi bilgi birikimi hem de finansman gerekiyor
Sahip değiştirememesinin mantıklı bir veya birkaç nedeni olmalı.

Tam da sana göre Tiryaki.  :)
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#77: 18 Kasım 2017, 12:48:00
Bu Danimarka kökenli kabotaj teknesi uzun zamandır ortalıklarda dolanıyor. Ben en az 6-7 yılını biliyorum.Zaman zaman ilanı çıkar sonra yeniden kaybolur.
Çok özgün projelere alt yapı olabilir ama hem ciddi bilgi birikimi hem de finansman gerekiyor
Sahip değiştirememesinin mantıklı bir veya birkaç nedeni olmalı.

Tam da sana göre Tiryaki.  :)
Yengeç olmasa direkt düşerdim peşine zaten. Forma nefis, küpeşte kuzeyli, yüksek, detaylar, donanımlar basit, gösterişsiz. Arkadaş hiç akıllanmayacağım ben!

• IP logged
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2017, 13:30:21 Gönderen: Ahmet Kabaalioğlu »
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
    • Classicboats Turkiye
#78: 18 Kasım 2017, 13:13:26

[/quote]Yengeç olmasa direkt düşerdim peşine zaten. Forma nefis, küpeşte kuzeyli, yüksek, detaylar, donanımlar basit, gösterişsiz. Arkadaş hiç akıllanöayacağım ben!
[/quote]

Sen yazınca fark ettim. Belki de akılsızların yeterli mangırı olmadığı için satılamıyordur. Ne dersin?
Biz gibiler "akıllanırsak"  ölürüz. Biliyon değil mi?
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#79: 18 Kasım 2017, 13:27:02
Tam 'biliyor da vermiyor' vakasıyız. Param olsa filo kurarım valla...

• IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#81: 18 Kasım 2017, 20:44:24
Tiryaki, bak tekne dünya turu da yapmış.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-deniz-araclari-yelkenli-dunya-turu-yapmis%2C18-m-balta-burun-gulet-kic-tam-bir-klasik-375621728/detay
İtiraf etmeliyim, çok fena kaşıyor.

• IP logged

• *
#82: 18 Kasım 2017, 21:47:52
Yanındaki ahşap ve sac teknelerin haberi varmı acaba teknenin altının komple bakır kaplı olduğundan.  :D
  • IP logged

• *
    • Classicboats Turkiye
#83: 18 Kasım 2017, 22:37:50
Yanındaki ahşap ve sac teknelerin haberi varmı acaba teknenin altının komple bakır kaplı olduğundan.  :D

?0-?  Hiç sanmıyorum.
  Veya başlarına geleceklerden haberleri yok.  :-\
  • IP logged

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
#84: 19 Kasım 2017, 21:56:13
Özgür sen bunu biliyorsundur muhtemelen, aklımı aldı. Fethiye'de, Çalış yolundaki barınakta.

Her akşam yürüyüşümüzde üşenmeden bakarım bu güzele!
Cavidanla hiç ulaşılmayacak hayalimiz gibi izliyoruz onu. Gerçi Cavidan sıkıldı artık bakmıyor ama ben bakmadan geçmem yanından.. :)

Fethiyeye ilk geldiğimiz 2012 de Karagözlerde Leventin tersanesinde karadaydı, sonra bir yıl tersane önünde denizde kaldı, son 2 yıldır da burada (Buba Invest marina) yatıyor.

Daha çok işi var gibi ve ilandaki açıklamalar biraz abartılı gibi geliyor.

Alınıp yapılır elbet ama hayatını ayıracağın bir proje olur sanırım. :)

Onun hemen sancağında bulunan 30ft Dehler daha ulaşılabilir geliyor. (Fotosunu yukarılarda bi yerde koymuştum, sahibi tanıdık)

Bu 37 modelle ilgilenen olursa detayını hikayesini iyi bilen ve tadilatını da yapan tersaneci Levent ile tanıştırırım. (Levent Çankaya 0533-7260863)

öZgür (tapatalk)

• IP logged
><(((º>

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#85: 19 Kasım 2017, 21:59:24
Özgür Yengeç olmasa ne yapar eder alırdım sanırım. Masalsı bir kayık benim için de :)

• IP logged

• *
#87: 20 Kasım 2017, 09:37:36
Üzerindeki arma muhtemel orjinal arması değildir. Saten çok sakil duruyor. Civadra çok uzun , bumbasından markoni arma olduğu anlaşılıyor. Orjinal arması çift direkli uskuna gibi geldi bana. Civadrası da muhtemelen daha kısa idi..
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#88: 20 Kasım 2017, 09:49:04
Açıklamayı okursan, orada mizananın bakımda olduğunu yazmış. Zaten çarmık ayakları yerli yerinde. Ve tabi randa arma. Her gidişimde izliyorum keyifle.

• IP logged

• *
#89: 20 Kasım 2017, 11:27:55
Bu olsa olsa bir  proje teknesi olabilir. Bir okul teknesi olur mesela.. Bu kokteyl ve parti v.s. de dahil.. BU tekne başka türlü yaşatılmaz..
  • IP logged

Yukarı git