Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Gökova

• *
  • Donatan Temsilcileri
Gökova
OP: 25 Ocak 2017, 20:19:35
Kuzey koyları 2 yıl önce imara açılmıştı. Şimdi Karacasöğüt, Löngöz, Okluk, Tuzla koyları yani neredeyse bütün güney tarafı imara açılıyor.

Nasıl bu kadar vahşi olunur anlamıyorum ki.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2017, 20:26:41 Gönderen: Bülent Büyükdağ »
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

T
  • *
Ynt: Gökova
#1: 25 Ocak 2017, 20:26:37
Sırf Okluk koyunda 2017 bütçesinde görünen 400 çalışan kapasiteli lüx kompleks yapılacak. Diğerlerin de kimler olacak göreceğiz.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#2: 25 Ocak 2017, 20:58:16
Bu Gökova'yı ve Göcek Bölgesini iyi bilenler yazsalar bir kenarda bulunsa. Anladığım kadarıyla bu koyların müdavimleri çok bahsetmiyorlar buralardan. Sanırım çok kişi öğrenip oralar kalabalık olmasın diye düşünüyorlar.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Donatan Temsilcileri
#3: 25 Ocak 2017, 21:54:56
Bu Gökova'yı ve Göcek Bölgesini iyi bilenler yazsalar bir kenarda bulunsa. Anladığım kadarıyla bu koyların müdavimleri çok bahsetmiyorlar buralardan. Sanırım çok kişi öğrenip oralar kalabalık olmasın diye düşünüyorlar.

Gökova'yı gezmeden, görmeden, güzel deniz güzel koy nedir, bilinemez.
Kanarya adalarından gelen bir çift, dünyanın en güzel yerine geldik deyip, 4 ay geçirmişlerdi. Gelip de gidemeyen var, onları demiyoruz. Ben 2009'dan bu yana her yıl giderim. Kimi yıllar 2-3 defa gittim. Sıkılmadım. Doymadım. Deniz, koy deyince, başka yer aklıma gelmez.

En sevdiğim koylardan birini Löngöz'ü de imara açıyorlarmış. Ne deyim Ahmetciğim, ne deyim? Milli PArk bir de oralar.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2017, 22:05:03 Gönderen: Bülent Büyükdağ »
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#4: 25 Ocak 2017, 22:57:23
Bir dünya mirasının katlinden başka bir şey değil.   :(
Bu sene buluşalım hep beraber oralarda arkadaşlar.
  • IP logged

• *
#5: 26 Ocak 2017, 00:53:59
Gökova muhteşemdir. Bir sezon gezmekle bitmez.
Bekleriz,buradayız,gelmeden haber verin toplanın gelin.
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#6: 26 Ocak 2017, 05:49:12
Bu sene farz oldu desenize. Kaş'ta da hala gündemde lanet olası imar baskısı. Şaka maka ben bu hafta buralarda marinalara bakmaya başlayacağım. Denizi de dar etmeleri yakın şerefsizlerin.
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
#7: 26 Ocak 2017, 06:41:33
Haberi okuduğumdan beri benim de içim yanıyor!
Yazık edecekler o güzelim coğrafyaya, yazık!
Çok yazık... :(
  • IP logged
We are like islands in the sea, separate on the surface but connected in the deep!

• *
  • Donatan Temsilcileri
#8: 26 Ocak 2017, 08:45:13
Gökova muhteşemdir. Bir sezon gezmekle bitmez.
Bekleriz,buradayız,gelmeden haber verin toplanın gelin.

Karacasöğüt-Akyar arası olması lazım bu fotonun.
  • IP logged

• *
#9: 26 Ocak 2017, 10:52:49
Bülent ciğim biraz daha batı hattı.Okluk çıkışı , pupamızda Zeytinliada, pruvamız Akbük rotasında.

Şimdi önce Okluk taki konut yıkılıp kocaman bir yazlık külliye yapılacak.Burada emirler ve şeyhler ağırlanacak.Gökova gezdirilip beğendikleri yerler işaretlenecek.
Bizler sesimizi çıkartmayıp ortalığı ayağa kaldırmayıp sadece sosyal medyada bıdı bıdı yapıp kendimizi avutmaya devam ettiğimiz sürece,aynen şimdi benim yaptığım gibi, hemen ağır inşaatlar başlayacak.

Yöntem budur.Yersek.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#10: 26 Ocak 2017, 10:57:43
Bizler sesimizi çıkartmayıp ortalığı ayağa kaldırmayıp sadece sosyal medyada bıdı bıdı yapıp kendimizi avutmaya devam ettiğimiz sürece,aynen şimdi benim yaptığım gibi, hemen ağır inşaatlar başlayacak.

Yöntem budur.Yersek.

Yemememiz lazım.
  • IP logged

Yukarı git