Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: BÖLÜM #2 "Merhaba Ege" YAYINDA..!! // ** SAILING MI NINA ** Seyir Anıları

• *
"Sailing Mi Nina" kanalımızın ikinci bölümü "Merhaba Ege" yayında...!!

Bu bölümde Çanakkale'de kalan yolculuğumuz Bozcaada'ya doğru devam ediyor. Bozcaada yolunda ve adada geçirdiğimiz günleri sizlerle paylaşmak güzel oldu. Umarım hiç gitmeyenler rotaları arasına alacaklardır.

Bu soğuk kış günlerinde bir nebze ısıtabildiysek izlediğiniz anı, çok mutlu olacağız..

Abone olmadıysanız, abone olmanız; beğendiyseniz, beğendim tuşuna basmanız; videolarımızın başka Youtube kullanıcılarına da tavsiye olarak çıkmasını istiyorsanız, kısa da olsa yorum yazmanız bizleri çok memnum edecektir.

Buyrun efendim; keyifli seyirler dileriz... Her iki anlamda da...  :D

https://www.youtube.com/watch?v=YNBQPHx0kHU&feature=youtu.be

Not: Bu mesaj saatinin (Pazar 23:50) bir saat sonrasında izlemeniz tavsiye edilir. Youtube işlem yapmaya devam ediyor. Yüksek çözünürlük izlenmesi için bir saat beklenmesi gerekiyor.

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Gece yarısı izledim Murat. Keyifleniyorum sizler kadar. Eline sağlık.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
Gece yarısı izledim Murat. Keyifleniyorum sizler kadar. Eline sağlık.

Sağol Bülent Reis, az daha bizim buradan kimse izlemedi mi yahu diye düşünmeye başlayacaktım  :D
  • IP logged

• *
Ynt: BÖLÜM #2 "Merhaba Ege"
#3: 14 Ocak 2019, 20:09:58
Elin sağlık Murat reis; ancak tadı damağımda kaldı hemencecik bitiverdi
  • IP logged

• *
Gezdiğinizde yerlerden çok ;Ares kaptan ve Miço'nuza hayranız.Allah keyfinizi arttırsın.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Evet bende aynı şekilde Ares Kaptan ve Mi Nina'nın sıkı takipçisiyim. Ayrıca hiç uğramadığım Bozcaada'ya bu video sonrası uğramayı düşünüyorum. Ne hikmetse birileri bana Bozcaada esnafı için hoş şeyler söylemedi, bir kaç yerde de olumsuz şeyler okudum sanırım.Söylenen şeyler de kazıkçı, çok pahalı gibi şeylerdi , benzeri şeyleri barınak içinde söyleyenler olmuştu. Bende çabuk etkilenirim tanıdığım insanların olumsuz yorumlarından.Etkilenmişim demek ki, aslında şimdiye kadar da hiç uğramadım.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
Dönerken uğrarız .Güzel yerdir.Babakale'den yukarı dayak yediysek,nefeslenmek için iyi oluyor.1984 ten beri giderim.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
Hepinize çok teşekkür ederim... Herkes çok güzel dileklerde bulunmuş. Allah tüm dileklerinizi hepimiz için gerçekleştirsin...  :)

Bozcaadayı ben de çok severim... Çok huzurlu gelir bana hep... Bazı restoranları gerçekten bazen fiyatta saçmalıyor..

Ama şans eseri tanıştığımız Kapı 14 restoranın sahibi Selçuk Bey çok kibar ve tam esnaf.. Hatta bizler gibi yelkenci.. Barınakta onun da teknesi duruyordu. Hatta gündüzleri teknede, akşamları restorandaydı.. hem kendisi hem tüm çalışanlar çok kibar ve fiyatlar öyle abartılı falan değil.

Benim için Bozcaada olmazları arasında;
1- Serap Anne'de kahvaltı, (Eski limana doğru çay bahçesini geçince... harika harika harika bir kahvaltısı var...
2- ve artık Kapı 14'te akşam yemeği var...

Diğer bölüm Petra ve Molyvos ile devam edecek.. O da bu haftasonuna...
  • IP logged

• *
    • instagram
Çok samimi, içten videolar.. ellerinize sağlık Murat reisim...Mi Nina'nın denize girmek için ağlayışına bayıldım.. Ne kadar da keyifli görünüyor. :)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
Çok samimi, içten videolar.. ellerinize sağlık Murat reisim...Mi Nina'nın denize girmek için ağlayışına bayıldım.. Ne kadar da keyifli görünüyor. :)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erman Reisim hiç sorma, biz ne zaman girsek gelmek istiyor. Günde bir defa sokuyoruz ama ben de bir iki biradan sonra kısa süreli bir atlayıp çıkıyorum onda bile gelmek istiyor.. Bazen çıldırtmıyor değil.  ;D
  • IP logged

• *
Elinize sağlık, bu da keyifli çok... Hem çocuk hem köpek zor iş valla. Hadi çocuklar büyüdükçe akıllanıyor da köpekler aynı kalıyor  :) :)
  • IP logged
"...parce que je suis heureux en mer et peut-être pour sauver mon ame..." - Bernard Moitessier

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Dönerken uğrarız .Güzel yerdir.Babakale'den yukarı dayak yediysek,nefeslenmek için iyi oluyor.1984 ten beri giderim.

Uğrayalım Abi mutlaka.

Benim için Bozcaada olmazları arasında;
1- Serap Anne'de kahvaltı, (Eski limana doğru çay bahçesini geçince... harika harika harika bir kahvaltısı var...
2- ve artık Kapı 14'te akşam yemeği var...

Notumu aldım Murat Reis
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
Teşekkür ederim herkese.
Şu montaj işi yoğun emek işiymiş onu anladık :) Ama motive edici mesajlarınız güç katkısı yapıyor; sağolun  :)xx

Bu hafta sonu 3. bölüm "Komşu Sulara - Petra" nın yayında olması için çalışıyorum..!  C:-)
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Ynt: BÖLÜM #2 "Merhaba Ege"
#13: 15 Ocak 2019, 23:34:49
İkinci bölüm de harika olmuş. Eline sağlık. Kaptan tüm aileyi çok mutlu edebilmiş. Bu önemli bir başarı. Bunun için de ayrıca tebrik ederim.   :)

Biz geçen yaz Bozcaada'ya tekneyle iki günlüğüne diye gidip iki hafta kaldık. Bundan sonra her geçişimde uğrarım.

• IP logged

• *
Mücahit kaptan, Ece Hanımın yakaladığı sinaritin fotoğrafını koysanıza. Hatta hikayesi bile yazılmalı, nasıl pişirildiği tarifiyle anlatılmalı... Bence büyük başarı.. Biz orada Deniz ile saatlerce sırtı çektik, gelen sadece ipeğe zarganaydı :)
  • IP logged

Yukarı git