Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: "Marmara'dan Ege'ye" Bölüm #1 // **SAILING MI NINA 2018** Seyir Anıları

• *
Sailing Mi Nina" kanalımızın ilk bölümü olan "Marmara'dan Ege'ye" izlemeniz için hazır...!

Bu ilk bölümde seyrimizin ilk ayakları olan Tuzla Viaport - Avşa Adası ve Avşa Adası - Çanakkale rotalarımızın anılarını izliyor olacaksınız. Sadece bu duraklarda fazla gezmediğimiz için haliyle bizi daha çok tekne üzerinde görüyor olacaksınız. Lakin; takip eden bölümlerde tabi gezilen yerler de ağırlık sahibi olacak... 

İlk bölümümüzde bizlerin de gözüne takılan bazı noktalar var. Dediğimiz gibi bu sezon henüz bizim video anıları için "çıraklık dönemimiz". Önümüzdeki sezon sizlere daha iyi ve kaliteli içerikler sunabilmemiz için hazırlıklarımız sürüyor...

Seyir veya video ile alakalı sorularınızı video altında yorumlara veya buraya ekleyebilirsiniz, hepsine titizlikle cevap vereceğiz...   

Ayrıca her YouTube yayıncısının dediği gibi: "Videomuzu beğenirseniz, 'beğen tuşuna' basmanızı; kanalımızı henüz takip etmiyorsanız 'abone ol' ikonuna tıklamanızı rica ederiz."   :D

Umarım beğenirsiniz, iyi seyirler efendim...

Not: Videoları, hem daha iyi duyurabilmek hem de ileride seyir anısı veya örnek rota arayan kaptanlarımıza daha kolay buldurabilmek için ayrı konular halinde yayınlacağım. Yoksa tek başlıkta sayfalar arasında kaybolabiliyor. Moderasyondan bu vesile ile izin istemiş olayım. :)
  • IP logged

• *
Keyifli kurgulamışsınız, bir çırpıda seyrettiriyor kendini, elinize sağlık.  :)xx
  • IP logged
"...parce que je suis heureux en mer et peut-être pour sauver mon ame..." - Bernard Moitessier

• *
  • Donatan Temsilcileri
Muratcım, ben de keyifle tamamını izledim.. eline sağlık, çok güzel olmuş.. devamını bekliyorum..
  • IP logged

• *

Çok güzel ,
İçten .
Başarılı ,Tebrikler .
Devamını bekliyoruz.
  • IP logged

• *
  • Selamlar
Çok güzel başlangıç, devamı gecikmesin lütfen. Arkadaşlarımada tavsiye ediyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
Teşekkür ederim motive edici yorumlarınız için, sağolun..
Her haftaya bir bölüm yapacağım umarım. Bu sezondan 5 bölüm çıkarabileceğim sanırım. Sonrasında ise özel bir tekne kara bakım bölümü yayınlayabilirim ilgi çekerse.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2019, 12:21:56 Gönderen: Murat Ayduk »

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
Unutmaya yüz tuttuğum suları hatırlattın bana gece gece. Nasıl özlemişim Marmara'yı, hele ki Çanakkale'yi...
Ellerine sağlık.
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
Çok güzel bir başlangıç olmuş.
Ellerine sağlık...  :)xx :)xx :)xx

Devamını merakla bekliyorum...
  • IP logged
We are like islands in the sea, separate on the surface but connected in the deep!

• *
  • Donatan Temsilcileri
Harika olmuş.Kurgu ve çekimler çok iyi. Anlatım çok samimi. :)xx :)xx :)xx

Hem yol boyunca hem bölüm finalinde duygularını ve ruh halini mükemmel yansıtmışsın.
Gelecek bölümleri heyecanla bekleyeceğiz.   
  • IP logged

• *
Herkese güzel mesajları için teşekkür ederim... Daha iyi içerikler üretmek için gayet motive edici oluyor. Diğer bölüm bu haftasonuna umarım..

Hakan Reisim, Marmara geçişini hem sevmiyorum; hem çok seviyorum. Nasıl bir his ben de anlayamadım...  :D (Ama çıkışından vallahi de nefret ediyorum; yahu indiğim zamanki hava tam çıkışlıktı ama ben ters istikametteydim)

Fakat seyrin en güzel günü veya hangi anı diye sorarsanız: Hani ertesi günü yola çıkmak için marinaya geliyorsunuz ya, hazırlıklarınızı yapıyorsunuz, tekneyi düzüyor, depolarınıza su vs dolduruyorsunuz ya; işte tatilin ve seyrin en sevdiğim anı ve günü o gün oluyor.. hele seyir için markete gitmek ve alışveriş yapmak kısmı yok mu, çok mutlu oluyorum.. Bir de artık yol için neta olup, bir kadeh birşeyler açtığın an yok mu??

Yahu şimdi aklıma geldi de, bahsettiğim gün bol su ile pontondaki çeşmede yol için roka yıkıyordum, o anki mutluluk bile bir acayipti be  ;D
  • IP logged
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2019, 17:12:19 Gönderen: Murat Ayduk »

• *
  • Donatan Temsilcileri
Ben çok keyif alıyorum izlerken. Gıpta da ediyorum. Ares zaten deli ediyor adamı.
Youtube üzerinden bir araştırma yapılmış, insanlar şarkıları ne kadar dinliyor diye. Bir müzik videosu ortalama 2,5 dakika dinleniyor, ondan sonra başka şarkıya/videoya geçiliyormuş. Ne yazık ki, bu çağın berbat gerçeklerinden biri bu.
Sen ve ailen, bizim dostlarımızsınız, 100 dakika desen izleriz.
Uzak izleyiciler için bu veriyi dikkate almaya değer mi, bilemiyorum. Sen takdir et artık.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
Ben çok keyif alıyorum izlerken. Gıpta da ediyorum. Ares zaten deli ediyor adamı.
Youtube üzerinden bir araştırma yapılmış, insanlar şarkıları ne kadar dinliyor diye. Bir müzik videosu ortalama 2,5 dakika dinleniyor, ondan sonra başka şarkıya/videoya geçiliyormuş. Ne yazık ki, bu çağın berbat gerçeklerinden biri bu.
Sen ve ailen, bizim dostlarımızsınız, 100 dakika desen izleriz.
Uzak izleyiciler için bu veriyi dikkate almaya değer mi, bilemiyorum. Sen takdir et artık.

İşte burayı bu yüzden çok seviyorum ya Bülent Abi.. Hepiniz iyi ki varsınız...
  • IP logged

• *
Bir küçük tavsiye de ben vereyim Murat Reis, videoları foruma veya web sitesine gömdüğünüz (embed) zaman  youtube sayacı saymaz. Onun yerine doğrudan link atın, uygulamadan veya web sitesinden açılsın doğrudan. 
  • IP logged
"...parce que je suis heureux en mer et peut-être pour sauver mon ame..." - Bernard Moitessier

• *
Bir küçük tavsiye de ben vereyim Murat Reis, videoları foruma veya web sitesine gömdüğünüz (embed) zaman  youtube sayacı saymaz. Onun yerine doğrudan link atın, uygulamadan veya web sitesinden açılsın doğrudan.

Teşekkür ederim Doğan Reis.
Ama buraya sayfanın linkini dahi koysak sayfada gömülmüş olarak çıkıyor..?? Linki yapıştırdığımız anda burada ekranını görüyorum Youtube’un.. var mı bunun bir yöntemi?

100 aboneyi geçince özel YouTube url’si alabildim. Acaba onu mu buraya yapıştırmalı madem?
  • IP logged

• *
Nuri Hocanın göcek konusunda koyduğu link mesela doğrudan youtube a gönderiyor. Url seçeneği ile olabilir belki, denemedim ben ama öyle olduğunu biliyorum. Yani web sitesinden seyrederseniz sayaç almaz.
  • IP logged

Yukarı git