Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Atsan atılmaz, satsan satılmaz

• *
Atsan atılmaz, satsan satılmaz
OP: 24 Ocak 2017, 10:20:00
Merhaba dostlar. Forumun zenginleşmesi adına bir konu da ben açayım dedim. Umarım maksadına ulaşır...

Hepimizin elinde "atsan atılmaz, satsan satılmaz" tabir edebileceğimiz malzemeler vardır. Bunları işine yarayacak bir dosta versek ne güzel olur, değil mi?  İşte bu konu başlığı bunun için açıldı!

Mesela, geçen gün bir arkadaşımla konuşurken kayığına yeni bir oto teybi alıp taktığınından bahsetti. Ulen dedim içimden, benim elimde kullanmadığım bir oto teybi vardı, öylece durup duruu! Keşke haberim olsaydı da verseydim, işine yarasaydı...

İlk malzeme de benden; SONY CDX-L380X oto teybi. Arızalı falan değil, taş gibi alet  :)  İşine yaran olursa haber etsin, yollayayım. İşte bu da resmi... 

• IP logged
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2017, 10:27:53 Gönderen: Ahmet Ilgaz »
We are like islands in the sea, separate on the surface but connected in the deep!

• *
  • Bilen bilir
Ynt: Atsan atılmaz, satsan satılmaz
#1: 24 Ocak 2017, 10:52:13
Çok yararlı ve faideli bir başlık olmuş  :)xx

İyi düşünülmüş. Heyamola böyle  :)
  • IP logged
DeDe

• *
    • KUTUP YILDIZI
#2: 24 Ocak 2017, 10:57:41
Amanın bu konuyu hatun gormesin.
Butun göz nurlarımı yollar vallahi.
Şaka bir yana çok doğru bir başlık açtınız Ahmet bey kutluyorum.
  • IP logged
ВЛАДА / TEOS

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#3: 24 Ocak 2017, 13:54:57
Ahmet, harika konu başlığı tebrikler.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Donatan Temsilcileri
#4: 24 Ocak 2017, 14:50:34
Bence de çok iyi... "Mecidiye köşesi" de diyebiliriz. O da öyledir ya, kesinlikle para etmez, ama yine de kimseye veremezsiniz. Verilirse de alan kişi için paha biçilmezdir. Tam öyle.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2017, 14:52:48 Gönderen: Bülent Büyükdağ »
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#5: 06 Şubat 2017, 10:19:54
Ahmet bu radyo hala duruyo mu?
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#6: 08 Şubat 2017, 12:52:01
Bence de çok iyi... "Mecidiye köşesi" de diyebiliriz. O da öyledir ya, kesinlikle para etmez, ama yine de kimseye veremezsiniz. Verilirse de alan kişi için paha biçilmezdir. Tam öyle.

Açıklaması da altında yer aldığı sürece gayet güzel olur :)

Denizci Kahvesi'ni organize ettiğim sıralarda aklımda olan şeylerden biri para geçmeyen bir takas pazarıydı. Burada deneyebiliriz belki.
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
#7: 16 Şubat 2017, 10:15:01
  "Atsan atılmaz, satsan satılmaz" köşemizin ilk malzemesi, benim koyduğum oto teybi bir ay aradan sonra yeni sahibini buldu; Güle güle kullan Kabaalioğlu reis.

Ama, tabii bu köşe sadece bu teyip için kurulmadı, arkadaşlar. Elimizde, tavan arasında, belki de yıllardır atıl bekleyen malzemelerin atıl kalmaktan kurtarılıp, onları kullanacak arkadaşlara bilabedel verilmesi, bu sayede birilerinin de işinin görülmesi için kuruldu. 

Bakıyorum, 363 kişi ziyaret etmiş bu konu başlığını bu güne dek. Ama bir kişi bile çıkıp "Bende de şu malzeme var. Kimin ihtiyacı varsa yollayayım..." dememiş!  Yok mu kimsede böyle malzemeler? Hadi vedalaşalım şu malzemelerle de evimizde yer açılsın  ;)  Böylece bu köşe de maksadına vasıl olsun...
  • IP logged
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2017, 10:17:09 Gönderen: Ahmet Ilgaz »
We are like islands in the sea, separate on the surface but connected in the deep!

• *
#8: 16 Şubat 2017, 12:25:16
Ahmet kaptan biz ıvır zıvırcı erkekler biraz teknik adamsak o atsan atılmaz satsan satılmazlara gönülden bağlıyızdır. Ya bir gün lazım olursa diye evi çöplük eve çevirme yolunda birikirde birikir. Ondan dolayı birşey koyamıyoruz buraya sanırım. :)

Şaka bir yana bende de var üç beş bişey ( En vaz geçilebilir olanlar )  atarım buraya.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#9: 16 Şubat 2017, 13:00:34
Evet Ahmet'cim ben de konuyu es geçmedim, hatırlatman iyi oldu, tasnif edeyim epey bir şeyler benden de çıkar diye düşünüyorum. Malum bir zamanlar avcılık ve toplayıcılıkla geçinmemden olsa gerek bir de üstüne biriktiricilik eklenmiş galiba.
  • IP logged

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
#10: 16 Şubat 2017, 13:06:13
Ben hurdacılık dönemimi "satsan satılır" şiarıyla bit pazarında jübile yaparak kapattım, kusura bakmayın.. :)

öZgür

• IP logged
><(((º>

T
  • *
#11: 16 Şubat 2017, 13:11:55
Senin ki ıvır zıvır satışı değil, resmen bit pazarını senin çevrene kurmuşlar  ;D ;D ;D
  • IP logged

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
#12: 16 Şubat 2017, 17:04:39
Haha! Yok, o kadar değil, İzmit bitpazarı muhteşem idi, yok ettiler..
Ama bu resimdeki gibi 3 tur (3 ayrı hafta) yaptım evdekileri bitirmek için! :)

İlk hafta iki araba doldurup gitmişiz, hey gidi!.. :')
  • IP logged
><(((º>

• *
#13: 17 Şubat 2017, 09:16:37
Valla pes!  O kadar malzeme ile pazarın en büyük esnafı olmuşsundur :)
  • IP logged

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
#14: 17 Şubat 2017, 15:11:49
Valla pes!  O kadar malzeme ile pazarın en büyük esnafı olmuşsundur :)
yıllardır biriktirdiğimi geri verdim diyelim..
büyük şeyler dışında çoğunu da satmadık, çoluk çocuğa dağıttık, bir alana 2 hediye verdik filan.. :)
  • IP logged
><(((º>

Yukarı git