Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Kısacık ama bir o kadar uzun bir seyir...

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Ynt: Kısacık ama bir o kadar uzun bir seyir...
#15: 19 Kasım 2018, 14:29:50
Yengeç’in baş hizasında bir Nauticat görüyorum galiba, hem de 44 sanki...

Abi resmi büyüttüm küçülttüm hangisi olduğunu anlayamadım. baş bodoslaması görünen mi acaba?
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Selamlar
#16: 19 Kasım 2018, 14:54:57

Abi resmi büyüttüm küçülttüm hangisi olduğunu anlayamadım. baş bodoslaması görünen mi acaba?

İskeleye baştankara bir tekne var, arkada mataforası olan. Galiba o

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#17: 19 Kasım 2018, 14:59:39

Evet abi şimdi çözdüm evet askıda botu olan sanırım.
  • IP logged

• *
  • Selamlar
#18: 19 Kasım 2018, 16:11:12

Evet abi şimdi çözdüm evet askıda botu olan sanırım.

Güzel tekne ama, bizim iklime çok uygun değil sanki. Birde ciddi bütçe gerekiyor. Temsilcisi 490.000 € gibi bir rakam talep ediyordu 44 için

• IP logged

• *
#19: 19 Kasım 2018, 18:44:18
Ahmet’cim evet baştankara arkada bot asılı olan.

Kemal kaptanım bizim iklime uygun olmadığı doğrudur. Kıç kısma bimini eklemek bile problem, ciddi çalışma istiyor ve evet gerçekten güzel tekne :)

Bütçesinin yüksek olduğu da doğru ama o fotoğraftaki büyük olasılık 1980 li yılların kayığı, yani 100-120,000 euro bandında bulunabilir.Elbette bu rakamda 35-40 yaşındaki kayık için oldukça yüksek ama malum ; gönül işi bu...
  • IP logged

• *
  • Selamlar
#20: 19 Kasım 2018, 20:51:48
Ahmet’cim evet baştankara arkada bot asılı olan.

Kemal kaptanım bizim iklime uygun olmadığı doğrudur. Kıç kısma bimini eklemek bile problem, ciddi çalışma istiyor ve evet gerçekten güzel tekne :)

Bütçesinin yüksek olduğu da doğru ama o fotoğraftaki büyük olasılık 1980 li yılların kayığı, yani 100-120,000 euro bandında bulunabilir.Elbette bu rakamda 35-40 yaşındaki kayık için oldukça yüksek ama malum ; gönül işi bu...

Haklısınız, çok güzel ve taş gibi bir kayık

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#21: 20 Kasım 2018, 00:13:11
Sevgili Tiryaki Reis,

Tirhandil denen güzellik asırladır nazlı nazlı salınıyor Ege’de… Hepimizin kayığı en güzel kayık ama Yengeç harbi güzel bir kayık. Bir büyüğümüz biz Türkler hafif şişman kadın severiz demişti. Yengeç’i de o koca karnı yüzünden mi seviyoruz nedir?

Tirhandil her zaman tirhandildir ve her zaman güzeldir. İki sene önce Kaş’a geldiğimde Yengeç’le tanıştığımda onun güzelliğinin sadece genlerinden kaynaklanmadığını, ikinizin toplam enerjiniz sayesinde dışarıya o kadar güzel göründüğünü anlamıştım. Aranızdaki iletişimi ve birlikteliğinizi kimsenin bozamayacağına kanaat getirdim. Ben de O’nu gören ve  etkilenen herkes gibi kendisinden ne kadar hoşlansam da Dünya ahret Yenge(ç)imiz olabilirdi ancak…

Yengeç’i senin sayende daha çok tanıdık. Ne kadar zorlu yolculuklar yaşadığınızı anlattın ama O’nu bize hiç şikayet etmedin. Benim aşkta , sevgide en önemli kriterlerimden birisi sevdiğini kimseye şikayet etmemektir. Sen anlattıkça Yengeç ünlendi. Seninle özdeşleşti. Bir cümle ikinizden birisiyle başlıyorsa diğerinizle biter oldu. En iyi tekne arkadaşının teknesi derler ya? Yengeç gerçekten en güzel arkadaş teknelerinden birisi oldu çoğumuz için. Yengeç’i alıp uzak diyarlara kaçırdın. O senin hayatını değiştirdi gibi görünse de Sen de onun hayatını acayip değiştirdin. Onun için Kaş’ta ne çok kavga, ne çok mücadele ettin. Şimdi de Göcek'te vermeye devam ediyorsun.

Başka insanların hayatına yorum yapmak tavsiyede bulunmak çok kolaydır. Sen benden büyük olduğun için akıl vermek veya tavsiyede bulunmayı uygun bulmuyorum. Sadece şunu bilmeni istiyorum. Sen ve Yengeç için maddi manevi destekte bulunamasak da ikinizi de seviyoruz. Her zaman ikinizi birlikte görmek isteriz. Ama tüm beraberliklerin bir sonu olabilir. Her son başka başlangıçların kapısını aralayabilir. Bir çocuğun boşanan anne babasından birisinde kalmak istemesi gibi, siz Yengeç’le yolları ayırırsanız Ben Sen’de kalmak isterim. Çünkü bir daha kimse Yengeç’i senin gibi anlatamaz. Ama Yengeç seninle olsun ya da olmasın Sen en güzel deniz ve tekne hikayelerini bize anlatmaya devam edebilirsin. 

Neyse, Mazhar Alanson’dan dinleyelim;

Güzel günler bizi bekler …

• IP logged
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2018, 00:25:46 Gönderen: Mücahit Karabaş »

• *
#22: 20 Kasım 2018, 11:21:26
Çok güzel anlatım Tiryaki...
Göbün resmen gözümde tütüyor, gün sayıyorum
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#23: 20 Kasım 2018, 11:45:11

Bir gün biz kuzeyliler de gider inşallah bu tablo gibi yerlere :)
  • IP logged

• *
  • Selamlar
#24: 20 Kasım 2018, 13:45:53

Ahmet hep buradalar özellikle Ruslar. Ekim başı Göcek’te epey kalabalıktılar. 10 Kasım yarış katılımcıları bizlerden fazla idiler görebildiğim kadarı

• IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#25: 20 Kasım 2018, 14:15:10

Ahmet hep buradalar özellikle Ruslar. Ekim başı Göcek’te epey kalabalıktılar. 10 Kasım yarış katılımcıları bizlerden fazla idiler görebildiğim kadarı

Kemal Abi , hani Bülent bize Kuzeyliler lakabını taktı ya. O yüzden  bir gün gideriz belki diye yazdıydım. Hem Ruslar bize göre daha da kuzeyli. ;D
  • IP logged

• *
  • Selamlar
#26: 20 Kasım 2018, 15:06:46

Kemal Abi , hani Bülent bize Kuzeyliler lakabını taktı ya. O yüzden  bir gün gideriz belki diye yazdıydım. Hem Ruslar bize göre daha da kuzeyli. ;D

Ben espriye Fransız kalmışım o zaman. Birde bu cümle sonlarına farklı harfler, aç parantez, kapa parantez falan konuyor, hepten Fransız kalıyorum

• IP logged

Yukarı git