Konu hobilerimzi ama ben biraz hobisizleşmekten dert yanacaım.
Tekneye kadar denzile alakalm gulet ile 1 hafta çıkmaktı. Ama ayrıca başka keyifli uğraşlarım da vardı.
Tekneden sonra keyif yelpazem daraldı gibi. Sadece tekneye indirgendi ve açıkçası pek de hoşuma gitmiyor bu durum.
Yılda 3-4 defa kamp yapardım. Şİmdi sadece bir kez o da bir haftasonu yapabiliyorum. Biraz evvel kamp malzemelerimi derleyip toparladım ama içim cız ede ede..
İki kez motosiletle uzun yol yapardım, her biri en az 2-3 Bin km'lik.. Ülkemde de yurtdışında ne yerler keşfettim o sayede.
Bahçe işlerini pek severdim, çim biçer, çiçek diker, kaya bahçesi yapar vs vs uğraşırdım. Şimdi bırakın uğraşmayı ortlaık mezbeleliğe döndü.
Ufak tefek marangozluk işleri yapardım, allahtan kışın devam edebidliğim için o işi bozmadım halen. Devam.
ve tabii yemek yapma, o da devam hem teknede hem evde. .
Bayram, seyran, izin vs vs ne yakalarsam tekneye gidiyorum. Geçen haftasonu azdım, Orhaniye'ye motosikeltle gittim, nasl özlemişim.. 1002 TL de ceza yedim bu arada..
Neyse, sonuç olarak deniz, tekne... harika tabii tartışmasız.... Ama ben tek tipleştim biraz. Açıkçası önümüzdeki sezonu biraz karma geçirimeyi hedefliyorum.
Sizlerde durum nedir, bilemiyorum. .Ben biraz bu tek tipleşmekten muzdaribim..