Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: İyi niyetten maraz doğar...

• *
Ynt: İyi niyetten maraz doğar...
#15: 26 Ekim 2018, 14:39:19
Geçmiş olsun Hakan Reisim. Benim gördüğüm iyi niyet haricinde titizliğiniz ve hassasiyetinizden dolayı da oluyor biraz. Çok yüksek tutmayın beklentinizi bu türe karşı  :)
  • IP logged
"...parce que je suis heureux en mer et peut-être pour sauver mon ame..." - Bernard Moitessier

• *
#16: 26 Ekim 2018, 18:27:54
Adam daha ne tecrübesi kazansın. Abicim, adamın direğine paraşütçü bile kondu. Tekke gibi maşallah herkesi etrafına çekip duruyor.

Ahmet iyi tarafından bak olaylara :) hadi hadi soruyorum kimin teknesine parasütle indiler hadi gösterin bir tane,bu bile şans :) ama yengece indiler paraşütle :)
  • IP logged
“Merhaba denizci, sen de senden sonrakilere anlat…”

e

ersinboke@icrs.com.tr

#17: 26 Ekim 2018, 21:42:00
Aslında konu başlığı " acıma yetime... "ile başlayan argo olmalıymış.Forum kuralları gereği bu yazıldı sanırım 😀
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#18: 26 Ekim 2018, 22:17:52
Aslında konu başlığı " acıma yetime... "ile başlayan argo olmalıymış.Forum kuralları gereği bu yazıldı sanırım 😀

Aynen de dediğin gibi. Kahrolsun forum kuralları! Kendimizi tam olarak ifade edemiyoruz.
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
#19: 30 Ekim 2018, 12:09:35
Abicim afedersiniz ama memeli hayvan ismi kullanacağım. Karadaki öküz denize çıktığı zaman öküzlüğü bitmiyor ki daha da artıyor. Heheee benim teknem var herkes bana saygı göstersin tekneme tanesi 100 liradan 20 lahmacun gönderin ulen diye dolaşıyorlar. Dövdüğün zamanda insan muamelesi görüyorlar cezayı sen çekiyorsun ona sinir oluyorum.
  • IP logged
IN BOOST WE TRUST

Yukarı git