Bu abinin ( Andreas Gabriel) maceralarını göster onlara;
Özgür kaptanım,
İlgine teşekkür ederim. Devamını dilerim.
Bazı faaliyetler tahmin edilemeyecek şekilde çok yönlü ve karmaşık olabilir. Kanoyla dünya turu projesi için malî, idari, halkla ilişkiler, aile içi ilişkiler belki sayılabilecek unsurlardır. Bunların içine girdiğimizde başka şeylerle karşılaşabiliriz.
Aileye yansımasını daha önce öngördüm. Ancak bu denli büyük bir derinliğin olduğunu görünce şaşırdım ve düşünceye daldım. Bunu da sanal ortamda paylaştım. Bunun nedeni faaliyetine bir kayıt düşmek istememdir. Niye kayıt altına almak istiyorum. İleride her hangi bir nedenle araştırma yapacak kişi veya kişilere bilgi bırakmak istiyorum. İsteyen kaldığım yer neresiyse oradan devam eder...
Bilgi paylaşımı konusunda dağınık mı davranıyorum? Evet. Ancak olası araştırmacı istediği bilgiye ulaşmak için zaten gerekli çabayı sarf eder.
Aile içi konuları sanal ortama taşımayan biriyim. Ancak bu, ailevi olduğu kadar belki bir gün bir başkası için hayati olabilir. Ben bu ciddiyetin farkındayım. Oğlum da bunun üstesinden gelebilir veya...
Şu anda ilk olarak yakınlarımı anlamam gerekiyor. Anlayınca zaten yolun önemli bir kısmı aşılmış olur.
Anlayışın için teşekkür ederim.
Güvenlik daha çok batıl bir inançtır. Doğada bulunmaz... Helen KELLER