Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Navionics abonelik

Navionics abonelik
OP: 16 Temmuz 2018, 18:30:28
Chartplotter ımda navionics kart kullanıyorum.

İki yıldır güncellemeler için PayPal Türkiye’de yasak olduğu için abonelik yenilemede sorun yaşıyor, Türkiye adresimi girerek kredi kartı opsiyonu kullanamıyorum. PayPal den başka opsiyon sunmuyor sistem. Ancak ABD adresi kullanarak kredi kartı ile yenileme yapabiliyorum.

Durumu firmaya sordum , gelen cevap şöyle...

“For the subscription renewal of a Navionics plotter chart through the Chart Installer program, we would like to inform you that the Paypal and credit card circuits are not available for people living in Turkey.”

Benzer ürünü kullanan dostlar vardır mutlaka , yenilemenizi nasıl yapıyorsunuz?

Bu kadar teknenin ve kullanıcının olduğu Türkiye için neden bir çözüm üretmemişler ? Buna rağmen bu ürün neden satılıyor ülkemizde ?

Hala bir yanlış anlama olduğunu düşünüyorum, firmaya tekrar yazmadan önce değerli yorumlarınızı bekliyorum ...

Sevgiler
  • IP logged

e

ersinboke@icrs.com.tr

Ynt: Navionics abonelik
#1: 16 Temmuz 2018, 19:08:29
Çok ilginç. Ben Navionics i cep telefonundan kullanıyorum. Geçenlerde lisans yenilemesi geldi . Turkcell üzerinden ödedim.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#2: 16 Temmuz 2018, 23:38:53
Ali Hakan Abi hoşgeldin, bende navionicsi telefondan kullanıyorum. Yenilediğimde bir sorun olmadı. Yenileme zamanı geldiğinde çeşitli kısıtlamalarla sürekli hatırlatıyorlar. Sizin durum ilginçmiş belki başka başına gelenlerde vardır.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

#3: 16 Temmuz 2018, 23:43:51
Telefonda sorun yok zaten.
Ben Chartplotter da kullandığım SD karttan bahsetmiştim.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#4: 16 Temmuz 2018, 23:50:36
Telefonda sorun yok zaten.
Ben Chartplotter da kullandığım SD karttan bahsetmiştim.

Pardon abi valla gözümden kaçmış, biz neredeyse hiç chartplotter kullanmıyoruz. Biz derken cevap veren Böke ve benden bahsediyorum. O hiç açmıyor yani ben açıp çalıştırdığını görmedim, bense söktüm seyre çıkacak bir arkadaşa ödünç verdim. Telefon ve tablette aynı lisansı beş cihaza yüklememize de müsade edince unuttuk chartplotterı falan. Dolayısıyla kart problemini ben bilmiyorum.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

B

Burak Doneray

#5: 17 Temmuz 2018, 00:09:22
Merhabalar Raymarine veya diğer marka chartplotter servislerinden güncelleme için yardım alabilirsiniz.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2018, 00:11:32 Gönderen: Burak Doneray »

Yukarı git