Abi siz soğuk dedikçe, ben "neredeee" deyip duruyorum.
Kenan Reisim elinize sağlık. Aziz Reisim Küfredeki restaurant + marketcik 2 yıl önce de vardı. (15 Temmuzda Saklı koyda internetsiz geçen uzun gecenin sabahı, oradan alışveriş yapmıştık, restaurantın yanında tarlalarından taze sebze de toplanıyor). Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Kenan Abi ne güzel bir gezi yazısı olmuş, rehber gibi. Tek etapta okuyayım diye ikinci iletiden sonraki iletilerini biriktirmiş okumamıştım. Birlikte okudum. Öbür türlü bölgeyi iyi bilmeyince bölük pörçük oluyordu. Tamamını keyifle okudum , sizle birlikte oraları gezdim, notlarımı aldım. Teşekkürler paylaşımın için.
Alıntı yapılan: Bülent Büyükdağ - 17 Temmuz 2018, 15:12:42Abi siz soğuk dedikçe, ben "neredeee" deyip duruyorum. Adana olarak güneşe kurşun değil,top atsanız yeridir kardeşim. Mersinde de deniz suyu sıcaklığı orta egeye göre sanırım 1-2 derece daha fazladır.
Arkadaşlar, şu seyir yazıları ve videolarına ben tekne alıncaya kadar biraz ara vermenizi rica edicem. Artık dayanamıyorum .Teşekkürler Kenan hocam, şevkimizi diri tuttuğunuz için .
Kenan reis bir solukta keyifle okudum. Teşekkürler....
Abi, videosuyla, fotoğrafıyla,haritasıyla, açıklamasıyla ne güzel toparlamışsın. Bu seyir yazısı işinde çıtayı çok yükselttin, eline sağlık.