Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: KÜÇÜK KAYIK YAZA HAZIRLANIYOR

• *
KÜÇÜK KAYIK YAZA HAZIRLANIYOR
OP: 14 Haziran 2018, 16:14:49
KÜÇÜK kayığımla uzun süredir ilgilenmemiştim.Ters kapaklanmış olarak limanın sonunda karada bekliyordu.
Bu bayram tatilinde Tirilye'ye teknesiz gelip Küçük ile ilgilenmek istedim.Başladım bakalım,biterse balık tutacağım.yelken açacağım.Video çekeceğim foruma göndereceğim.Iş çok.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2018, 16:21:17 Gönderen: Mustafa Ertör »
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
Ynt: KÜÇÜK KAYIK YAZA HAZIRLANIYOR
#1: 14 Haziran 2018, 16:52:23

Önce bantları çektim çok zor olmadı.Eski zehirliye zımpara yapmaya başladım.zor değil ama Pis iş.Ellerime eldiveni geçirdim ama ağzım burnum kulaklarım hatta göbek deliğim bile zehirli zımpara tozu ile doldu.( eller temiz kaldı ama)
  • IP logged
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2018, 16:55:45 Gönderen: Mustafa Ertör »
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

B

Burak Doneray

#2: 14 Haziran 2018, 17:25:02
Kolay gelsin Mustafa Reis ne güzelmiş küçük kayık.
  • IP logged

• *
#3: 14 Haziran 2018, 20:02:17
Teşekkür ederim Burak Reis.Zaman kısa tatil çabuk bitecek.Ben de çalışmaya devam dedim.Zehirli tozlarını süpürüp sildim.Burada polisan zehirli ve astarı buldum.Astar saçma derecede yapışkan ve hızla kuruyor.Buradakiler tinerle inceltiyormuş.Tiner katmadım.Yapış yapış sürdüm gitti.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

n

nuri_kongur

#4: 14 Haziran 2018, 21:40:08
Mustafa reis kolay gele

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
#5: 14 Haziran 2018, 22:01:53
Teşekkür ederim Nuri Reis.Şu anda evde dinlenmeye çalışıyorum .Çok verimli bir gün oldu.Astarın kutusunda 4 saat sonra kuruduğu.ama 24 saat beklense daha iyi olacağı yazıyordu..Dedim ya vakit az tatil kısa.Hava da sıcak olunca astar ele yapışmaz hale gelince kırmızı polisan zehirliye başladım.Ama yanlış yaptığım 1.katı çekince belli oldu astar zehirlinin altından az da olsa kustu.1 kat sürüp denize atmayı planlıyordum .2 kat mecburi oldu.Biraz daha kurumasını bekleyip yeniden zehirli sürmeye başladım.Daha az olsa da yine kusma yaptı.3.kati da sürüp yeter ne olursa olsun deyip paydos ettim.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
#6: 14 Haziran 2018, 22:10:21
Paydos ettim dedim ama etmemişim.Küçük 'ü indirecek olan iş makinesi Bayramda çalışmayacağı için ben geleyim tekneyi suya atalım.Bayramda yokum deyince hadi gel dedim.1 saat sonra kayık suya kavuştu.Yarın teknenin donatılması ve yelken seyri var.Kısmetse.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2018, 22:13:18 Gönderen: Mustafa Ertör »
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#7: 14 Haziran 2018, 22:47:48
Keyifli seyirler :)
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
#8: 14 Haziran 2018, 22:54:37
Teşekkür ederim.Hakan Reis.
.Yarın hava yanık görünüyor .belki yöresel bir esinti yakalarsam.Seyire çıkarım.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
    • instagram
#9: 14 Haziran 2018, 23:14:43
Küçük kayığı özlüyor insan. Ne güzel yapmışsınız. ilgiliyle devamını bekliyorum.
Keyfiniz bol olsun Mustafa reisim..

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#10: 14 Haziran 2018, 23:32:04
Küçük kayığı özlüyor insan. Ne güzel yapmışsınız. ilgiliyle devamını bekliyorum.
Keyfiniz bol olsun Mustafa reisim..

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özlemek ne kelime... Çıtır zamanlarımda 2,5 metre ahşap sandalımız ve bir çift küreğimiz vardı. Bütün yaz inmezdik üzerinden. Ne güzel günlermiş yahu...
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
#11: 14 Haziran 2018, 23:35:05
Keyifli seyirler ve iyi bayramlar Mustafa reis  :)
  • IP logged

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ
#12: 15 Haziran 2018, 00:16:53
Mustafa Reis, bir kayık için alt formu ilginçmiş, boyuna salma kayığın sahile yanaşmasını engeller ama yelken seyrini de keyifli kılar herhalde. Bayramınız mübarek olsun.
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
#13: 15 Haziran 2018, 08:50:04
Bütün dostlarımın bayramlarını kutluyorum.Herkese sağlıklı,keyifli,mutlu bayramlar diliyorum.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
#14: 15 Haziran 2018, 08:58:19
Hulusi Reisim. KÜÇÜK John Atkin Tasarımı Valgerda isimli dizayn..Norveç balıkçı kayığı formunda çizgileri var.Yelken keyfi mükemmel.Üstelik aşırtma serenli basit bir yelken donanımı var.Kürekle kullanımı pek verimli değil .300 kg ağırlığı var ama kürekle hantal kalıyor.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

Yukarı git