Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: vakit tamam..

e

ersinboke@icrs.com.tr

vakit tamam..
OP: 09 Haziran 2018, 20:29:32
Evet efendim.. Son derece yoğun iş programı içerisinde eksikler tamamlandı.. Patalya, kürekler, patalya tentesi, usturmaçaları , merdiven restorasyonu , yeni pasarella , ve bir dolu iş.. Bol bol fotoğrafları ile Şurada ..

https://ttheyamola.blogspot.com/2018/06/vakit-tamam.html
  • IP logged

e

erdal duran

Ynt: vakit tamam..
#1: 09 Haziran 2018, 21:04:23
Tebrikler hocam, muhteşem işler çıkarmışsın :)xx. Özellikle içi malzeme dolu patalya beni korsan filmlerine götürdü.
  • IP logged

e

ersinboke@icrs.com.tr

#2: 09 Haziran 2018, 21:24:37
Vakit tamam. Bir yıl boyunca süren hazırlıklar elbette bitmediler yine. Irgat için uzaktan kumanda bir başka bahara kaldı. ancak bunun dışındaki tüm işler bitti.

Yarın öğleden hemen sonra hedef elbette Burgaz ada. Burgz Ada'ya veda edeceğiz Tayo Mar ile. Hava sıcak. Pervane temizliği ve karina temizliği sonrası elbette Antigoni restorana gidilecek. Hafif bir " drink " alınacak.

Sonrasında tkne de özen ile bu yolculuk için sakladığım Melih 'in filipinlerden getirdiği romdan içilerek sızılacak. elbette bunlar Küba tütünü eşliğinde olacak. Malum karada normal tütün içiyoruz. ama seyir bir başka . Seyirde Küba olacak ille de.

Sabah erken saatlerde ise Sivri ada önündeki akıntı ile ver elini Marmara adası Asmalı. Geçen sene barınağa girmiştim. Bu sefer barınak önüne demir atacağım. Orhan abi taktiği. Barınakalra marinalara zırnık yok. O para ile yenilip içilecek ..

Sonrasında hedef Parion!  Biiga Kemer deki antik limana gidilecek. Barınakta bağlanılacak ve Pario gezilecek. Bu yıl rota da dört antik  liman var. Prion, Eski İstanbul, Asos, ve Knidos. Akıntı ve rüzgar rejimlerini merak ediyorum bunların.

Vakit bol. İşler kesat. Ağırlıklı yelken seyri yapılacak. Eee ne dedik? Yelkenli tekne yelken ile gider. Gerçi Marmara için yelkeni tekne ara sıra motor ile de gidebilir. :) Maramra da esas prensip sopa yememek çünkü.

Çanakkale marina da tedarik sağlanacak ve ver elini Morto koyu. Bir gece abide altında şehitlere selam durulacak. Muhtemel ağlanacak.

Elbette Bozcaada 'ya uğranmayacak. Kazıklanmak istemiyorum. Ancak güneyinde iki koy var. Merak ediyorum. Bu sefer bir girip bakarım herhalde. Navionics te demir yeri olarak gözüküyorlar.

Asos sonrası hedef Ayvalık marina. Bayramda Ayvalıktayız. Hava durumuna göre Ayvalık Setur da kalabilirim . seçim için malum "İnce " den İstanbul 'a dönmek lazım. Çok sürprizli bir seçim olacak bence.

Çandarlı körfezine de Bademli ye de uğranmayacak. Bademli de demir yerinde yaşadığım fırtına inanılmazdı geçen sene.
Hani özgür diyor ya Tiryaki ye "senin başına da her şey limanda geliyor" diye . demirdeyken gördüğüm en sert hava idi o. O yüzden Bademiliye de elvada diyoruz.

Bu sene hedef Çeşme. Çeşme altınyunus ta yer bulursam süper olur. Alaçatı da sörf yapmak istyorum. sörf yapmayı özledim.

Bir de memleketime Karşıyaka 'ya gideyim diyorum. Boyoz ve Kumru keyfi.. Her gün yesem bıkmam.

Dediğim gibi Vakit tamam ! vira demir!

• IP logged

• *
    • Classicboats Turkiye
#3: 09 Haziran 2018, 23:23:41
Viya böyle !!!
Yolun açık, rüzgarların frişka olsun.
Selametle  !!!
Milleti habersiz koma...
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

• *
#4: 09 Haziran 2018, 23:48:57
 Selametle dostum. Gönlüne göre bir tatil diliyorum.
Küçük bir uyarı; İki yıl önce Ayvalık marinada 1 (bir) gece kaldım, indirimli olarak
178 TL ödemiştim.
  • IP logged

• *
  • Denizler hepimizin
#5: 09 Haziran 2018, 23:56:55
Selametle. Pruvanız neta, rüzgarınız kolayınıza olsun.
  • IP logged

e

ersinboke@icrs.com.tr

#6: 09 Haziran 2018, 23:57:12
abi kampanya var. Bir ay bedava:)
  • IP logged

• *
#7: 10 Haziran 2018, 00:15:43
Selametle Ersin kaptan.
Keyfin bol olsun.
Darısı başımıza.
  • IP logged

• *
#8: 10 Haziran 2018, 00:31:01
abi kampanya var. Bir ay bedava:)

Dalga geçme, kim kime bir ay bedava kampanya yapar?
  • IP logged

• *
    • instagram
#9: 10 Haziran 2018, 00:46:15
Haydi selametle Ersin abi,
Güzel işler yapıyorsunuz, kayığınızın hakkını fazlasıyla veriyorsunuz. Takipteyiz ;)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

N

Niyazi Ağaçdiken

#10: 10 Haziran 2018, 00:49:15
Ruzgarın kolayına,
Darbesiz, depremsiz olsun   8)
Selametle...
  • IP logged

• *
    • instagram
#11: 10 Haziran 2018, 00:50:18
Ruzgarın kolayına,
Selametle...

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
#12: 10 Haziran 2018, 00:55:29
Selametle.
  • IP logged
Güvenlik daha çok batıl bir inançtır. Doğada bulunmaz... Helen KELLER

• *
#13: 10 Haziran 2018, 01:07:46
Ruzgarın kolayına,
Selametle...

:D
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#14: 10 Haziran 2018, 01:43:50
Haydi iyi seyirler...
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

Yukarı git