Ana Menü

Tuzla Liman Başkanlığı

Başlatan Zafer Dedeoğlu, 25 Mayıs 2018, 14:46:16

« önceki - sonraki »

Zafer Dedeoğlu


Tuzla liman başkanlığından hiç çıkış işlemi yaptıran oldu mu? Çanakkale de vakit kaybetmek istemiyorum.

Gümrük ve pasaport polisi yakınmı ?

Çalışma saatleri mesai saati içimidir?

Teşekkürler.

Murat Ayduk

Zafer Abi,
Bildiğim kadarıyla (bir ara ben de niyetlenmiştim kısaca bakıp, korkup; vazgeçmiştim) Tuzla'dan çıkış yapmak daha zorlu.
- Önce Tuzla Liman başkanlığı,
- Sonra Pendik pasaport çıkışı,
- Sonra tekrar Tuzla Liman başkanlığı
- bu arada bir yerde sağlıkla ilgili bir başka işlem
sonra en son yine Tuzla gibi bir uygulama süreci vardı.

Çanakkale en güzeli,
Gümrükçü orada, pasaport polisi orada, Liman başkanlığına evrakları Çanakkale'deki görevliler götürüyor (cüzi bir paraya). 1 saate (eğer gümrük polisi başka bir yerde görevde değilse) işlerin bitmiş oluyor.

Ben bu sene yine Çanakkaleyi düşünüyorum mesela..

Ahmet Kabaalioğlu

Zafer Abi, bu Tuzla, Harem, Ambarlı gibi büyük limanlar, küçük teknelerin giriş çıkışlarına pek aşina değillermiş, biraz işler zor oluyormuş diye duymuştum. Bu yüzden özel tekne giriş çıkışı çokca yapılan limanlarda her şey daha kolay oluyormuş. Benim hatırladığım Tümay Kaptan bir tarihlerde Harem den giriş yapmış bayağı yorulmuştu. Okursa kendisi cevaplayacaktır. Birde bu yıl Gökçeada'ya geçici gümrük kuruluyor oradan da çıkış giriş yapılabilecekmiş.
S/Y  Pruva S / Fatih / İstanbul
M/V Espadon / Fatih / İstanbul
M/V Deli Ağa  / İnebolu / Kastamonu

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"


https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

Özgür Ökten

Bir de Karadenize çıkılmayacaksa Tuzladan çıkış almak pek iyi fikir değil sanki. Tee Ege'ye kadar bi sürü yol var, bi aksilik, duraklama, plan değişikliği, TR sularında uzun kalmak yasal sıkıntı çıkartabilir.

öZgür (tapatalk)

><(((º>

Aziz Eryavuz

Zeytinburnu nu deneyen oldumu?