Ersin bir uyarıda bulunmak istiyorum kendimce ,listeleri topluyorsun bu işten karda gözetmiyorsun bununda farkındayım.
Ancak imalatı konusunda zorlanırsın bende söylemesi,nedenlerini yazayım tek tip olsa sorun değil bir proje üzerinde yoğunlaşılır çizilir yapılır ,listeye baktığımda tekne boyuna göre çapa ağırlıkları değişiyor buda gayet normal,gelen listedeki reislerin teknelerine göre herbirine ayrı ağırlıkta çizimler yapman lazım,buna zamanın varmı ? her bir çapaya göre montaj esnasında parçaların birbirine karışmaması lazım,galvaniz aşamasında parçaların delik kısımlarında deliklerde galvaniz çapağı kalacağı için ölçüden çıkmalar meydana gelecektir,benden söylemesi,bu işler için birilerinin koşturması takip etmesi lazım bu koşturmaya zamanın var mı ? listeler yapılır ortaya ürün çıkmaz sonra mahcup olabilirsin reislere,benim sana yardımım sadece malzeme,lazer,galvaniz nerede yaptırılır fikrinden ileri geçmez,koşturma,takip işlerine le uğraşmaya zamanım yok,ben uyarılarımı yapayım da tercih senin tabi..