Bir diğer önemli konu ise , neredeyse bir haftada alım gücümüz %20 oranında azaldı. Amatör denizcilik ile ilgili tüm malzemeler ithal ediliyor neredeyse.
Oysa elin Amerikalı 'sı Dolar kazandığı halde ucuz çapa nasıl yaparım derdinde. Teknelerimizde kullanılan tüm malzemeler neredeyse yurt dışı yapımı. Şu katlanır kollu ucuz admiralti bile Uzak Doğudan ithal ediliyor. Bakınız proje şuydu.
Buyrun size kampanya. Bana odun dalacağınıza gelin şu çapayı tartışalım. Fikirlerimizi ortaya koyalım. Sonrasında bu çapadan yaptıralım. Paslanmazcıların DES sanayi sitesi burnumun dibinde . Hem galvanizlisini , hem paslanmazını yaptırmak mümkün. Ali Ünalan imalat konusunda hayli deneyimli. Bu ileri yaptıracak kişileri benden daha iyi bulur hem.
Hepimizin bir yedek, katlanabilir " admiralti " demiri olsun ne dersiniz ?
Ersin kendi adıma ben bu Admiralti çapaları sevmiyorum benimki Psikolojik sanırım ):
Hedefim 16 kg ikinci el kelepir ultra sıkı takipteyim bir gün bir yerde denk gelecek o ultra
Seninde dediğin gibi bu işin kaynağı DES sanayi,inceledim projeyi yapılabilecek bir şey,imalatı konusunda elimden gelen bir yardım var ise seve seve yardımcı olabilirim,ama kendime yaptırmam sevmiyorum çünki