Dede nerelerdeydin? Islak gördüm seni. 😀 man over paserella oldu dedilerdi..😀 şükür bi şey olmamış😀
Alıntı yapılan: Ersin Böke - 25 Mayıs 2018, 12:27:38
Dede , seninle sorunumuz şu.
"Bu kısımdaki ifade Donatan Temsilcileri kararıyla kaldırılmıştır." O yüzden anlam ifade etmiyor yazdıkların. Yanlı ve kendi egonu tatmin için yazı yazıyorsun. eğleniyorsun işte. Adil değilsin. her konuda doğru sandığın konularda tarafsın. sana aksini de ispat etseler fikrini değiştimeyenlerdensin.
O yüzden seninle birşeyler tartışmak bana bir şey ifade etmiyor . O yüzden seninle bir tartışmaya girmek istemiyorum. Yazdıkların sadece ortalığı bulandırmaktan ibaret. Bir sonuca hizmet etmiyor. O yüzden yazdıklarına değer vermiyorum.
Bak neden değer vermiyorum. Nuri Kongur'un yazısını oku. Yaşadığı zorluğu anlatıyor. Sonra kendi kendisine tesadüf eseri ana yelken kullanırken daha rahat ettiğini yazıyor bak. senin ne kadar tecrübeli olduğunu bilmiyorum ancak tecrübeli olduğunu varsayarak yazıyorum çünkü her iki forumda da torunların ve bira sevmenden başka bir tane bile seyir anını görmedim.
Yazı yazmak için sadece forumda kavga çıkmasını beklemesen ve burada tecrübelerini de paylaşsaydın belki de Nuri Reis bu yazını okuyacak ve o sıkıntıyı yaşamayacaktı.
Sana ve senin gibi yazmayanlara bunu anlatmaya çalışıyorum . Olmuyor.
sonra nerede bir kavga var Utku dede orada. Hemen ortalığı karıştırma peşinde.
Konu başlığı yelkenli tekne. Bildiğim sen de de var bir tane yok mu yazacak bir şey. ? Bir cümle yada bir kelime. ?
Her konuda fikrin var da bununla ilgili hiç mi yok. ? Hiç atmadın mı admiraltiyi ?
Daha ne yazayım ki ben sana. Yok oltaya gelmiş yok bilmemne .
Sevgili Böke seni incittiğim için senden ve tüm forumdan özür diliyorum.
Beni buraya davet eden arkadaşım zaten beni sildiği için ayrılma zamanıdır diyerek insanları incittiğim bu ortamdan ayrılıyorum.
Sevgi,sağlık ve dostlukla kalın. Sen kaşındın Böke.
Tırnağı olan kafasını kaşısın derler bazı durumlarda.
Benim için önemi harbin yok diye yazmışsın ama cerahat tutmuş çıban misali patlamışsın ve boşalmışsın aklın sıra.
Geçirmişsin geçirdikçe dağıtmışsın. Ne biralar ne torunlar kalmış,ne kavgacılığım kalmış karıştırmadığın.
Torunuma diye yazdıklarımı senin gibi basit yazıları, ya da sadece prospektüs okuyabilecek IQ ye sahip olanlar anlamasın da araya girmesin diye yazdım.
Aklı olan olan anladı ne anlatmak istediğimi.
Senin anlamanı istediğim zaman direk seni örnek vererek yazdım ama liberallerin genel tanımı eğilip bükülür her kaba uyum sağlarlar.Sanki hiç bir sorumluluğun yokmuş gibi ortalığı karıştırdığın halde lay lay loma devam.
Bir de dede ortalık karıştırıyormuş da bilmem neler.
Benim ağzım bozuktur ve lafımı söylerken çokça lokum yerine başka şeyler dediğim olur.
Ama burada senin gibi yok askerlik dersinde şaklattım falan gibi okuyan erkekleri bile okuduklarında rahatsız edecek cümlelerim olmaz.Yazdığımı en az 2,3 kere okurum.
Yazdığın cevapdan sonra sana ve diğer üye arkadaşlara fazla rahatsızlık vermeyeyim diyerek sessizce çıkış butonuna bastım.Asla lafımı yemem, senin gibi değilim çok şükür.
Burada tanıdığım,beni ve yazılarımı anladıklarını ve de burada bulunmamın onlar için önemli olduğunu ifade eden arkadaşlarımın israrı ile yine sessizce sanki hiç bir şey olamamış gibi geri döndüm.
Çok aşağılayıcı yazını hiç yokmuş gibi davrandım.
Benim dileğim yazının hiç bir satırı kaldırılmadan orada kalması ve senin ne mal olduğunun sürekli bir belgesi olması idi.
Yazı giriş cümlesi olmadan tamamen dedenin Böke'ce yorumu olmuş.
Ama burası sizin çöplüğünüz olduğundan herhalde seni korumak için acil de sana ilk müdahale eden ekip sadece senin ufak yani ilk cümleni kesmiş ve sanırım gerekli müdahaleyi yaptık diye çekilmişler.
DT lerinden ricam kaldırılan ilk cümlenin yeniden yerine konulması. Ha lafa daldık neredeydin soruna cevap vereyim.
Aşağıya düşerken tutunacak küçük bir şey görür gibi oldum, tutamadım çok küçüktü ama düştüğüm yerden doğrulup baktım de baktım ki Kasımpaşa'dayım.
Cem yılmazın o meşhur hareketi var ya çakıyor sol yumruğuna sağ şaplağı,buyur diyor buradan.
Kalın harfler ile yazına verdiğim cevabı bir daha oku ve nasıl adam olunur diye bir kez daha düşün