ALUMİNYUM TABAN DİNGİDE DÜZENLEME

Başlatan Atilla Serdar Erdoğan, 27 Nisan 2018, 13:44:00

« önceki - sonraki »

Bülent Büyükdağ

Abi ben bi yıldır bu tikler ne olacak diye hayıflanıyorum. Her hafta sonu Masalın gündemi bir kaç kadeh rakı eşliğinde bu. Adamlar tekneyi baştan yapıyor.
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

O.Utku Uçkan

Alıntı yapılan: Hasan Toparlak - 01 Mayıs 2018, 17:06:14
Gıcık gıcık işler. Bu tür konuların forumda paylaşılmaması için yeni yönetime şikayet edeceğim.

İnsanın özgüvenini yitirmesine neden oluyor. Estetik desen var, ustalık desen var, sanat desen var. Var da var.

Sinir oldum..

Ya ben ne yapayım >:(
Adam bir de teknesini benim yanıma koyacak.Gel satabilirsen sat 40 yaşındaki moody'i :'(
DeDe

Atilla Serdar Erdoğan

Alıntı yapılan: Bülent Büyükdağ - 01 Mayıs 2018, 18:37:59
Abi ben bi yıldır bu tikler ne olacak diye hayıflanıyorum. Her hafta sonu Masalın gündemi bir kaç kadeh rakı eşliğinde bu. Adamlar tekneyi baştan yapıyor.
Topu topu iki kişiydik Bülent'cim.  ;D ;D

Volkan ve ben.  :)

Atilla Serdar Erdoğan

Alıntı yapılan: O.Utku Uçkan - 01 Mayıs 2018, 19:35:44
Gıcık gıcık işler. Bu tür konuların forumda paylaşılmaması için yeni yönetime şikayet edeceğim.

İnsanın özgüvenini yitirmesine neden oluyor. Estetik desen var, ustalık desen var, sanat desen var. Var da var.

Sinir oldum..

Ya ben ne yapayım >:(
Adam bir de teknesini benim yanıma koyacak.Gel satabilirsen sat 40 yaşındaki moody'i :'(
Olurmu Utku abicim Çağla öyle her teknenin yanına konmaz. Birde Nezo tutturdu Ayşe ablanın yanına gidicem diye :)

Necip Bulut

Elinize sağlık Atilla kaptanım. Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. Güle güle kullanın.

Atilla Serdar Erdoğan

Teşekkür ederim Necip kaptanım :)

Bülent Büyükdağ

Atillacım biz de takriben 4 kişi konuşuyoruz :)
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

Atilla Serdar Erdoğan

Sinir oldum..
Teşekkür ederim Hasan kaptanım :)

Birol Otağ

Atilla kaptan selam,
Botunuzdan memnun musunuz?
Ven 2.80  Şisme taban Avon kullanıyorum. Neooren.
9 taşında ve hala iyi durumda.
Tek problem seyir dümen stabilitesi.
Bende V taban aluminyum bir bot istiyorum. Tek nedeni biraz daha  büyük bir motor ve daha da önemlisi seyir konforu. Ancak şimdiki botlar hep PVC maalesef Neopren yok.
Görüşünüzü ve deneyiminizi rica ederim.
Saygılarımla

Atilla Serdar Erdoğan

Bu güne kadar şişme,ahşap,katlanır aluminyum taban tüm botları kullandım. Her anlamda hiç bu kadar konforlu sürüşü olan botum olmamıştı.  :)

Atilla Serdar Erdoğan

9yaş bir bot için bence mükemmel süre. Ben olsam öldürene kadar kullanırım.