Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Heyamola Hey Fors

• *
    • KUTUP YILDIZI
Ynt: Heyamola Hey Fors
#495: 10 Mayıs 2018, 18:19:46
Yazdığım ileti içine kırmızı ile verdiğiniz yanıtları;
Dün iletiyi yazdıktan sonra beni aradığınızda, nedenleri ile açıklamadan önce yazsaydınız sorun yok idi.
Dün telefon ile açıklamalarımı dinleyip üzerine kahkaha atmanızdan sonra buraya yazmanız şık olmamış.

Bu yazıyı, telefon ile aradığınız ve benim tekne içinde çalıştığım için
açamadığım telefon nedeni ile yazmışsınız gibi geldi bana.
Algı yönetimi yaptığınızı düşünüyorum.

Size, 
bir çoklarının ön yargılı baktığı bir dönemde,
O'nu da dinlemek gerek diye düşünüp açık yüreklilikle düşüncelerimi ifade etmiştim.
Bu kadar açık yürekli olmaya değmez imiş.

Son bir kelam;
Özellikle kimse üzerine alınmasın dememe karşı;
Kızlarınıza damat, oğlunuza gelin mi arıyorsunuz deyimini üzerinize alınmanıza şaşırdım.
Gerçekten yazımın bu kısmından alındıysanız, birey olarak sizden özür dilerim.

Burada ve başka  mecralarda, başka bir yanıt vermeyeceğim.
Yolunuz açık ola.
  • IP logged
ВЛАДА / TEOS

e

erdal duran

#496: 10 Mayıs 2018, 19:06:00

Daha gemileri denize indirmediğimden şimdilik  flamamı/forsumu kendi iskele gurcatama toka ettim ;D. Parmağımla göstermeye çalıştığım hanımın saç tokasıdır, yanlış yok yani ;D.
  • IP logged

R

Recep Ertürk

#497: 10 Mayıs 2018, 19:19:38

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Harikasınız Erdal reis..
Gün yorgunluğundan pert haldeyim. Çok iyi geldi. Kahkaha kan hareketlerini artırıyor herhalde..

• IP logged

O

Oktay Eryılmaz

#498: 10 Mayıs 2018, 20:53:56

Daha gemileri denize indirmediğimden şimdilik  flamamı/forsumu kendi iskele gurcatama toka ettim ;D. Parmağımla göstermeye çalıştığım hanımın saç tokasıdır, yanlış yok yani ;D.

:) :)

Bene çok güldüm
Çok yaşayın
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

#499: 10 Mayıs 2018, 21:06:17
Burası Heyamola hey Fors başlığı

*Neden buraya kopyaladın bu Fotoğraf la ilgili yazıyı??
* Kızınıza Damat oğlunuza gelin mi arıyorsunuz da resmimi görmek istiyorsunuz
Bana söylemedi işen kime söyledin???

Üstelik Silinde  göreyim sonuçlarına katlanırsınız demişsiniz

Silen falan yok
Belliki senin torpilin büyük yerden arkadaş
Bırak resmini ismini falan alenen Silinde  göreyim yazıyorsun
Kimseden çıt yok

Ben uğraşamam korktum senden
Bildiğin gibi yap
Selametle

;) ;)

• IP logged
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2018, 21:08:54 Gönderen: Oktay Eryılmaz »

• *
#500: 10 Mayıs 2018, 23:59:44
Dedem yok değiştirmeden önceki vesikalık için yazmış,

Bu arada neler oldu ? Hazırlıklar nedeni ile sabah girdim , az önce bi girdim Oktay abi ziyaretçi ? ?
  • IP logged

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ
#501: 11 Mayıs 2018, 19:49:13
Öğleden önce bir telefon;
-Utku Bey, ben Yurtiçi kargodan arıyorum, paketinizi teslim edecektim.
-Kimi aramıştınız?
-Utku Uçkan ile görüşecektim?
-Ben değilim ama Utku Uçkan ismini biliyorum ve burası İstanbul.
-Özür dilerim, ben İzmirdeyim :)
Anladım tabii, Utku Reise giden kargonun üzerine benim telefon yazılmış. Utku Dede, umarım kargonuz size ulaşmıştır?

Öğleden sonra benim kargom da ulaştı. İçinden, üzerinde İş Emri etiketi de bulunan güzel bir HeyamolaHey bayrağı çıktı. "Başarı, detaylarda gizlidir". İş Emrinin detaylarından, İş Akışları düzgünce kurgulanmış, ERP altyapısı olan kurumsal bir şirketten gönderi aldığımı anladım. Gerçi gönderi etiketinde ufak tefek yanlışlıklar olmuş ama olacak o kadar.  Oktay Reis teşekkür ediyorum; ellerinize sağlık. Umarım ben de bedelini, bana teşekkür edebileceğin bir vesile ile ödeyebilirim.
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
  • Bilen bilir
#502: 11 Mayıs 2018, 21:41:41
Akşam üzeri evden ayrıldığımda gelmemişti.
  • IP logged
DeDe

• *
#503: 11 Mayıs 2018, 22:38:09
Geçtiğimiz gün fors'um geldiğinde 34 feet için ölçüleri acaba biraz büyük mü diye sorduğumun akabinde bugün ölçeği küçültülmüş olanı Oktay Reis ten geldi.
İkisini birlikte gurcataya çektim ve Oktay Reisin ilk yolladığı ölçünün doğruluğuna karar verdim.
Oktay Reisim, bir kez daha emeğinize teşekkür ederim.

Not; Benden mi kaynaklanıyor yoksa bu hızlı resim in bana mı gıcığı var bilemiyorum ama düz yüklüyorum eğik çıkıyor.Bir zahmet boynunuzu şöyle bir çevirip bakınız efendim.
  • IP logged
Saygı, Sevgi ve Selametle. Netsel Marina - Marmaris Dimple Y/Y

T
  • *
#504: 11 Mayıs 2018, 22:48:18

• IP logged

• *
#505: 11 Mayıs 2018, 22:49:43
Adaşım sağol. Elin dert görmesin.
  • IP logged
Saygı, Sevgi ve Selametle. Netsel Marina - Marmaris Dimple Y/Y

• *
  • Denizler hepimizin
#506: 12 Mayıs 2018, 10:09:23
Yaklaşık bir haftadır Marmaris’teydim. Dün akşam eve döndüğümde kargo zarfını gördüm. Hemen açtım, içinden son derece kaliteli, özenle üretilmiş Heyamola Hey forsu çıktı. O kadar güzel ki yıpranmasın diye rüzgarlı havalarda indirip koruma altına alacağım. Çok teşekkürler. 👏👏
  • IP logged

• *
#507: 12 Mayıs 2018, 13:19:59

Aşırı yoğunluktan dolayı dün yazamamıştım.Kargomu dün ben de aldım.Gerçekten gerek kumaşı gerek baskı ve dikişi çok kaliteli.Başta Oktay reis olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkürler.Umarım Oktay reisle bir gün bir yerlerde karşılaşır borcumu öderim.Sevgiler.
  • IP logged
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

K
  • *
#508: 12 Mayıs 2018, 14:34:20
Kargo beklemiyordum..süpriz oldu. Bu gece flamayı basıp yarın 50 -60 millik bir seyre çıkacağım..
Birlik ve birlikte olmak her konuda iyi olsa da , yetim kalmış denizcilik için daha çok ihtiyaç var.
Birbirimizi fark edeceğiz ..
Düşünen uğraşan emeği geçen herkese teşekkürler
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
#509: 18 Mayıs 2018, 09:24:30
Öğleden önce bir telefon;
-Utku Bey, ben Yurtiçi kargodan arıyorum, paketinizi teslim edecektim.
-Kimi aramıştınız?
-Utku Uçkan ile görüşecektim?
-Ben değilim ama Utku Uçkan ismini biliyorum ve burası İstanbul.
-Özür dilerim, ben İzmirdeyim :)
Anladım tabii, Utku Reise giden kargonun üzerine benim telefon yazılmış. Utku Dede, umarım kargonuz size ulaşmıştır?

Öğleden sonra benim kargom da ulaştı. İçinden, üzerinde İş Emri etiketi de bulunan güzel bir HeyamolaHey bayrağı çıktı. "Başarı, detaylarda gizlidir". İş Emrinin detaylarından, İş Akışları düzgünce kurgulanmış, ERP altyapısı olan kurumsal bir şirketten gönderi aldığımı anladım. Gerçi gönderi etiketinde ufak tefek yanlışlıklar olmuş ama olacak o kadar.  Oktay Reis teşekkür ediyorum; ellerinize sağlık. Umarım ben de bedelini, bana teşekkür edebileceğin bir vesile ile ödeyebilirim.

Oktay Bey,
Kusura bakmayın size bundan sonra bey olarak hitap edeceğim.
Biladerim ünvanı aramızda olan amatör denizciler için kendilerini kendime yakın hissettiğim kişilere kullandığım hitap şeklim.
Siz artık benim için denize düşen  amatör bir denizci kazazedesiniz.
Bu açıklamadan sonra daha önce konusu edilen yanlışlık yüzünden flama gelmemiş ve başucumdaki duvar boş durmaktadır.

http://i.hizliresim.com/BvObDM.jpg

Yastık kılıfları ile büyük bir ambians oluşturacağını göreceksiniz.
Aklıma gelmişken benim yastık kılıflarımı ve desenli donlarımı unutmayın lütfen.
Don deyip geçmeyin benim 2 numaralı toruş araba hastası. Aannesi yeni donlar almış ve üzerinde araba resimleri var diye vallahi oğlan artık donuna yapmıyor.Belki bu ihtiyara da bir yararı olur tekne resminin.
Yanlış yazılan telefonu 533 dörtyüzonbeş 52 67  olarak düzeltip adresime yeniden yollarsanız çok sevineceğim.
Heyamola'dan şanssız bir kaza neticesinde düşmeniz nedeni ile adres yazılı exel tablosunu göremiyor iseniz adresimi uygun bulduğunuz bir yol ile size iletebilirim.
Dün güvertede gezerken ve kendim neden olduğum ve benim için çok üzücü bir yazım kazası geçirdim.
Psikiatristim bu neden ile bir müddet kamaramda istirahat etmemi ve ilaçlarımı almaya devam etmemi,güvertede de fazla dolaşmamamı önerdi.
Bu arada abartmadan özel kamara ziyaretleri ile vakit geçirebileceğimi söyledi.
Güvertede olmadığım ve kaptan köşküne çıkıp sizi ve diğer kazazedeleri arama işlemleri ile ne durumda olduğumuzu bu nedenle bilmiyorum.
Kamaradan gördüğüm heyamola olduğu yerde dönüp duruyor ama bu MOB nedeni ile mi yoksa
''körler ile sağırlar bir birini ağırlar''  manevrası mı bilemiyeceğim.Eğer hala denizde ve sürükleniyorsanız Heyamola dönüşleri sırasında yanınızdan geçecektir.Arkasına takılmış çok güzel ahşap patalya göreceksiniz.Heyamola durup sizi almasa bile içindeki Böke biladerime seslen seni yanına alacaktır.
Sizin kaza olayınızın da daha açık gösterdiği gibi başlattığı fırtanının üzerinde düşünülmeli ve tekrarında yeni amatör denizcilerin de denize düşmesinin önüne geçecek yeni önlemler alınmalıymış.
Kimseye dokundurma ve kaba deyimle laf çakma yapmıyorum.Daha öncede yazdım başım kıçım oynamaz,kulis ve telsiz ile dedikodu yapmam.Telefonumu okuyan ve benim ile derdi olan tüm amatör denizci arkadaşlar arayabilir.Yanlış anlamalar olabilir ve istemeden üzdüğüm ve de kırdığım kişilerden de bu vesile ile özür dileme fırsatı bulmuş olurum.
Eski bir dostum anlatmış idi. Ge ko da kavgacı tanıyormuşum. Çeto kaptan olayından ötürüdür diye düşünüyorum. Ama ne ironikdir ki  Çeto kaptan da kurduğu oluşuma beni aynı nedenlerle almak istememiş.Doğru yazanı 9 forumdan kovarlar demişti büyük dedem.
Sevgi,huzur ve kuru kalmanız dileklerimle.
Not:Yazdıklarımı amatör denizcilik açısından anlamlı bulmayan arkadaşlara diyecek sözüm yok,
Anlam çıkarmak için sonradan girenler kişisel yazılarımı peş peşe okurlarsa belki daha anlamlı olur diye düşünüyorum.

• IP logged
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2018, 16:45:21 Gönderen: Ahmet Kabaalioğlu »
DeDe

Yukarı git