Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Heyamola Hey Fors

Ynt: Heyamola Hey Fors
#450: 07 Mayıs 2018, 21:21:58
    Öğleden sonra ameliyathaneden odama geldiğimde kargoyu masamda buldum.Yanlış anlamaların bol olduğu,herkesin kendince haklı  gibi göründüğü tartışmanın gerçek faili olduğunu anlayıp hemen açtım.Çok güzel deseni  , son derece kaliteli işçiliği ve malzemesiyle çok masum duruyordu.  Yorgunluğumu bir anlığına unuttum.Hiç de suçlu gibi görünmüyordu.Hakan,Erman  ve Oktay reislerin ellerine sağlık teşekkür ederim.
    Dün akşam yazdığımı tekrar etmek iştiyorum.Oktay reisin iyi niyetli jestinin forum için şık olmayabileceğini yazmıştım.Forsların ücretinin daha sonra belirlenip yatırılacağını düşünüyordum.Çünkü daha önceki fırtınada yanlış bir şey yazmamak için Oktay reis ve birkaç kişiyi engellemiştim yani ödeme olmayacak tarzı bir yazı okumamıştım.O gün böyle olduğunu bilsem sipariş vermezdim.Bu gün ise baştan herşeyi okuyunca,gelinen noktada sipariş de veririm, birayla da öderim ,ücretini de server hesabına yatırmayı isterim..Bu bir özeleştiri olarak kabul edilebilir.Oktay reise de gereğinde aynı eleştirilerimi yaparım .Çünkü bu  yaştan sonra insan huyunun değişeceğine inananlardan değilim :).
    Doğru bir örneklememi bilemiyorum ama bu olayın  geçmişten çağrıştırdığı bir anımdan bahsetmek istiyorum.Oğlum özel bir ilköğretim okuluna giderken babaannesi ona çok janjanlı  eşfonksiyonlularından pahalı sayılabilecek bir kalemtraş almış.Ertesi gün öğretmeni bir not yolladı.''Lütfen evladımızı standart okul araçlarından başkasıyla okula yollamayınız ''yazıyordu.Aynı yaklaşımı daha sonraları yardım parası toplarkende gösterdi.Çok hoşuma gitti.Okul,hastahane  gibi yaşam alanında nasıl sınıf,sosyal,ekonomik fark olmazsa,kast yoksa forum gibi yazım alanında da böyledir.(kişisel görüşüm tüm yaşamda böyledir ama günümüz Türkiye'sindeki genelgeçerden bahsediyorum) Yani özellikle heyamola gibi homojen ve bir konuya odaklı forumda akçalı işler ve söylemler daha netametli oluyor.Bu yüzden eylem içindekilerinde,denetleyenlerinde iş-görev tanımlarını daha başta yapmaları gereksiz tartışmaların önüne geçer diye düşünüyorum. 
  • IP logged

• *
#451: 07 Mayıs 2018, 21:42:53
Bugün akşam üstü Marina ön büroya giderek adıma gelen forsumu aldım.Hemen fotoğraflayıp Oktay Reis'e yollayıp teşekkürlerimi belirttim.Hem yapım maliyeti ve hem de kargo bedeli nedeni ile 2. kez ödeme talebime birlikte rakı içeceğiz cevabı alınca üstelememin yakışıksız olacağı kanaatiyle en kısa zaman da diyerek gurcataya çekince fotoğrafını paylaşacağıma söz verdim.
Efendim fors gerçekten pek şık olmuş, sadece 34 feet teknenin direğine biraz büyük gibi geldi bana , ama DSTİ flamalarımız da bizim bu boyutlarda idi.Gene de bir sonraki çalışmada üzerinde düşünülebilir.İlgimi çeken bir başka husus ise ambalajındaki iş emri, vs, vs açıklamaları idi.Hoşuma gitti profesyonelce zaman akışlı yapılan işlere her zaman büyük saygım vardır.
Hülasa bu konuda tasarım sürecinden, imalata emeği geçen her kesin ellerine sağlık.
Viya böyle
  • IP logged
Saygı, Sevgi ve Selametle. Netsel Marina - Marmaris Dimple Y/Y

• *
  • Donatan Temsilcileri
#452: 07 Mayıs 2018, 22:33:24
Her nefis bir gün Oktay Reis'le tartışacaktır. Ama ben şimdilik hakkımı saklı tutayım bugün bulaşmayayım.  :)

Flama/ fors konusu forumun sallantılı zamanında Oktay Reis tarafından aceleye getiriliyor düşüncesiyle sipariş etmeye pek istekli değildim. Sonra Ece flama almayı önerince, isterse sipariş edebileceğini söyledim. Bugün bizim flama da geldi. Biz de çok beğendik. Gönül ister ki yeniden iyi bir organizasyon yapılsın ve daha çok reisimiz flamayı alsın. Emeği geçen herkese teşekkürler. Şimdi bizdeki blended burbonun oyuyla  Ali Reiste'ki Islay   Laphroaig in oyu bir olmaz tabi.  :)

Şaka bir yana biz de makine imalatı yaptığımız için zaman zaman dostlarımız bize ıvır zıvır tamir işleri getirirler. Biz de onları kıramayız uzun da sürse kısa da sürse malzemeli ya da malzemesiz işlerini yaparız. Ödeme teklif ettiklerinde almak istemeyiz. Çok ısrar ederlerse ustamıza kalacak şekilde sembolik bir sihtah atmalarını söyleriz. Oktay Reis veya diğer tüm reisler her zaman teknemize bir şeyler içmeye, sohbete davetlidir. Ama flamanın bir maliyeti ve işçiliği var. Oktay Reisin parada gözü olmasa da bize sembolik de olsa bir bedel bildirse ve  biz de ödemesini yapsak, emek veren ustalarına jest olsa...
  • IP logged
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2018, 22:40:03 Gönderen: Mücahit Karabaş »

S

Servet

#453: 07 Mayıs 2018, 22:38:04
Bende aldım bugün..
Emegi geçenlere teşekkürler..
Herşeyi ile fevkaladenin,fevkin de..
  • IP logged

• *
#454: 07 Mayıs 2018, 23:02:17
Ya, Oktay abi , reis.

Bi anla, bi anla.

Anlayamazsın ya, hele bi öle düşün, hani ne yap diyorlar, karşındakini anlamak, fazladan vermemek, onun gibi düşünmeye çalışmak, imoji değil de neydi ....onun gibi bişi, ...ha buldum empati.

Empati abi, empati.

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#455: 07 Mayıs 2018, 23:40:45
Bir tane ulaştı elime. Eline sağlık. Teşekkür ederim.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

N

Niyazi Ağaçdiken

#456: 08 Mayıs 2018, 00:28:19
Abi elinize, emeğinize sağlık. Tüm emeği geçen reislerle beraber.

10 tl fors + 15 tl kargo ücretini göndermeyeceğim. Zeytin'de ısmarladığın yemeğe say  :o

Yorumlar, Niyazi reis in single maltıyla beraber. Ama ben isle bölgesi severim. Öyle highland, speyside, lowland olanları içmem :D :D :D

Ali reisim isley mi dedin, Lagavulin 16 mı dedin?  :D :D :D
sen gel abicim gel...
  • IP logged

• *
#457: 08 Mayıs 2018, 00:33:14
Olur.  :D
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

#458: 08 Mayıs 2018, 08:48:53
The Balvanie diye viski markası mı var
O nedir öyle
Ben zaten viski sevmem iki yudumdan sonra eziyet geliyor
Sevende çok seviyor
  • IP logged
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2018, 08:55:18 Gönderen: Oktay Eryılmaz »

O

Oktay Eryılmaz

#459: 08 Mayıs 2018, 14:44:47
Mayıs Ayı sonu itibari ile yollamayı planladığımız ve ilan ettiğimiz Fors/Flama ları
09.05.2018 Tarihinde yollayabileceğiz.

Kargo Planı aşağıdaki gibidir.

Sayın ,
Serkan Güvenen
Savaş Büke
Koray Özbeyli
Dr.Aziz Eryavuz
Mehmet Eraydın
Kenan Biçen
Mehmet Necati Üçer
Necip Bulut
Kürşat Altuntaş
Niyazi Ağaçdiken
Cenk Ayvaz
Nedim Delen
Can Özsel
İlhan Güven
Ali San
Doğan Erbahar
Hulusi Gülen
Utku Uçkan

Reislerimizin Adreslerine Yurtiçi kargo ile yollanacaktır.
Güle Güle sağlık ve sıhhat içersinde kullanmanızı diler saygılarımı sunarım.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2018, 15:00:37 Gönderen: Oktay Eryılmaz »

• *
#460: 08 Mayıs 2018, 15:34:48
Bugün eşim Bodrum’dan kargodan aldı. Ben Gökova’dayım. Fotoğrafını gönderdi. Emeği geçenlere hakikaten çok teşekkür ederim. Ayrıca büyük bir jest. Mukabele etmek için bir şansım olur umarım.

Balım Y/Y
  • IP logged
BALIM SY

O

Oktay Eryılmaz

#461: 08 Mayıs 2018, 15:40:49
Bugün eşim Bodrum’dan kargodan aldı. Ben Gökova’dayım. Fotoğrafını gönderdi. Emeği geçenlere hakikaten çok teşekkür ederim. Ayrıca büyük bir jest. Mukabele etmek için bir şansım olur umarım.

Balım Y/Y

Güle Güle Kullanın Murat Reisim
Ricamız Gurcatada Fotoğrafıdır Her Reisimizden
Selamlar Saygılar
  • IP logged

e

erdal duran

#462: 08 Mayıs 2018, 16:17:00
Ben de bugün aldım. Oktay reisim çok teşekkürler. Çok güzel olmuş. Bundan heybe plaj çantası da olur :). Bir gün bir yerlerde görüşüp kutlamak umuduyla..
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

#463: 08 Mayıs 2018, 16:28:35
Ben de bugün aldım. Oktay reisim çok teşekkürler. Çok güzel olmuş. Bundan heybe plaj çantası da olur :). Bir gün bir yerlerde görüşüp kutlamak umuduyla..

Erdal Reis,
Hep iyi Günleriniz olsun O günlerdede bu flama gurcatanızda olsun....bizede bir resmini atın buradan
"HEYBE PLAJ ÇANTASI "  ?0-? Çok yaşayın
Bak bu çok iyi fikir çok ta güzel olur Kumaşıda kalın ....
Selamlar Saygılar

Selamlar Saygılar

• IP logged

O

Oktay Eryılmaz

#464: 08 Mayıs 2018, 17:16:14

Efendim fors gerçekten pek şık olmuş, sadece 34 feet teknenin direğine biraz büyük gibi geldi bana , ama DSTİ flamalarımız da bizim bu boyutlarda idi.Gene de bir sonraki çalışmada üzerinde düşünülebilir.İlgimi çeken bir başka husus ise ambalajındaki iş emri, vs, vs açıklamaları idi.Hoşuma gitti profesyonelce zaman akışlı yapılan işlere her zaman büyük saygım vardır.
Hülasa bu konuda tasarım sürecinden, imalata emeği geçen her kesin ellerine sağlık.
Viya böyle

Kaan Reis
Küçültürdüm bir tane, Baskı kalıbını bozmadan
 Sol taraftan 6 cm ,Sağ taraftan 4,5 cm .
üsten 4 cm altan 2 cm Size yollayacağız yarın.
Birde böyle bakalım
  • IP logged

Yukarı git