Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Heyamola Hey Fors

S

Servet

Ynt: Heyamola Hey Fors
#345: 07 Mayıs 2018, 03:04:39
Bana fark etmez şu saatten sonra
Kim kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yapsın

Size bir soru soracağım gönülden cevap verin

Sizin teknenize geldim bana bira ikram ettiniz yanındada kuruyemiş

Çıkarıp 15 TL bıraksam masa üzerine veya Löseve 15 TL bağış yapsam kendinizi nasıl hissedersiniz

Yahu diyorum ki bir bira ısmarlarsınız ömrümüz olursa

Bu saat de ,bence erteleyin yazmaları..
Şurda,burda yapılan ikramla,yaptıgın şey farklı..
Tabiki ikramın bir karşılıgı olmaz,bedel teklif etmek ayıptır..
Ama burda bir ''iş'' var ..kumaş alıyorsun,kestiriyorsun,baskı ve dikişini,aksesuarlarını halledip kargoluyorsun..
Onlarca insanın iş gücü,emegi ve senin sermayen..

Şimdi bu koşullar da,geçmişte polemige girdiğin,gerginlik vb yaşadıgın bir arkadaş ,bu flamayı şipariş verirmi?
Herkes kendini rahat hissetsin degilmi?
Yapacagını yaptın zaten.
  • IP logged

• *
#346: 07 Mayıs 2018, 03:15:13
Oktay reisim bence de sabah konuşalım.
Şimdi bu bir seferlik olan şey problem değil ,sizin şu ana kadar uğraştığınız bile yeterliden öte  teşekkür ederiz.
Ancak sıkıntı şu ki yarın bir gün sen ben olmayınca da yürüyecek kurumsal bir sistem kurmamız lazım.
Temel atıyoruz daha burada , temeli ne kadar sağlam atarsak bina o kadar yükselir , yarın bir gün sıkıntı olmasın . Bu temeli de DT yardımcı olarak hep beraber atacağız demek istediğim bu.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2018, 03:17:10 Gönderen: Öcal Turan »

O

Oktay Eryılmaz

#347: 07 Mayıs 2018, 03:18:38
Servet reis
Geçmişte polemik yaşadığım adam niye vermesin , elma başka armut başka ben aklı başında kindar olmayan rövanş peşinde koşmayan adam tabiki verir .
Ne var bunda nitekim var öyle arkadaşlarımız son derece kibar teşekür ettiler.
Burada Kıbrıs müzakereleri yürütmüyoruz bazen oluyor gerilmeler yanlış anlaşılmalar
Nitekim bir arkadaşımız Ersin ile Başka mecranın başkanının arasında geçen yazışmalarda benimle ilgili bayağı bir yazdı çizdi.
Ama ben kendisinin ne kadar iyi ve doğru bir adam olduğunu biliyorum , asla karşı karşıya gelmedim  hep kafamı öne eğdim .
O da eksik olmasın bir jest yaptı form doldurdu
Biz burada ilahi nihayet düşmanlıkmı yapacağız birbirimize ....
Arabalarımız biraz yaylı olsun

Bu kadar emek öz veri 15 TL ye silindi gitti .
Durdu durdu son gün geldi 5 satırla dağıttı gitti

Ayıp 
Çok kırıldım ve üzüldüm

Her yerde tam tersi yaşanır

5 lira etmez bayrağa flamaya yüzlerce lira istenir
Parayı yollamadan alamazsın onun kavgası yapılır

Bizdede kıymeti yok bir duble rakı bir bira ısmarlarsınızdan kavaga kıyamet

Doğrusu benim forumdan ayrılamam herhalde

Yarın son teslimatları yapayım forumdan ayrılayım

Ahmet Reisimizde rahat eder
Anlıyorum ben onun derdini ...
Açıkça söylese ne güzel olur....
  • IP logged

B

Burak Doneray

#348: 07 Mayıs 2018, 03:34:54
Oktay Reis, ben özellikle sipariş etmedim, defalarca yazmışsınız, samimiyetinizden şüphem yok. Çabanızı takdir ediyorum , sizin için belki önem arz etmeyebilir ama ben bu flama , fors (adı her neyse işte) işinin mutlaka bir bedel ile yaptırılması taraftarı olduğum için ilk günden beri bunu savunuyorum. Kıbrıs'ta yapılan numuneler için  bile konuşmuştuk, Bülent ve diğer arkadaşlarla, ama emek sarfetmişsiniz, numunedir saygısızlık olur diye söyleyememiş, teşekkür etmiştik. Ama söz konusu olan forumun tüm flamalarını yaptırmak olunca bence durum değişir. Ben şahsen bir bedel ödeyerek almak isterim. Bunun size ve işletmenize bir maddi külfeti olmasıyla alakası yok, belki sizin için çok önemsiz bir değer. Ama benim için ifade ettiği başka anlamlar var. Hatta yeni  Donatan temsilcisi arkadaşların da bu konuya el atarak size destek olmalarını ve bu konuyu daha organize bir şekilde yapılıyor hale getirmelerini umarım.

Servet reis
Geçmişte polemik yaşadığım adam niye vermesin , elma başka armut başka ben aklı başında kindar olmayan rövanş peşinde koşmayan adam tabiki verir .
Ne var bunda nitekim var öyle arkadaşlarımız son derece kibar teşekür ettiler.
Burada Kıbrıs müzakereleri yürütmüyoruz bazen oluyor gerilmeler yanlış anlaşılmalar
Nitekim bir arkadaşımız Ersin ile Başka mecranın başkanının arasında geçen yazışmalarda benimle ilgili bayağı bir yazdı çizdi.
Ama ben kendisinin ne kadar iyi ve doğru bir adam olduğunu biliyorum , asla karşı karşıya gelmedim  hep kafamı öne eğdim .
O da eksik olmasın bir jest yaptı form doldurdu
Biz burada ilahi nihayet düşmanlıkmı yapacağız birbirimize ....
Arabalarımız biraz yaylı olsun

Bu kadar emek öz veri 15 TL ye silindi gitti .
Durdu durdu son gün geldi 5 satırla dağıttı gitti

Ayıp 
Çok kırıldım ve üzüldüm

Her yerde tam tersi yaşanır

5 lira etmez bayrağa flamaya yüzlerce lira istenir
Parayı yollamadan alamazsın onun kavgası yapılır

Bizdede kıymeti yok bir duble rakı bir bira ısmarlarsınızdan kavaga kıyamet

Doğrusu benim forumdan ayrılamam herhalde

Yarın son teslimatları yapayım forumdan ayrılayım

Ahmet Reisimizde rahat eder
Anlıyorum ben onun derdini ...
Açıkça söylese ne güzel olur....

Ahmet reisin mesajı yukarıda bu nasıl bir algı oyunudur arkadaşım siz insanları salakmı zannediyorsunuz.

Ahmetçim arkadaş gözünü sana dikmiş hazır çıkma butonu talebide yaptım belki ikimizde ayrılırız mutlu olur .Sevgiler.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2018, 03:50:24 Gönderen: Burak Doneray »

• *
  • Donatan Temsilcileri
#349: 07 Mayıs 2018, 07:49:24
Günaydın;
Oktaycim senin çabana ilgine  herkes teşekkür etmiş.
Ama bu yaptığın işin bedelini ödemek istemiş.
Sen bedeli almak istemiyorsun. Sağol.
Ama kimse bedelsiz bunu almak istemiyor.
Bu kadar basit birşey bu.
Onu aradım bunu aradım açmadi zaten bana hakaret serbest  filan ne gereksiz şeyler.
Evet aradın ve evet açmadım. Çünkü kafam zaten yorgun argın. Forumla ilgili gorusmek uğraşmak istemedim.
Şimdi cok basit bir şekilde çözülecek iş. Çözeriz arkadaş.  Kasmayalım.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

O

Oktay Eryılmaz

#350: 07 Mayıs 2018, 08:19:07
Günaydın;
Oktaycim senin çabana ilgine  herkes teşekkür etmiş.
Ama bu yaptığın işin bedelini ödemek istemiş.
Sen bedeli almak istemiyorsun. Sağol.
Ama kimse bedelsiz bunu almak istemiyor.
Bu kadar basit birşey bu.
Onu aradım bunu aradım açmadi zaten bana hakaret serbest  filan ne gereksiz şeyler.
Evet aradın ve evet açmadım. Çünkü kafam zaten yorgun argın. Forumla ilgili gorusmek uğraşmak istemedim.
Şimdi cok basit bir şekilde çözülecek iş. Çözeriz arkadaş.  Kasmayalım.

Böyle yazarsan olmaz çünkü böyle değil ......
Bilir bilmez bir sürü adam çıkar boş boş konuşur.Kasan eden yok Çarkçı başı kardeşimiz seçim zamanı yaptığını yaptı

Bekle bekle pişmiş aşa buzlu su koy  yazık hiçbir şeye yanmam palyaçoluk yapıp millete zorla  flama yolladığıma yanarım

Almak istemiyorum değil ....

ALAMIYORUM

Senin avukat kimliğimle yazıyorum “ buradan para toplamayın “ mesajına dayanarak

ALAMIYORUM

Siz burada hiçbir hukuki varlığınız olmadığı halde para toplayamazken ben nasıl 30 senelik şirketimde milletten 10 TL 15 TL toplayacağım 
Faturasız irsaliyesiz

Seni arıyorum kaç defa nasıl yapalım diye meşgülsünüz iki satır soramadık nasıl yapacağız diye

Ne deseydim DT konuşamadık o yüzden sözümü yerine getiremiyorum.

Diyorum ki kasmayın karşılaştığımızda hallederiz olmadı bir bira ısmarlarsınız kıymeti yok

Herkese yurt içinin barkodunu ilettim . Yollayan arkadaşa kimsenin özel numarasını vermemek için kendim yolladım
Herkes teşekür etti parayı nasıl yollayacağını sordu bu seferlik bizden ileride hallederiz dedik. Kimsede kötü düşünmedi
Zaten 1 er tane yolladık.
Herkesten 10 TL 15 TL alacağım var

Reisler alacağım sizde bakidir
Ancak DT Bülent reis 5 gün telefonumuzu açmadı diye sözümüzden dönebilecek gibi iş yapmıyoruz biz

Burdan çözüm çıkmaz
Size en yakın zamanda hesap numarası ileteceğim tam hesabınıda yaptıracağım bugün

Bana borçlu kalmayın

Aman
  • IP logged
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2018, 08:24:25 Gönderen: Oktay Eryılmaz »

• *
#351: 07 Mayıs 2018, 08:30:09
Sevdiğim 20 yıllık bir arkadaşım var ayda 2,3 kez yemeğe çıkıyoruz,ne zaman yemeğe çıksak yemeği o ısmarlıyor,erken davranıp hesabı istiyorum,hesap ödendi diyorlar,1,5 böyle gıçık olmaya başladım. Arkadaşımla yemeğe çıktığımızda yediğim yemek lokmalar boğazımdan geçmiyordu,stres oluyordum,
oturdum düşündüm ne yapayım :) yine bir gün aradı beni yemeğe çıkalım,samimi olduğumuz için okkalı küfürlerden sonra rahatsızlığımı söyledim :) ulan açmı kaldım,açıkmı kaldım da her zaman hesabı sen ödüyorsun lokmaları boğazıma diziyorsun,miktir git dedim,bir şartla yemeğe çıkarız geçmiş dönemlerin yemek hesaplarının ortalamasını alırız,ben bu bedeli öderim öyle çıkarız yemeğe,öylede yaptık,ödedim,bir anlaşma yaptık bir sen bir ben ödüyeceğiz,bu sistem harika yürüyor şimdi yediğim lokmalar boğazımdan geçiyor :)
Benim şahsi fikrim,flamaların bedelli olması,flamaya her baktığımda Oktay ağbiyi düşünmek istemiyorum :) sevdiğim bir ağbimdir o başka :)
Ama forum olarak kazançlıyız,tecrübe kazandık.Yönetim gerekeni yaparsa çok memnun olurum..
  • IP logged
“Merhaba denizci, sen de senden sonrakilere anlat…”

• *
  • Donatan Temsilcileri
#352: 07 Mayıs 2018, 08:34:39
Bir "öteki" yaratmadan konuşamıyor muyuz biz ?
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

O

Oktay Eryılmaz

#353: 07 Mayıs 2018, 08:39:00
Bir "öteki" yaratmadan konuşamıyor muyuz biz ?

Konu bu mu şimdi benim nasıl konuştuğum mu ?
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#354: 07 Mayıs 2018, 08:48:08
Yalnızca bu sayfada herhalde 5 ya da 6 defa Ahmet onu yaptı Çarkçı bunu yaptı diyorsun  Oktaycim.  Anlamı yok  bunların diyorum. buradan sonuç çıkmaz buradan trajedi de çıkmaz.
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

#355: 07 Mayıs 2018, 08:51:56
Forum konuşmak istemediğin için 5 gün telefonunu açmamış biri olarak benim nasıl bir kabahat işlediğimi çarkçıbaşından dinledim ondan olabilr mi acaba

Siz aranızda konuşmuyor musunuz  ;D

Ya belki Adanaya geldim lastiğim patladı  ondan arıyorum senin telefonun ne konuşacağımızı önceden mi bildiriyor sana

Neyse boşver yazma
Sana cevap vermiyeceğim
Bana verdiğin değer ve kıymet belli aynısını bende sana karşı hissediyorum

Bir farkla beddua etmiyorum

Uzatmanın manası yok

Buğün kü teslimatları yapacağım

Sonra geri kalan 360 taneyi çöpe attıracağım

Selamlar

Çok yaşa
  • IP logged
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2018, 08:53:35 Gönderen: Oktay Eryılmaz »

O

Oktay Eryılmaz

#356: 07 Mayıs 2018, 10:57:56
Sevgili Reisler
Biliyorum çok anlamı kalmadı , heves ile yapılan işler maalesef bazen bu noktalara taşınabiliyor.
Kalpler kırılıyor , hevesler kaçıyor ancak ben amatör profesyonel demeden üstlendiğim işi sonuçlandırmak gerektiği konusunda sert disiplin altında yetiştim.
Bu yüzden saat 12:00 ye  kadar Flama /Fors siparişleriniz almaya devam edeceğiz.
Daha sonra Dükkanı kapatıyor geri kalan flamaları Heyamolahey yazısı ve Çektirme resmi imha edilerek (Başkası kullanmasın  Telif haklarına takılmayalım) geri dönüşüm tesisine yollanacaktır.

Flama yolladığımız reislerimize Önümüzdeki hafta bir Iban numarası whatsuptan yollanacak.
Bizim için verdiğiniz eft ücretine değmeyecek kadar parayı ister iseniz yollarsınız ister görüştüğümüzde verirsiniz.
Benim tercihim görüştüğümüzde almamdır ama bir hassasiyet içerisinde kalmanızı istemem.

Bu arada sizlere yolladığım Kargo barkod mesajında beni yücelten hak etmediğim tevecühleriniz için teşekür ederim
Her kesin ısrarla benden Whatsup kanalı ile  Iban numarası istediğini ilgililere duyururum

Buradan yapılan düşüncesiz açıklamalar için ben sizden Özür diliyorum.
Sizler sanki bedava forsu kabul etmiş aramızdan bazı arkadaşlar etmemiş gibi bir izlenim oluşturuldu.
Belki kasıt bu değildi ama insan diğerlerinin kalacağı durumuda hesap etmek zorunda ....

Benim elimden gelen bu kadar...
Bir hatam oldu ise sizlerden Bin özür dilerim
Çok Yaşayın

not : Bana bu işten tek teselli Gurcatınızda çekili Fors canlı görmem
 veya Fotorafını  burda paylaşmanız olacaktır.Bunu cidden önemsiyorum selamlar
  • IP logged
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2018, 11:01:43 Gönderen: Oktay Eryılmaz »

S

Servet

#357: 07 Mayıs 2018, 11:19:46
Yahu gerilim çıkartmaya gerek yok..

Kişisellestirmeden,Sogukkanlılıkla çözelim olayı..

Hani dosthane çözüm diyorlar ya.

• IP logged

T
  • *
#358: 07 Mayıs 2018, 11:28:09
Şu ödeme konusunda Oktay reis sonuna kadar haklı. Kusura bakmayın.
Hani bin defa dedi derler ya, harbiden dedi yani.

Bir çözüm bulamadık, sessiz kaldık, ilkeler filan dedik, uzattık. Olmazı söyledikte, nasıl olacağını söylemedik.

Herşeyden bir ders çıkarıyoruz ya, bundan da çıkaralım. Bir daha bir konu sürümcemede kalmasın. Açıldığında en baştan net belirlensin, ondan sonra harekete geçilsin.

Bu arada Servet reisin, önerisine bayıldım. En güzel çözüm olmuş. İki tarafında rızasıyla yapılabilecek en güzel şey bu saatten sonra.
  • IP logged

R

Recep Ertürk

#359: 07 Mayıs 2018, 11:30:50

Bizimkiler flama mı "force" mu?

Başlıkta fors yazıyor ama bence flama

Nitekim bazı arkadaşlarımız flama yazmaya başladı..

Bence "force" değil, flama bizim sipariş ettiklerimiz..

Haydi birbirimize girelim "force" mu, flama mı diye...

Dün havanın da yağışlı olmasından evde kalıp forumu okudum. Okurken de her zamanki yaptığımı yaptım. İzleyen arkadaşlar bilirler, genelde ya soru sorarım ya da espri yaparım.

Espri yapacağım tuttu. Takıldık. Şakalaştık. Hava açınca da gittim.

Sonra ne hallere dönmüş... Akşam tekrar espri yapıp konuyu dağıtmak istesem de gece tekrar harlamış..

Üzüldüm tabii görünce. O nedenle de bir şey yazmak gelmedi içimden..
Sabah kalktığımda da baktım foruma. Unutmayın eve gelip foruma bakıyorsak, cep telefonundan izliyorsak, konular hızla akıyorsa bu bizim için de forum için de iyi bir şeydir. Yeterki kalp kırmayalım. Kalbimiz kırılmasın.. Ama elbette kıyasıya da tartışalım. Argümanlarımız cevap versin..

Az once tam evden çıkmaya hazırlanıyordumki kapı çaldı. Kim o diyerek kapı otomatiğine bastım. "Kargo" sesi geldi aşağıdan..

Küçük yer olduğundan herkes birbirini tanıyor zaten, eski alışverişleri de getirmeleri nedeniyle tanıştığım delikanlı koşarak çıktı. Kargonun poşetini verdi. "Ne kadar ödeyeceğim" diye sordum. "Abi ödemesi yok", şuraya imzala dedi ve gitti. Açtım. İçinden Oktay reisin gönderdiği iki adet flama çıktı.

Çok güzel iki adet flama. Şöyle havada salladım. Eşime gösterdim. "Aaa çok güzel" diye başlayıp biraz benim amatör denizciliğime takıldı (sataştı diyecektim ama ağır kaçacak. sataşma sayılmaz yani :) )

Flamalar gerçekten güzel.. Eline sağlık Oktay reis. Sağolasın..
Çok teşekkür ederim..

Daha önce de yazmıştım. Sadun Boro da "içtimai hayatın hırslarından" filan söz eder. Bizler de bir araya gelince "toplum" oluyoruz ve toplumsal genlerimiz yapıyor yapacağını..

Bunlardan arınabildiğimiz kadar, arınabildikçe insan olduğumuzu unutmayalım. Bunun kolay olmadığını da bildiğimi sanıyorum.

Arkadaşımız kendisi de açıkladığı gibi bir jest yaptı. Ben de son tartışmalara kadar kargo gelince ödeme yapacağımı sanıyordum. Maddi bir borcumun olduğunu düşünmüyorum şimdi. Oktay reise değil, amatör denizcilik camiasına, Heyamola forumuna bir borcum olduğunu düşünüyorum.

O borç Cevat Şakir'in bize öğrettiği borç: "Sen de senden sonrakine yap"

(Cevat Şakir, "sen de senden sonrakine anlat demişti gerçi ama bu da aynı kategoride)

Çok teşekkürler Oktay reisim.
Sağolasın. Eline sağlık..

Kendim dahil hepimize bir hatırlatmada bulunmak istiyorum.

1- Burasını "Türk cehennemi"ne çevirmeyelim.
2- "Türkiye'de hiçbir iyi şey cezasız kalmaz" olmasın..

• IP logged

Yukarı git