Ahmet reis
Bunları defalarca konuştuk
Hepsini DT arkadaşlar ile telefon ile görüştük .
Hatta bu başlığın altında yazıldı çizildi .
Ben mayısın ilk haftası diye söz verdim
Ben 30 senedir ihracatçıyım bir malımı bir gün geciktirmedim
Ben sözümü yerine getireyim siz paranızı pulunuzu toplar bana verirsiniz.
Burda problem para değil fors dediniz flama dediniz yaptım
20 üyeyede yollandı salı günü 20 üyeye daha yollanacak.
Bir paragrafta birden fazla konuya girmişsiniz. Ben bu kadar detaylı DT ler ile konuştuğunuzu bilmiyordum, özür dilerim. Haklısınız şirketinize havale yapılması doğru olmaz , hatırladığım kadarıyla konuya ısrarla siz talip oldunuz.
Buna bir çözüm bulunmalıydı haklısınız.
Siz resmi varlığı olmayan internet birlikteliği için para toplamaya kanunsuzdur diyeceksiniz
Ben böyle bir şey demedim. Ama doğrudur genele açık bölümde açıktan para toplamanın doğru olmadığı kanaatindeyim. Hatta insanların hesap numaralarının yıllarca açıkta durmasına insanların isim soy isimlerinin yazıldığında karşılarına çıkmasına da karşıyım.
Ayrıca biz gerçek kimliklerimiz ile buradayız, siz burada genele açık bölümde isim soyisim ile yazıp falanca da hala sipariş vermedi derseniz şık durmaz o kişinin herhangi bir arama motoruna ismi yazıldığında karşısına bu çıkar, aynı şeyin daha önce size yapılmasını uygunsuz bulduğum gibi şimdi başkasına yapılmasına da hoş bakmam.
Ayrıca burada çarkçıbaşılık yaptığım süre boyunca her iletiyi okudum, sadece imlaları değil açıktan paylaşılan telefon numaralarını, e-mailleri bile şifreledim.
Burda problem para değil fors dediniz flama dediniz yaptım
Bu konuda güzel bir şey yapıyorsunuz ama bildiğim kadarıyla yapmaya siz ısrarcı oldunuz , bunu da samimiyetle yaptınız , yaptığınız işin bedeli yok aslında , kargoya vermek için sarfedilen emek bile flamanın bedelinden fazladır, bu arada size numuneler hakkında da defalarca teşekkür etmiştim.
Ben 30 senelik şirketime 15 tl havale mi yaptırtacağım fatura kesmediğimiz mallara
Veya herkese fatura mı kestirelim 15 - 20 TL ye
Biraz insaf lütfen
.
Bu konuda çok haklısınız , kimsenin işini ve işletmesini bu konuda riske atmasını istemem, buradaki kimsede istemez, gerekirse parası bir kişide toplanır ve fatura bir kişiye kesilir, çözümü basit ben sadece şahsi fikrimi söylemiştim. Hem de Dt lerin bu konuya dikkatini çekip daha hızlı size çözüm ortağı olmaları için.