Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Heyamola Hey Fors

T
  • *
Ynt: Heyamola Hey Fors
#300: 06 Mayıs 2018, 21:49:18
Kusura bakmayın yanlışsınız.

"Kuvvetliden yana saf tutanlar var" cümlesini iki yada üçüncü kez kuruyorsunuz.
Sizin yaşadığınız olayların forumla bir ilgisi yok. Konudan bi haber insanların, başka yerde olmuş olayların tarafları ile ilgili burada kimseye söz düşmez.
Sizlerin arasındadır. Ki zaten, tam da ortada bir DT grubunun olmadığı bir zamandan bahsediyorsunuz. Gerçi farketmez yine de ilgilenirlerdi.
Sizi rahatsız eden bir söylem mi oldu ? Önce şikayetinizi bildiriniz, DT bir şey yapmaz ise dile getirirsiniz.

Zaten üyeler taraf tutmadı, ne olduğunu bile anlamadı.

Ama bu forumda ki insanları, taraf tutmakla suçlamak bambaşka bir şey.

Açık ve bir kere yazacağım. Sizin şahsınıza değil.
Burasının özgür olmadığını düşünen varsa, düzgünce fikrini beyan edemediğini, engellendiğini, taraf tutulduğunu, rahatsız olduğunu düşünenlerin, başka yerlerde gıkını bile çıkaramayıp buraya laf edenlerin, burada ne işi var ?

Emin olunuz ki burada ki herkes yanlış olduğunu düşündüğü bir şeye yanlış der. Şimdi benim size söylediğim gibi.

Ben, "burası özgür değil" söyleminden çok rahatsızım.
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

#301: 06 Mayıs 2018, 22:00:56
Kusura bakmayın yanlışsınız.

"Kuvvetliden yana saf tutanlar var" cümlesini iki yada üçüncü kez kuruyorsunuz.
Sizin yaşadığınız olayların forumla bir ilgisi yok. Konudan bi haber insanların, başka yerde olmuş olayların tarafları ile ilgili burada kimseye söz düşmez.
Sizlerin arasındadır. Ki zaten, tam da ortada bir DT grubunun olmadığı bir zamandan bahsediyorsunuz. Gerçi farketmez yine de ilgilenirlerdi.
Sizi rahatsız eden bir söylem mi oldu ? Önce şikayetinizi bildiriniz, DT bir şey yapmaz ise dile getirirsiniz.

Zaten üyeler taraf tutmadı, ne olduğunu bile anlamadı.

Ama bu forumda ki insanları, taraf tutmakla suçlamak bambaşka bir şey.

Açık ve bir kere yazacağım. Sizin şahsınıza değil.
Burasının özgür olmadığını düşünen varsa, düzgünce fikrini beyan edemediğini, engellendiğini, taraf tutulduğunu, rahatsız olduğunu düşünenlerin, başka yerlerde gıkını bile çıkaramayıp buraya laf edenlerin, burada ne işi var ?

Emin olunuz ki burada ki herkes yanlış olduğunu düşündüğü bir şeye yanlış der. Şimdi benim size söylediğim gibi.

Doğrudur ,haklısınızdır mutlaka
Selamlar
  • IP logged

• *
#302: 06 Mayıs 2018, 23:54:33

Birde sadece kavgada foruma yazıp Kuvetliden  yana saf tutanlar vardır
Burada iyiki yok ;D

Evet burada yok. Çünkü burada ki yazanlar zaten bir çok "savaş" atlatmış, görmüş geçirmiş ,insanlar.

Yani, sadece kendi fikirleri ile var olan insanlar. Kendi doğrularını sonuna kadar savunan insanlar.

Buranın güzel yanlarının başında "klik" olmaması bence.

Aaah ah. Şu boğaz niye dokuz kat ki bizde. :)
  • IP logged

• *
    • Yat Tekne Sörveyi, ekspertizi, ozmoz muayenesi
#303: 07 Mayıs 2018, 00:03:06
Oktay reis, dükkanı hareketlendirdik ama müşteriler almadan çıktı.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#304: 07 Mayıs 2018, 00:22:03
Oktay Reis, ben özellikle sipariş etmedim, defalarca yazmışsınız, samimiyetinizden şüphem yok. Çabanızı takdir ediyorum , sizin için belki önem arz etmeyebilir ama ben bu flama , fors (adı her neyse işte) işinin mutlaka bir bedel ile yaptırılması taraftarı olduğum için ilk günden beri bunu savunuyorum. Kıbrıs'ta yapılan numuneler için  bile konuşmuştuk, Bülent ve diğer arkadaşlarla, ama emek sarfetmişsiniz, numunedir saygısızlık olur diye söyleyememiş, teşekkür etmiştik. Ama söz konusu olan forumun tüm flamalarını yaptırmak olunca bence durum değişir. Ben şahsen bir bedel ödeyerek almak isterim. Bunun size ve işletmenize bir maddi külfeti olmasıyla alakası yok, belki sizin için çok önemsiz bir değer. Ama benim için ifade ettiği başka anlamlar var. Hatta yeni  Donatan temsilcisi arkadaşların da bu konuya el atarak size destek olmalarını ve bu konuyu daha organize bir şekilde yapılıyor hale getirmelerini umarım.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Donatan Temsilcileri
#305: 07 Mayıs 2018, 00:30:50

Hiç deme Kaancığım.
Neyse, boşver.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#306: 07 Mayıs 2018, 00:34:30
Oktay Reis, ben özellikle sipariş etmedim, defalarca yazmışsınız, samimiyetinizden şüphem yok. Çabanızı takdir ediyorum , sizin için belki önem arz etmeyebilir ama ben bu flama , fors (adı her neyse işte) işinin mutlaka bir bedel ile yaptırılması taraftarı olduğum için ilk günden beri bunu savunuyorum. Kıbrıs'ta yapılan numuneler için  bile konuşmuştuk, Bülent ve diğer arkadaşlarla, ama emek sarfetmişsiniz, numunedir saygısızlık olur diye söyleyememiş, teşekkür etmiştik. Ama söz konusu olan forumun tüm flamalarını yaptırmak olunca bence durum değişir. Ben şahsen bir bedel ödeyerek almak isterim. Bunun size ve işletmenize bir maddi külfeti olmasıyla alakası yok, belki sizin için çok önemsiz bir değer. Ama benim için ifade ettiği başka anlamlar var. Hatta yeni  Donatan temsilcisi arkadaşların da bu konuya el atarak size destek olmalarını ve bu konuyu daha organize bir şekilde yapılıyor hale getirmelerini umarım.

Katılıyorum. En güzeli bunun DT arkadaşlarla konuşularak organize edilmesi ve foruma da bir gelir getirecek şekle dönüştürülmesi.

Bu arada yeni DT arkadaşları da harekete davet ediyrum. Haydiiii seçildiniz artık. :)
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

#307: 07 Mayıs 2018, 00:44:47
Oktay reis, dükkanı hareketlendirdik ama müşteriler almadan çıktı.

Yoo Müşteri siparişleri gayet güzel.
Problem yok
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#308: 07 Mayıs 2018, 00:47:55

Katılıyorum. En güzeli bunun DT arkadaşlarla konuşularak organize edilmesi ve foruma da bir gelir getirecek şekle dönüştürülmesi.

Yok yok sakın ha , foruma gelir getirmek gibi bir şeyden bahsetmedim. Kesinlikle öyle bir şey değil. Karıştırmayalım. Forumun ihiyacı olan server mı neyse işte onun ücretini çok şık bir şekilde ihtiyaç olduğunda toplanıyor zaten. Ben sadece flamanın ücreti mukabili yaptırılmasını önermiştim, hala da onu savunuyorum.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Donatan Temsilcileri
#309: 07 Mayıs 2018, 00:50:48
Zaten bedeli mukabili diye biliyorum ben.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#310: 07 Mayıs 2018, 00:51:35

Yok yok sakın ha , foruma gelir getirmek gibi bir şeyden bahsetmedim. Kesinlikle öyle bir şey değil. Karıştırmayalım. Forumun ihiyacı olan server mı neyse işte onun ücretini çok şık bir şekilde ihtiyaç olduğunda toplanıyor zaten. Ben sadece flamanın ücreti mukabili yaptırılmasını önermiştim, hala da onu savunuyorum.

Valla ısrar ediyorum ben bu hususta , olay para değil aidiyet duygusunun gelişmesi Ahmet cim. Bu server parası işi gibi yani.
  • IP logged

#311: 07 Mayıs 2018, 00:56:03
Bende fiyat sonradan belirlenecek diye düşünüyordum.Aksi iyi niyetli bir jest olur ama forum adına şık olmaz.
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

#312: 07 Mayıs 2018, 00:57:51

Bu arada yeni DT arkadaşları da harekete davet ediyrum. Haydiiii seçildiniz artık. :)

Ahmet reis
Bunları defalarca konuştuk
Hepsini DT arkadaşlar ile telefon ile görüştük .
Hatta bu başlığın altında yazıldı çizildi .
Ben mayısın ilk haftası diye söz verdim
Ben 30 senedir ihracatçıyım bir malımı bir gün geciktirmedim
Ben sözümü yerine getireyim siz paranızı pulunuzu toplar bana verirsiniz.
Burda problem para değil fors  dediniz flama dediniz yaptım
20 üyeyede yollandı salı günü 20 üyeye daha yollanacak.
Siz resmi varlığı olmayan internet birlikteliği için para toplamaya kanunsuzdur diyeceksiniz
Ben 30 senelik şirketime 15 tl havale mi yaptırtacağım fatura kesmediğimiz mallara
Veya herkese fatura mı kestirelim 15 - 20 TL ye
Biraz insaf lütfen
Madem bu kadar hassasınız çaresini siz düşüneceksiniz.
Ben almayacağım demiyorum bi durun arkadaş
  • IP logged

B

Burak Doneray

#313: 07 Mayıs 2018, 01:05:56
Flama forumun isteği üzerine yaptırıldı Oktay reis kimseye sormadan aşırı ısrarla gönüllü oldu.Flamaları DT arkadaşlara teslim etsin Maliyetini söylesin  DT arkadaşlarda maliyeti flama sayısına bölsün ve isteklilere ulaştırsın.Oktay reis  Bedava su içmeyin ama  bizede lütfen içirmeye çalışmayın Teşekkürler.

(Adres bilgisi telefon özel bilgilerdir herkes paylaşmak istemeyebilir bu sorumluluğu DT ler almalıdır)

• IP logged
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2018, 01:20:22 Gönderen: Burak Doneray »

O

Oktay Eryılmaz

#314: 07 Mayıs 2018, 01:18:12
Gerçekten anlamıyorum 400 adet flama var
Yarın öğlen diğer 20 adet sipariş eden reisimize flamalarını yollayacağım.
20 adet daha evvel arkadaşlarımıza yollamıştım.
Nasılsa bir araya geliriz denizde yemekte orda burda söz 10 TL  mi tahsil edeceğim.

Geriye kalan 360 forsuda parti kumaşa verdiriyorum
Mesele kaldı mı
Ama herkes biliyor ki ben sözümü tuttum

Ahmet Reis ok mi
Sizin derdiniz fors flama falan değil anladım.
Başladığımız yere geldik
Teşekür ederim

• IP logged
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2018, 01:21:32 Gönderen: Oktay Eryılmaz »

Yukarı git