Teşekkür ederim..
12 kişi şipariş verdi...12 kişi şipariş verdi,denilen ilk 12 nin içinde olmam lazımdı,eğer yalnış bir tıklama yapmadıysam ..
Demekki öncelikler her zaman,kişisel olabiliyor..
İtiraz etmiyorum,bunu anlayabilecek biriyim..
Not olsun dedim.
Servet Reisim
Sizin Forsunuz yollanmış zaten listede 7• sıradasınız
147 numaralı mesajda liste var siz 7 .siparriş verensiniz
Öncelik olacaksa siz en önde yani 1. Listede olursunuz zaten öylesiniz
Listeyi görmediniz herhalde
selamlar
Gelen,giden birşey yok,halihazır da..
Çok önemli degil,ikinci imalatı bekleriz..
Ömrü kuruklarda geçmiş,bir kusagız
Yok yollandı bugün ben ilgilenemedim ama akşam üzeri gönderildiği söylendi en geç salı günü sizde olur .
Zaten biraz daha talep olsa diğer parti yide hemen yollayacağız ama insanlar nedense önemsemiyorlar.
Bu forumun Kurucularının ilk üyelerinin henüz talebi yok bildiğim kadarı ile
(Bildiğim kadarı dediğim Erman Reis takip ediyor sağolsun)
Mesla Aali San istememiş, Ahmet Kabaalioğlu ,Hasan Toparlak , Hakan Tiryaki , Burak Doneray Ersin Böke henüz listede yok
Bunlar ağır topları buranın bu reislerimiz toka etmezse kime ne diyeceğiz bilemedim
Oktay reisim, çok emek verdiniz, çok da iyi bir iş çıkardınız. Minnettarım. lütfen yanlış anlamayın ama sanki böyle isim sayarak insanları buna zorlamış olmuyor muyuz? Tabii ki herkesin almasını isteriz. Bu yaz en büyük hayalim bir koya girdiğimde beklenmedik bir anda heyamola flaması görmek.Teknesinde flama olmasını istemeyen de olabilir ama bence kimseyi zorlamamalıyız.
Umarım sözlerimi yanlış anlamazsınız..
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erman Reisim inan sen benden daha fazla uğraşmışsındır.
Excel tablosu ve sipariş formu yaparak
Hakan Tiryaki çizimini yaptı ,Whatsuptan bana yolladı bende bizim arkadaşlara verdim.
Şu tarihe yetiştirin , kaliteli olsun beni mahçup etmeyin dedim
O kadar benim herkes alsın diye yılışıklık yapmam senin ile aynı arzudan ,
Forumun flaması ne kadar çok gurcatada olur ise o kadar mutlu olacağız.
Bu saydığım isimler bir flamamız olsun diye bu forumda yazıp çizmiş olan insanlar sonradan fors takmaktan vazgeçmiş olabilirler uyarını dikkate alarak özür diliyorum kendilerinden
Selamlar