Bir tirhandil.. İyonya..

Başlatan ersin böke, 21 Nisan 2018, 10:11:48

« önceki - sonraki »

Ersin Böke

abi tekrar kontrol ettim.. bende bir şey yok..

Mehmet Atay

Bakıyorsun, görmüyorsun.
Zaten Öcal da onu diyo...
"Hep Tayomar hep Tayomar, başka bir şeyi gözün görmüyor" diyo...
SARIYAZ  Turgut / Marmaris

Öcal Turan

Alıntı yapılan: Mehmet Atay - 24 Nisan 2018, 08:55:39
Bakıyorsun, görmüyorsun.
Zaten Öcal da onu diyo...
"Hep Tayomar hep Tayomar, başka bir şeyi gözün görmüyor" diyo...

:)

Ersin Böke

Aşk.. Böyle bir şey işte..

Niyazi Ağaçdiken

Sevgili DT lerden IBAN numarası içeren bu konunun 24 üncü mesajını silmelerini rica ediyorum. Şu ana kadar iki donatan para göndermişti.Bu gün kendilerine iade ettim.
Seçim sonrası sanıyorum DT ler bu konunun nasıl ilerleyebileceği konusunda bilgi verecektir.

Servet

Alıntı yapılan: Niyazi Ağaçdiken - 27 Nisan 2018, 01:17:45

Sevgili DT lerden IBAN numarası içeren bu konunun 24 üncü mesajını silmelerini rica ediyorum. Şu ana kadar iki donatan para göndermişti.Bu gün kendilerine iade ettim.
Seçim sonrası sanıyorum DT ler bu konunun nasıl ilerleyebileceği konusunda bilgi verecektir.

http://heyamolahey.com/tekne-yapimi/iyonya-destek-bekliyor/15/

Tan Kaan Özkan

Alıntı yapılan: Cem Gür - 21 Nisan 2018, 20:15:18

Nihayet yine ikiz kızlar Tomas Gilmer tasarımı Blue Moon "Antigoni" Yunanistan'a gitti ve

Bülent Büyükdağ

sildim.
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

Niyazi Ağaçdiken

Selam reisler,

Biliyorsunuz iyonya destek bekler... Başlayalım mı?

Bu konuda bir whatsapp grubu kuracağım. Tüm bilgiler bu gruptan paylaşılacak. Ama bu grup için cep numaralarına ihtiyacım var. Nasıl ilerleyelim?
Ben eklediğim herkesi grup yöneticisi yapacağım. Katılmak isteyeceğini düşündüğünüz donatanları gruba siz de ekleyebilirsiniz. Ama dediğim gibi tel nolarına ihtiyacım var,

Ahmet Kabaalioğlu

Alıntı yapılan: Niyazi Ağaçdiken - 02 Haziran 2018, 23:21:01

Selam reisler,

Biliyorsunuz iyonya destek bekler... Başlayalım mı?

Bu konuda bir whatsapp grubu kuracağım. Tüm bilgiler bu gruptan paylaşılacak. Ama bu grup için cep numaralarına ihtiyacım var. Nasıl ilerleyelim?
Ben eklediğim herkesi grup yöneticisi yapacağım. Katılmak isteyeceğini düşündüğünüz donatanları gruba siz de ekleyebilirsiniz. Ama dediğim gibi tel nolarına ihtiyacım var,

532 beşyüzseksendört 46 yirmidört
S/Y  Pruva S / Fatih / İstanbul
M/V Espadon / Fatih / İstanbul
M/V Deli Ağa  / İnebolu / Kastamonu

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

ersinboke@icrs.com.tr

beşyüzotuziki 6kırk2 41 yirmi

Hakan Tiryaki

beşyüzkırkbirüçyüzotuzyedi28otuz
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."