Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Donatan Temsilcisi Ersin Boke'nin istifası

B

Burak Doneray

Donatan Temsilcisi Ersin Boke'nin istifası
OP: 13 Nisan 2018, 21:01:16
Ersin reisin istifasının kabul edilmeyecegini umuyorum.Koca reis istifasının isleme konuldugunu yazmis bugun .Tum kalbimle kabul edilmemesini ve su anda forumda  gorev alan tum DT lerinin gorevlerine devam etmesini ictenlikle diliyorum.

Selam ve sevgiler tum donatan temsilcilerine tum emekleri icin teşekkürler.
  • IP logged

S

Servet

Eger istifasını geri alırsa,görevine devam etme söz konusu  olabilir..Ama istifası hala geçerliyse kabul edilmemesi gibi bir durum olamaz..
İstifa etmiş birini görevde tutmak veya üyeliğini silmiş birinin (silin) diyen,geregi yapılmıyorsa ileride daha büyük sancılar yaşanır...

Gün gelir birinin istifası kabul edilir,istegi üzre üyeliği silinir,çifte standarta yol açar..

Ersin arkadaşla da hiç bir problemim filan yok onu da yazayım..ya ilkeli olacagız,yada olmayacagız.

• IP logged

O

Oktay Eryılmaz

Yukarıdaki anket uygunsuz aslında ama yapılmasında bir sakınca yok bizbizeyiz nasılsa
İstifa tek taraflıdır
Kabulü veya reddi söz konusu olamaz
Aksi hayatın akışına uygun olmaz
Hayatın akışına uygun olmayan hiçbir kural kanun yasayamaz
  • IP logged

• *
    • Yat Tekne Sörveyi, ekspertizi, ozmoz muayenesi
Katılıyorum. İstifa "Ben ayrıldım" demektir. Kabulü veya reddi gibi bir işlem olmamalıdır.
  • IP logged

• *
Ersin senden ricam istifasını geri al durduk yere icat çıkarma lütfen :)

Bu arada reis cümlesine bende alışamadım,yazarken zorlanıyorum kurallara uymak adına zoraki yazıyorum.
kaptan veya kaptanım daha havalı olur sanki hitap şekli olarak.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2018, 22:20:25 Gönderen: Ali Ünalan »
“Merhaba denizci, sen de senden sonrakilere anlat…”

B

Burak Doneray

Yukarıdaki anket uygunsuz aslında ama yapılmasında bir sakınca yok bizbizeyiz nasılsa
İstifa tek taraflıdır
Kabulü veya reddi söz konusu olamaz
Aksi hayatın akışına uygun olmaz
Hayatın akışına uygun olmayan hiçbir kural kanun yasayamaz

Uygunsuz degil.
  • IP logged

B

Burak Doneray

Katılıyorum. İstifa "Ben ayrıldım" demektir. Kabulü veya reddi gibi bir işlem olmamalıdır.

Anket bu konudaki dusuncenizi belirtmeniz icin acildi  ama ayrica dusuncenizin altini cizdiginiz icin teşekkür ederim.
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

İstifa
Bozucu yenilik doğuran beyandır (hak)
Hukukçu arkadaşlarımız açıklar ayrıntılı.
Kısaca ben istifa ediyorum dediğiniz an yeni bir hukuki durum doğurmuş olursunuz bu yüzden istifamı geri alıyorumda olmaz.
Bu hukuken böyledir ancak gerçek hayatta farklı uygulamaları olabilir.
İstediğ zaman İstifa edemeyeceğiniz bir iş olamaz bu hayatın içinde olamayacak bir şeydir.

Kimse öyle bir işte ,yönetim kurulunda vs çalışamaz çalışmaz.
Tutun ki böyle bir “belirsiz süreli iş akdi yaptınız ve 2 sene işten çıkamaz diye yazdınız” bu kanuna aykırı olacağından zaten geçerli olmaz.

Buradada Donatan temsilcisi istifa etiğinde hayır zorla donatan temsilciliği yapacaksın denemez.

• IP logged
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2018, 23:09:33 Gönderen: Oktay Eryılmaz »

• *
  • Arayanlar bulamaz , bulanlar arayanlardır
Ben de Ersin reisin istifasına üzülüyorum ve istemem elbette. Ancak birisi istifa edemesin demek doğru olmayacağı için oyumu o yönde (evet) kullandım. Benim gorusum bu konuda anket çok doğru bi is degil. Daha dogrusu evet deyince sanki ersin istifa etsin manası anlaşılabilir diye endişe ediyorum.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2018, 23:13:01 Gönderen: Bulent Berksan »
I need your clothes your boots and your motocycle

O

Oktay Eryılmaz

Bülent Reisim bende aynı fikirdeyim ancak bu anket doğru değil.
Anketin sorusu yanlış

Bence

Ersinin istifasını doğru buluyormusunuz ?

Evet
Hayır

Bende hayır derdim.

Ama yukarıdaki anket bir adamı zorla görede tutmak ile ilgili zaten hayatın akışına uygun değil.

Ne yapacağız zorla görev mi yapacak Donatan temsilcisi ?
  • IP logged

• *
İstifa
Bozucu yenilik doğuran beyandır (hak)
Hukukçu arkadaşlarımız açıklar ayrıntılı.
Kısaca ben istifa ediyorum dediğiniz an yeni bir hukuki durum doğurmuş olursunuz bu yüzden istifamı geri alıyorumda olmaz.
İstediğ zaman İstifa edemeyeceğiniz bir iş olamaz bu hayatın içinde olamayacak bir şeydir.

Oktay Reisim bazen insan oğlu düşünmeden tepki verebilir,bu hattayı bende yaptım
bir neden den dolayı istifa etmiştim GE-KO dan bilenler bilir,istifam kabul edilmedi,iyikide edilmemiş,bir anlık öfke ile hata yaptım,Ersininde bir anlık hata yaptığını düşünüyorum.
                                    ERSİN BANA GÖRE İÇİ DIŞI BİR ADAM..
      İstifasını geri alsa tüm sorunlar çözülür, bana göre enerjimizi başka yere saklıyalım.
  • IP logged
“Merhaba denizci, sen de senden sonrakilere anlat…”

B

Burak Doneray

Anketin sorusu yanlış

Bence

Evet
Hayır

Bende hayır derdim.

Ama yukarıdaki anket bir adamı zorla görede tutmak ile ilgili zaten hayatın akışına uygun değil.

Ne yapacağız zorla görev mi yapacak Donatan temsilcisi ?

Anketin sorusu yanlis degil siz yanlis okuyorsunuz demekki. Donatan temsilcileri ile ilgili bir kural Nasil olsun istersiniz diye soruyorum. Fazla demokratik geldi sanırım .Donatan olarak ne haddime degil burada .
  • IP logged
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2018, 23:40:09 Gönderen: Burak Doneray »

• *
Anketin sorusu yanlış

Bence

Evet
Hayır

Bende hayır derdim.

:) Başlığa bakınca ben öyle algılayıp hayır demiştim. Bencede ya anket sorusunun değişmesi ya da konu başlığının değişmesi lazım...
  • IP logged
Köstekçi ---bu son fasıldır ey ömrüm, artık denizde geç---

B

Burak Doneray

Anketin sorusu yanlış

Bence

Evet
Hayır

Bende hayır derdim.

:) Başlığa bakınca ben öyle algılayıp hayır demiştim. Bencede ya anket sorusunun değişmesi ya da konu başlığının değişmesi lazım...
Degistirmiyorum kusura bakmayin cevabinizi evet olarak değiştirebilirsiniz genelde sandiklardada boyle yapilabiliyor zaten.
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

Burada kişiselleştirmeden ,Ersinden ,Bülentten ,Aliden Veliden vareste olarak bir insanın doğal olan hakkı hakında oylama yapılmamalıdır diye düşünmekteyim.
Hukuk ,tanımlar ,hayatın akışı bir yana bu tip zorlama oylama ,anket vesaire bu olayın diğer tarafını rencide edici boyuta getirir.
Şimdi Ersin istifa etmesi engellensin dediğinizde sanki istifasını yürürlüğe koyanlar Ersinin istifasına sevinmişler gibi oluyor.

Mesele istifa eden kadar istifa edilenide ilgilendirmez mi ?

Kocareis olarak açıklama yapmışlar
Ersin Reisin istifasını yürürlüğe koymuşlar bakın dikkat edin
KABUL ETTİK demiyor yürürlüğe koyduk diyor. Çünkü kabul ve red onların elinde değil.
Ellerinde olsa zaten kabul etmezlerdi

Ersinin istifası seni beni nekadar üzdü ise eminim onlarıda o kadar üzmüştür.
ERsin kararını vermiştir bu durumu herkes için daha fazla zorlaştıracak işler yapmamak lazım .
Bu ankete kim karar versi ise tekrar düşünmesinde fayda var

Selamlar

Not . BANA KALSA TEK DONATAN TEMSİLCİSİ ERSİN OLSUN İSTERİM .DİĞERLERİ GİTSİN ERSİN GELSİN İSTERİM  :) :) :) :)
  • IP logged
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2018, 23:56:52 Gönderen: Oktay Eryılmaz »

Yukarı git