Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: DADD-WIM Kara Bakım Anlaşması

• *
  • Donatan Temsilcileri
Ynt: DADD-WIM KAra Bakım Anlaşması
#15: 09 Nisan 2018, 14:30:59
Vallahi fiyat çok iyi. Ben kendim alıyorum karaya. Ben kendim alıyorum karaya. Buna yakın rakamlara mal oluyor bana. Birdahaki karaya almada ben bile katılabilirim kampanyaya.
Çok iyi rakam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Iyi de neredesin sen ?
Kocaeli :) ima ettiğin başka bir şey varsa ben anlamadı ona göre  :)

Yani sesin soluğun çıkmıyor hayli zamandır.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

n

nuri_kongur

Ynt: DADD-WIM KAra Bakım Anlaşması
#16: 09 Nisan 2018, 14:58:01
Vallahi fiyat çok iyi. Ben kendim alıyorum karaya. Ben kendim alıyorum karaya. Buna yakın rakamlara mal oluyor bana. Birdahaki karaya almada ben bile katılabilirim kampanyaya.
Çok iyi rakam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Iyi de neredesin sen ?
Kocaeli :) ima ettiğin başka bir şey varsa ben anlamadı ona göre  :)

Yani sesin soluğun çıkmıyor hayli zamandır.
Öyle vallahi :) akademik çalışmalar beni çok bunalttı bu sene.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Ynt: DADD-WIM Kara Bakım Anlaşması
#17: 03 Mayıs 2018, 17:14:58
DADD- WIM kara bakım anlaşması yapmasıyla teknemizi karaya alıp, zehirli, tutyalar, motor bakımları, jeneratör, klima vb tüm diğer elektrik sistemleri, zincirler, genel temizlikler, polisaj vb bakımları yaptırdık. Tüm yangın tüpleri değiştirildi.

Tekneyi dün tekrar Tarabya da İsPark marinadaki yerine getirdik.

Teknemiz için İstanbuldaki diğer alternatifler 1500 Euro civarı verilen karaya alma fiyatları vermişti, WIM de ise DADD anlaşmasıyla 3 gün öncesi denizde, 10 gün karada ve sonrası 3 gün yine denizde konaklamalı 450 euro fiyat ödedik.

DADD Yönetimine çalışma ve gayretleri için buradan teşekkür etmek isterim.

Selametle..
  • IP logged

• *
#18: 03 Mayıs 2018, 19:16:39
Bizim Kuşadası marina müdürü Çağlar reis (Forum üyemiz) kampanyayı duyunca dudağını ısırmıştı. :)
  • IP logged

R

Recep Ertürk

#19: 03 Mayıs 2018, 21:14:44

Biz amatör denizciler sıkı durursak, her şey makul haline dönecektir. Bu da amatör denizciliğin gelişimine, yaygınlaşmasına hizmet edecektir. Daha çok insan denizde olmaya cesaret edecektir.

Bunun ayırdında olmalıyız..

• IP logged

B

Burak Doneray

#20: 04 Mayıs 2018, 02:43:43
Wim marina 10 gün karapark dahil çekme atma liste fiyatı pazarlık yapmadan metrekaresi 8 Euro. Benim tekne 260 euro tutuyor DADD kampanyası ile  200 Euro Wim marina cidden ucuzmuş .Göcekten geleyim ben bu sene .
  • IP logged

B

Burak Doneray

#21: 04 Mayıs 2018, 03:03:31
Wim marina 10 gün karapark dahil çekme atma liste fiyatı pazarlık yapmadan metrekaresi 8 Euro. Benim tekne 260 euro tutuyor DADD kampanyası ile  200 Euro Wim marina cidden ucuzmuş .Göcekten geleyim ben bu sene .

E postama bakmamışım Göcek iyi  fiyat vermiş .Bu senede Göcekte karadayız seneye inşallah.
  • IP logged

Yukarı git