Suat ve Eyüp reislerim, en azından benim ortaya koymaya çalıştığım perspektifte ortak karaya alma fikri yoktu. Daha ziyade normal rutininde karaya çıkan resislere yakın mesafedeki diğer reislerin destek vermesiydi düşünce. Mesela ben kendi adıma İzmir-Antalya arasında herhangi bir noktaya ulaşabilir, memnuniyetle destek olabilirim. Hatta ucuz bilet bulursam İstanbul ya da Mersin bile olabilir. İmkanlarımız dahilinde yerinde destek verebilmek ana fikir.
Tabi ki daha detaylandırmamız gerekecek. Akşam üzerine biraz daha çalışıp bir taslak metin hazırlarım, üzerinde fikir jimnastiği yaparız.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakan Kaptanım,
http://heyamolahey.com/bakim/sezon-oncesi-kara-bakimi-bodrum-ve-yoresi/ başlığı ile (Bodrum civarı) uygun karaya alma yeri sormuş ve kaba bir iş listesi de paylaşmıştım. Ancak bu yeni başlık, bu listedekiler için destek alabileceğim güzel bir platform oluşturmuş.
01 Nisan - 15 Nisan arasında, Bodrum'da (civarında), aşağıdaki kontroller/iş listesi için karada olacağım (hal-i hazırda Öcal Kaptanım desteğini bir önceki başlıkta vermiş durumda). Bir şeyler içerken iki lafın belini kırmak için dahi programa davetlisiniz, değil ki iş yapmak...
- gövde bakımı (zehirli, boya bakımı, fiber ve tik bakımı),
- mekanik (motor, şaft ve pervane, ırgat, dümen ve dümen palası vb..),
- vanalar, su hatları vb,
- duş, tuvalet, sıhhi tesisat vb,
- elektrik tesisatı,
- arma kontrolü ve bakımı,
- diğer kozmetik işlemler.
Selamlar.