Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Kri Kri nin yekesi..

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
Ynt: Kri Kri nin yekesi..
#30: 02 Şubat 2018, 15:26:23
Facebook'a yazdım, buraya da yazayım, içimde kalmasın. Bence kıç ıstralyayı bölüp hem yükü eşit dağıtmalı, hem de tırhandile yakışır düz ve sade bir yeke yapılmalı. Ohh be!

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
#31: 02 Şubat 2018, 15:31:03
Aynı fikirdeyim.Tirhandilin geleneksel haline enyakın en iyi bence de.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
    • instagram
#32: 02 Şubat 2018, 15:34:50
Facebook'a yazdım, buraya da yazayım, içimde kalmasın. Bence kıç ıstralyayı bölüp hem yükü eşit dağıtmalı, hem de tırhandile yakışır düz ve sade bir yeke yapılmalı. Ohh be!

Hakan Reisim çok haklısın.  Benim de gönlümde yatan tam da bu. Aslında tekneyi aldığımda  aklımdaki ilk şey önce ıstralyayı bölüp sonra yeke koymaktı.Geçen yıl karaya alırken bunu yapmayı planlamıştım ama başka işler çıkınca kalmıştı.. Ben haftasonu bunun bir maliyetini çıkarayım öyle ilerlersek daha iyi olacak sanki..

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#33: 02 Şubat 2018, 16:05:20
Elde imkan varsa vaziyeti idare etmek yerine köklü çözüm üretmek lazım Ermancım. Haydi kolayına olsun.

• IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
    • Classicboats Turkiye
#34: 02 Şubat 2018, 16:15:55
İşte nihayet Akıllı Selim avdet etti.  :)xx :)xx :)xx
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

• *
    • instagram
#35: 02 Şubat 2018, 17:05:53
Tam bir yıl önce Tirhandil başlığımz altında şöyle yazmışım:

"Davlumbaz Kri-Kri'de büyük bir tartışma konusu, evde, marinada insanlar ikiye bölünmüş durumda. Ben kaldıralım istiyorum, eşim kaldırma, içi "korunaklı oluyur" diyor. Kimisi orjinali böyle diyor kimisi orjinalinde davlumbaz olmaz diyor. Davlumbazı kaldırırsam oturma alanını kıçtan ortaya doğru genişletebileceğim, yelken performansını geliştirebileceğim. diğer taraftan davlumbazın üzeri güneş panelleri için çok uygun.  Sanırım bu yaz şöyle tadıyla kullandıktan sonra karar vereceğim bu duruma.

En çok istediğim şey en kısa sürede hidrolik dümenin yanısıra, yeke dümeni de devreye almak. Özellikle yelken seyrinde yekeyi çok istiyorum. Kıç ıstıralya tam kıçtan ortalı geldiği için yeke kullanmamışlar, ben bu teli yanlara almayı düşünüyorum."

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
#36: 02 Şubat 2018, 20:39:41

Bence yap, düşünme.
Bir şey yazmıyordum başlığa çünkü tirhandil kabul etmeyecek bu yeke tipini endişesi vardı ama dillendirmekte istemiyordum.
Maden sen de öyle düşünüyordun bence de o düşüncene kulak ver.....

• IP logged

• *
#37: 03 Şubat 2018, 00:29:33
Ne salağım ha. Kıç ıstralyayı ikiye ayırmak niye aklıma gelmedi ki benim?  Istralyayı bölmek çok daha kolay Erman.. Fuara yetişir o zaman yeken..
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#38: 03 Şubat 2018, 01:08:14
Ne salağım ha. Kıç ıstralyayı ikiye ayırmak niye aklıma gelmedi ki benim?  Istralyayı bölmek çok daha kolay Erman.. Fuara yetişir o zaman yeken..

La Bökecim, gece gece güldürdün beni. Mühendizsin, laz da değilsin...
  • IP logged

• *
    • instagram
#39: 03 Şubat 2018, 02:52:46

Abi ben bunu Mersin'de kesin konuşmuşuzdur diye düşünüyordum. Ben şu ıstıralyayı bir böleyim...
  • IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
#40: 03 Şubat 2018, 10:13:46
e hadi Tirhandilciler .. nasıl olacak yeke.. Örnek filan verin de bir daha  salak durumuna düşmeyelim  :)
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#41: 03 Şubat 2018, 11:05:11
e hadi Tirhandilciler .. nasıl olacak yeke.. Örnek filan verin de bir daha  salak durumuna düşmeyelim  :)
Öğleden sonra benimkinin fotoğrafını göndereyim

• IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#42: 03 Şubat 2018, 14:57:27
Özellikle saplamayı ihmal etmeyin. Hatta Kri Kri'nin yeke daha ince olacağından iki taraftan şık bir paslanmazla da desteklenebilir.

• IP logged

• *
#43: 03 Şubat 2018, 16:06:36
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
#44: 03 Şubat 2018, 16:08:49
Bu fotoğraf Cemre nin yekesi
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

Yukarı git