Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Kri Kri nin yekesi..

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
Ynt: Kri Kri nin yekesi..
#45: 03 Şubat 2018, 16:54:24
Palaya ahşap bir kılıf geçirilmiş gibi. Doğru mu? Öyleyse neden? :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
#46: 03 Şubat 2018, 17:02:33
Atkins dizaynlarında tipik pala ve yeke şeklidirPala bodoslama hizasında biter .yaklaşık pala kalınlığında iki yanak ahşap yekeyi pala ile beraber sıkar.Yeke de pala da çok sağlam olur.
 İkiye bölünmüş kıç ıstralyaya dikkatinizi çekerim.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2018, 17:05:38 Gönderen: Mustafa Ertör »
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
#47: 03 Şubat 2018, 17:12:29
Yekenin palaya bağlandığı yerde bir adet takılıp çıkartılabilen civata var.Kolun yerinden istendiği zaman çıkartılmasını sağlıyor.

Palanın hareketini engellemeyen ama kıç bodoslamaya bağlıyan zincir bağlantısına da dikatinizi çekerim.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
#48: 03 Şubat 2018, 18:12:46

Pala diyince dayanamadım.. :)

• IP logged

• *
#49: 03 Şubat 2018, 18:48:01
Güzel olmuş.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
#50: 04 Şubat 2018, 20:41:09
Efendim.. Yekenin ahşabını seçtim.. 4cm ireco .. yanaklar Amerikan meşe olabilir..

Kri Kri gibi bir tirhandile yakışır bir yeke olacak.. Sade ancak bu sadeliği ile birlikte kuvvetli ve görkemli olacak..

Kullanımı kolay yeke.. Vidaları ve somunları elbette pirinç olacak.. Eğer becerebilirsem ucuna bir keçi figürü yontmaya çalışacağım.. Bakır iki bant ile kuvvetlendirilecek..
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#51: 04 Şubat 2018, 21:05:23
Efendim.. Yekenin ahşabını seçtim.. 4cm ireco .. yanaklar Amerikan meşe olabilir..

Kri Kri gibi bir tirhandile yakışır bir yeke olacak.. Sade ancak bu sadeliği ile birlikte kuvvetli ve görkemli olacak..

Kullanımı kolay yeke.. Vidaları ve somunları elbette pirinç olacak.. Eğer becerebilirsem ucuna bir keçi figürü yontmaya çalışacağım.. Bakır iki bant ile kuvvetlendirilecek..

Kulağa hoş geliyor. Bir önerim olacak Bökecim; ben olsam keçi figürü yerine Kri Kri'nin logosunu yani stilize edilmiş yazısını işle derdim.
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
#52: 04 Şubat 2018, 21:14:37
olabilir..  ?0-?
  • IP logged

• *
    • instagram
#53: 04 Şubat 2018, 21:46:03
Vaaay... Harika olacak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#54: 04 Şubat 2018, 22:40:33

Kulağa hoş geliyor. Bir önerim olacak Bökecim; ben olsam keçi figürü yerine Kri Kri'nin logosunu yani stilize edilmiş yazısını işle derdim.

Bence de isim daha bir harika olur.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
#55: 04 Şubat 2018, 22:46:17
İsmi pirinç bir plakaya aynı yazı karakteri ile işletip yekeye perçinleyebilinir.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
#56: 06 Mart 2018, 18:51:04
Efendim Kri Kri yeke imalatı procesi tamamlanmış ve imalata geçilmiştir.. Sanırım rodos a yetişir.. :)
  • IP logged

• *
    • instagram
#57: 06 Mart 2018, 20:57:21
Yekesiz tirhandil, Bökesiz Rodos olmaz bence ;)

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

K

Kağan Erdoğan

#58: 09 Mart 2018, 23:13:57
4cm ince gelir.yeke esniyecektir.ayrica oturma grubuda yenilenecek.uzun seyirde bu yekeyi. Sürekli ayakta kullanmak zorunda kalacaksın Erman.onunde birde masa var.oturma grubun v şeklinde.seyir konforun rahat siz olacak. Yeke bitirince oturma grubunun ona göre yap
  • IP logged

• *
    • instagram
#59: 09 Mart 2018, 23:44:36
4cm ince gelir.yeke esniyecektir.ayrica oturma grubuda yenilenecek.uzun seyirde bu yekeyi. Sürekli ayakta kullanmak zorunda kalacaksın Erman.onunde birde masa var.oturma grubun v şeklinde.seyir konforun rahat siz olacak. Yeke bitirince oturma grubunun ona göre yap
Kağan hocam yarın görüştüğümüzde onu senle bir sabah tartışalım. Bence ayağa kalkmama gerek kalmayacak gibi. Tam koltuğumun altına alırım gibi düşünmüştüm ben..

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

Yukarı git