Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: DADDfuar CNR Boat Show-2018

• *
Ynt: DADDfuar CNR Boat Show-2018
#60: 12 Şubat 2018, 09:25:11
DADDfuar CNR Boat Show Sunumları devam ediyor. Bugün: DADD: Denizin Tutkusu Seyirde - Neşe Hasipek & Ceyda Güleçyüz Hepinizi bekliyoruz.

Ayrıca DADD ın Tanıtım Köşesi HALL 7 D12 deyiz, fuarı dolaşırken çay-kahve molası vermek, sohbet etmek için bekleriz.

Çok selam.

• IP logged

#61: 15 Şubat 2018, 11:17:03
Şu ana kadar yapılanlar gerçekten amatör,rantı olmayan yoğun mesaiyi gerektiren bir dernek için inanılmaz düzeyde hem de Türkiye’de . Tamamen bireysel çabayla gelinen bu nokta için Zafer abiye çok teşekkür ederim kendi adıma.Keşke minicikte olsa Zafer abinin yükünü hafifletebilsek.
  • IP logged

• *
#62: 15 Şubat 2018, 11:28:53
Sevgili dostlar , fuardaki Dadd standı resmen alışkanlık yaptı.. Kahveye döndürdük biraz.. HAkan Meriç 'in poseidon marin ile yan yana olunca acayip geyik de döndürüyoruz.. Hoşuma giden, resmen gören geliyor.. Hatta hiç tanımadığımız insanlar gelip oturup, muhabbet ediyor..

BU konu ile ilgili ne kadar büyük bir ihtiyaç varmış meğerse.. Üye kaydı da dikkat çekici boyutlarda.. Gördüğüm Dadd cılar da şaşırmış durumda bu işe.. Kalabalık artınca bu sefer de insanlar ne konuşuyor bunlar burada diye merak edip geliyor..

Abartısız söylüyorum fuarın en kalabalık standı.. Hele hele diğer benzer kuruluşlar içinde açık ara birinci..

BU işlerde katılım çok önemli.. Tüm Dadd yönetim kurulunda çok tatlı bir heyecan var. Hepsinin yüzü gülüyor.. emeklerin karşılığı alınmaya başlandı.

Zafer abi o gazla marinalar ile görüşmeye gitti dün.. Hadi zafer abi kopta gel bariyer dibinden.. :)
  • IP logged

N

Niyazi Ağaçdiken

#63: 15 Şubat 2018, 22:38:34
Biz eşim ve oğlumla Cumartesi günü uğradık standa. Üyelik kaydımı tamamladım. DADD standında kimseyi tanımıyor olmama rağmen çok sıcak karşılandık. Ahmet ve Ersin Abi ile tanıştık. Calm teknesinin reisi Engin Özsöz ve eşi ile muhabet ederlerken biz de araya karıştık. Samimi sıcak muhabbetlerini çok sevdik Ahmet, Ersin Abi, Engin ve Eşinin.

Bugün öğleden sonra iş ortağımı ile fuara gittiktekrar. Onların da Hisarönünde  bağlı bir yelkenlileri var. Onları da DADD üyesi yapmak istiyorum. Ahmet yine çok sıcak karşıladı. Ayaküstü muhabbet ettik. Zafer Türkmen ile de tanışıp kısa muhabbet etme şansımız oldu.

Poseidon Marin Hakan Meriç ile önceden tanışıyoruz. Oldukça uzun oturduk. Üzüm suyu ikram etti sağolsun  !O__ Zaten DADD ile yan-yana, iç-içe Poseidon standı. Otururken Isviçreden yeni gelen Nedim Reis ile tanıştık muhabbet ettik.

İlgi alakanız, emekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Viya böyle...

• IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#64: 19 Şubat 2018, 12:20:28
DADD Fuar 2018 Hatırası

• IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

Z

Ziya Gunes

#65: 19 Şubat 2018, 13:02:17
Ne zaman çekildi bu?
Ben niye yokum  :-[
  • IP logged

• *
#66: 19 Şubat 2018, 13:16:25
sen o ara bot bakıyordun artık bir dingin olmadığından.. :)
  • IP logged

Z

Ziya Gunes

#67: 19 Şubat 2018, 13:27:59
Benim oradan aldırmadan, senin de yok farkındaysan.
Şu anda dinghi değil, kedi çatısı ve önümüz Mart.
Demedi deme  8-)
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#68: 19 Şubat 2018, 13:30:55
Benim oradan aldırmadan, senin de yok farkındaysan.
Şu anda dinghi değil, kedi çatısı ve önümüz Mart.
Demedi deme  8-)

Ben konu başlığını bölmeden cevap vereyim , cumartesi geldim Ziya reisim gördüm dingiyi de . Bir terslik olmazsa çarşamba akşam üstü gibi gelip paketlemesini yapacağız. Ondan sonra iş kargoya kalmış  :D.

bilginize.
  • IP logged

Z

Ziya Gunes

#69: 19 Şubat 2018, 13:32:21
Nasıl olmuş sence
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#70: 19 Şubat 2018, 13:37:31
Nasıl olmuş sence

elinize sağlık ben çok beğendim .
  • IP logged

• *
#71: 19 Şubat 2018, 15:51:16
(kötü de kötü de.. botların fiyatını gördükten sonra her an vaz geçebilir.. :)  )
  • IP logged

#72: 19 Şubat 2018, 17:06:57
Aldınızmı Ziya Hocam?
  • IP logged

• *
    • instagram
#73: 19 Şubat 2018, 17:53:43
Kamber biz kafesteki kuşla değil daldaki kuş ile ilgileniyoruz..  ;)

Bir purolu viskili bir yelken seyrine ben üye olabilirim ;)
Hem bekleyen DADD üyeliğimi tamamlamak, hem de fuar vesilesiyle  reislerle dostlarla vakit geçirmek için haftasonu İstanbul'daydım.. Cumartesi günü DADD standı çok keyifliydi. Bu organizasyon sayesinde bir yandan forumdan tanışıp görüşemediğimiz reislerle biraraya gelme fırsatım oldu, bir yandan da yeni dostlar edindim.
Tayfun Timuçin'in çevirisiyle  DADD yayını olarak hazırlanan Dümencinin Rehberi her zaman teknede, kokpitte el altında durması gereken harika bir çalışma. Bence her teknede olmalı...

Haftasonunun en güzel sürprizlerinden biri Zafer Reis'ten geldi. Sağolsunlar, bana Oda Boro imzalı Pupa Yelken kitabını hediye ettiler.. Kütüphanemin en müstesna bölümünde yerini alacaktır.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

R

Recep Ertürk

#74: 19 Şubat 2018, 19:25:15
Fuara gitmek, keyifle ağız tadıyla başlayıp hüzünle yarıda kestiğim bir etkinlik oldu.

Gittim, ilk gün Suat Kaptan'ı izledim. Teşekkür etmek için Ahmet Kabaalioğlu reisi bulmak için DADD standına uğradım. Orada yazılarından tanıdığım ama hiç görüşmediğim kıdemli denizcilerle tanıştım. Tesadüf eseri üstteki "aile fotoğrafı"nda da yer aldım. Bir sonraki gün uğrayıp daha çok dostumuzla tanışmak, programları izlemek istiyordum. Tabii sonra pazar günü Tuzla'da olacaktım.

Sabah kalkınca en küçük kuzenimizin vefatı haberi ile tüm plan programları iptal edip İstanbul'u terk ettim. Defin töreni ardından da Ayvalık'a döndüm.

Çok teşekkür ediyorum reislere.. Güzel bir yarım gündü.

Daha güzel zamanlarda, başka buluşmalarda karşılaşmak, görüşmek üzere..

• IP logged
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2018, 19:28:49 Gönderen: Ahmet Kabaalioğlu »

Yukarı git