Reisler biliyorsunuz DADD ana sponsoru İstanbul Göz Hastanesi fuar boyunca 4-5 personel sağlayacak ve bir takım ikramlarda bulunacak.
DADD ın tanıtım Köşemiz
HALL 7 deki
7-D12 nolu alandadır.
Ayrıca CNR Yönetimi tarafından
Fuaye de de
A04 alanı
DADD a tahsis edilmiştir.
Her iki yerde de personelin sayısal yetersizliği olabilir. Bu nedenle fuar boyunca üyelerden gönüllü olarak Tanıtım Köşemizde ve Fuaye alnında kalabilecek gönüllüleri arıyoruz.
Her gün saat 11:00-20:00 arası 8-10 gönüllü üye gerekecek gibi. İş önemlidir. Neden?1)-Kitap İmza/Sohbet köşemiz olacak(
Tayfun Timoçin,
Ekrem İnözü kitaplarını imzalayacaklar, isteyenler için “
Pupa Yelken” in son baskısı var),
2)-Çevirisini yaptırdığımız
Skipper's Cockpit Guide kitabı fuara yetişti,
3)-
Yeni Kayıt olacak denizcilerle veya
2018 yılı Üyelik Aidatını yatırmak isteyen eski üyelerimizle ilgilenilmeli,
4)-
Flama ve fuar için yaptırdığımız bazı promosyonların dağıtımında yardımcı olunacak,
5)-
DADDralli ler (DADDralli Karadeniz, DADDralli Ege) ve
DADD ın geliştirdiği Türkiye Projelerinin (
DADD MARS 2019 ve
DADDrally Black Sea 2018 ( 3 Countries, 1 Story) “On the Trail of The Argonaut’s And Their Quest of The Golden Fleece” )anlatılması,
6)-
HDI DADD Sigorta Poliçesi nin duyurulması,
7)-Fuar boyunca yapacağımız “
DADDsunum CNR Boat Show 2018” etkinliğimizde yardımcı olunulması,
vb. bir çok konu
Tanıtım Köşemizde gündemimizde ve olabildiğince çok üyemizin destek vermesini diliyoruz.
Görevlendirme grupları şöyle( Karşılama, yönlendirme, kayıt sırasında personele yardımcı olma vb.)
1-Karşılama : 2-3 Üye
2-Kayıt : 1-2 Üye
4-DADDsigorta: 1-2 Üye
5-Sunumlarda: 1 Üye
6-DADDralli : 1 Üye
7-Fuaye(A04) : 1 üye
“DADDsunum CNR Boat Show 2018” düzenlememizin konu, konuşmacı, tarih ve saatleri şöyle:Tarih | Gün | Yer | 13:00-15:00 | 15:00-17:00 |
10.02.2018 | Cumartesi | CNR | DADD: Denizin Dili - Tayfun Timoçin | DADD: MARS(Mediterranean and Atlantic Rally for Sailors) 2019 Rotası - Zafer Türkmen & Ekrem İnözü |
11.02.2018 | Pazar | CNR | DADD: Teknede Temel İlk Yardım - Tayfun Güler | DADD: Kısmet Deniz Polat (Boro); Denizin Felsefesi ve Sadun Boro Dostlarının Anıları |
12.02.2018 | Pazartesi | CNR | DADD: Deniz Tutkusu Seyirde - Neşe Hasipek & Ceyda Güleçyüz | Doğu Akdeniz Seyri: Anamur'dan İskenderun'a |
13.02.2018 | Salı | CNR | DADD: Halatlar, yapıları ve kasa dikişleri - Mehmet Erem | Meriç Köyatası : Bir Sancaktan bir iskeleden |
14.02.2018 | Çarşamba | CNR | DADD: Yunanistan' ı Denizden Gezmek: "Kuzey Ege Gezisi" - Zeliha Özer & Azmi Özer | Türkiye Yat Kaptanları Derneği Semineri |
15.02.2018 | Perşembe | CNR | DADD: Mavi Kart - Yüce Uyanık |
16.02.2018 | Cuma | CNR | DADD: Açık Denizde Kendi Hava Tahminlerimizi Yapmak - Suat Zeybek | KÜDENFOR - 2. El Tekne İthali- Meriç Köyatası & Zafer Türkmen & Hasan Kaçmaz |
17.02.2018 | Cumartesi | CNR | DADD: Karadeniz Gezisi - İsmail Tümer | DADD: Argo ve 1984 Replikası: "Altın Post un izinde" - Ali Uygun Cem Mutlu Türkseven & Hakan Adanır |
18.02.2018 | Pazar | CNR | DADD: MARS(Mediterranean and Atlantic Rally for Sailors) 2019 Atlantik Geçişi - Ekrem İnözü | DADD: Khaledonya nın Karadeniz Yolculuğu - Kadir Yurtseven |
Çok selam.
DADD Yönetim Kurulu Adına
Başkan
Zafer Türkmen