2 yılda bir yangın tüpü mü alacağız ?

Başlatan Hasan Toparlak, 08 Mayıs 2017, 22:15:25

« önceki - sonraki »

Bülent Büyükdağ

Okumuştum o kitabı. Hafızam yanıltmıyorsa, o zaman Güneş gazetesi-ki o dönem için Radikal'e denk gelir, orada yazıyordu. Yanılıyor muyum? Güzel bir gazeteydi ve ne ki, o gazetede yazanların hepsi daha sonra çok fena savruldular. Haluk Şahin ise, usta iletişim ve dilciliğini sürdürdü.
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

Mehmet Atay

Inan bende o hafıza kalmadı.
Güneş'te tek hatırladığım rahmetli Hasan Pulur'un çalıştığı dönemdi.
Üniversiteden bir arkadaşım orada staj yapıyordu; onun yardımı ile Hasan Pulur'u ziyaret etmiş ve elimdeki Olaylar ve İnsanlar kitaplarını imzalatmıştım.
Şimdi bazen eski bu gibi kitapları okuyorum. Görüyorum ki hiç bir şey değişmiyor: adaletsizlik, riyalarlık, iktidarın haksız güç kullanması... Bu bir yandan umutlandırıyor, hiç olmazsa geri gitmemişiz diyorum ama öte yandan da bunca yılda kaçan fırsatları görüp karalar bağlıyorum.
Ne yapalım dediğimiz gibi Türk olmak kolay değil.

Konuyu da dağıttık. Affola.
SARIYAZ  Turgut / Marmaris